Terminliste 2007

Kommentarer til årets terminliste rettes her boys....!
Lista er foreløpig... men høyst aktuell. Les under nyheter.
Hva synes alle?
Fredag 29 des 2006 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 1 + 1 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
El P - Fredag 26 jan - 15.32
KONGE! Jeg kommer nok. Det er ganske sent på sesongen, så vi får ta ett ritt av gangen først! Men regner med jeg stiller på Lysebotn.... OH YES!
Rykk Ribe - Fredag 26 jan - 14.25
Du er selvfølgelig velkommen til Stavanger 11.aug. Frode Frekvens er muligens også klar for dette rittet. Dette rittet er virkelig bra greier, en stor naturopplevelse!
Stanley - Mandag 22 jan - 21.24
Vurderer å følge deg på Lysebotn - Bryne inneværende sesong Espen Rykk. Er jeg velkommen til Stavanger 11.august?
Kapteinen - Tirsdag 09 jan - 15.53
Hvordan gikk det med rumpestrekken IVÆ?? Er du klar for sesongen?
Kim - Tirsdag 09 jan - 11.40
Dere er foregangsfigurer for oss Oslo folk. Flott Ivæ å Kjetil!!!!! Nå må vi få ut fingeren!!! Skal gå til innkjøp av spinning knotter i dag og satser på å være i gang i morgen. Synes vi bør få opp siden hvor vi kan legge inn utført trening til motivasjon for alle andre!!??
Kilometer - Tirsdag 09 jan - 09.12
En fantastisk start på dagen! Ivæ og undertegnede startet dagen med spinning i dag. Dag Otto styrte musikken (og svetten) med sikker hånd. Kan anbefales! :-)
ivæ - Mandag 08 jan - 19.52
Nå må oslo gjengen få raua i gir å komme dere på spinning.Huntermaister å kilometer starter imorgen,hall sju på morran me daggis!
Stanley - Mandag 08 jan - 17.13
Samme hvilke dager det blir for min del... men helst to dager rett etter jobbtid passer best. Jeg er mer opptatt om vi får med oss Finansen Hansen på dette! Hva sier du Hansen? Du er med, sant?
Kim - Søndag 07 jan - 20.31
Har undersøkt spinning, sendt info på mail. MÅ avtale to faste dager hvor vi møtes for spinning og så to frivillige:):)!!!???
Stanley - Lørdag 06 jan - 16.00
Jeg jogget også i dag! Og opptrening mot årets sesong er på alvor i gang! Formen er OK, men det er langt igjen til rittformen. Gleder meg til sesongen! Stå på folkens! Blir du med og spinner til uka Finansen Hansen og Kim?
Hansen - Fredag 05 jan - 18.58
Bra opplegg, men har nettopp fulført min andre joggetur denne uken og med denne formen tviler jeg på at jeg klarer å fullføre noen av rittene. Blitt for mye alkohol i jula....
Kilometer - Tirsdag 02 jan - 22.21
Jeg stiller... :-) God liste, Stanley..
Krampis - Tirsdag 02 jan - 14.59
Terminlisten er helt ypperlig lagt opp i forhold til vårt store mål Trondheim-Oslo. Motivasjonen er der nå er det bare å sette i gang med opptreningen. Ser frem til en begivenhetsrk vinter og vår!! Lykke til alle sammen!!!!
EEE ansvarlig - Lørdag 30 des - 14.34
Som teamets utnevnte ernæringsleder, energi- og effektivitetsansvarlig vil jeg herved komme med gratulasjoner til teamets nyetablerte styre. Det er en gjeng staute syklister som det skal bli en glede å rulle langs veien med.

En oppfordring til det nye året og terminlisten: Husk å spise godt slik at man blir stor og sterk. Vann er alltid lurt å ha rikelig tilgang på! Rull vell:-)
ivæ - Lørdag 30 des - 12.28
jepsi pepsi.Helt enig,gode forslag. Nå e det på tide å begynne å trene
Rykk Ribe - Fredag 29 des - 15.50
Jeg synes det er et ypperlig forslag. Nå gjenstår det bare å trene myyye, det er tross alt ikke snakk om de korteste etappene...
Stoa Fysikalske Senter