Draktene våre fra Kalas er i boks!

Da har jeg vært og hentet team draktene fra Kalas. De kom som avtalt på tide, og de er akkurat like kule som vi hadde håpet. Det blir utlevering og testing av utstyr hos Kilometer nå på fredag i forbindelse med taktikk møte før Bukken. Dette blir gøy, eller hur?
Torsdag 26 apr 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 1 + 1 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Mor Frekvens - Lørdag 28 apr - 21.48
Hei gutta boys. Ønsker dere lykke til i morgen. En flott hjemmeside dere har fått. Det skal bli moro og følge med dere videre. Og gjett om jeg koser meg nu når jeg har fått frekvens hjem i helga. Lykke til gutter. Stor klem fra frekvens mammaen.
Kilometer - Lørdag 28 apr - 21.30
Hva slags oppmerksomhet i uante dimensjoner er det draktene våre skaper? Er d noe vi har gått glipp av? Vi er forøvrig svært godt fornøyde med de nye draktene, og gleder oss veldig til i morgen!
Pinarello - Lørdag 28 apr - 19.46
Continentallaget består av 4 mann. Pga av "Operation Puerto" har vi vært i karantene fra UCI siden august 06. Ettersom saken rant ut i sanden med kun utestengelse av Jan Ullrich, er vi nå tilbake på banen. Men siden vi ikke har konkurrert siden i fjor sommer, verken i ProTour eller andre ritt, fant GSK det formålstjenelig å etablere et Continentallag for start i morgensdagens ProTour ritt, gruppe to. GSK sin misjon med dette er at vi skal få tid til å kjøre oss i form, før større oppgaver venter. Dog er oppgavene fordelt, da laget har ryttere med egenskaper både i fjellene, tempo og i spurt. Mao vi går både for brudd og spurt dersom det trengs for å vinne dette :)
Mafioso - Lørdag 28 apr - 17.49
Ja gutter, ryktene om de nye draktene sprer seg som "ild i tørt gress" og er i ferd med å vekke oppmerksomhet av uante dimensjoner.... Sjekk Grimstadsk.no
Svein - Lørdag 28 apr - 00.08
Onsdag var dagen for realisering av dei store treningsplanane. Ja, det var snakk om 15x3min med 1minutt pause. Etter eit og eit halvt intervall sprakk Espen. Men det er ingenting å seie på innsats og ambisjonar, den guten gir alt, eg er imponert. Elles lykke til i helga !
Stanley - Fredag 27 apr - 23.17
Hyggelig med utfordring! Vi tar den! :-) Godt å høre at dere er i slag før søndagen! Hvor mange er dere i Continentallaget? Hvem er dere? Er Mafioso med pakkebæreren på deres lag? :-) Vi ønsker lykke til...
Pinarello - Fredag 27 apr - 22.26
Continentallaget til GSK har i dag testet Bukken-løypa. Vi føler at formen er bra og kaster derfor Gruppe1-hansken :) Utfordringen gjelder Team Sykkelsesongen også.
Rune Furre - Fredag 27 apr - 16.41
Ser det er mange gamle fotballspillere her som er blitt sykelister. Gleder meg å se at de har valgt gule og sorte drakter. Tydelig dere har hatt en drøm om å spille for Rygene:)
Haakon - Fredag 27 apr - 10.51
Har troen på denne gjengen her biter fra seg. Nye drakter gjør underverker :)
Mafioso - Fredag 27 apr - 10.09
185 (m/uoffisielle) påmeldt, her blir det vanskelig å gjøre seg synlig...., den nye fine drakten hjelper i så måte (pluss god sykling selvfølgelig). Har dere gul "draktkake"?
Capt - Fredag 27 apr - 08.09
Litt off topic, men nå ser startlista til Bukken litt penere ut
Rosinbolla - Torsdag 26 apr - 23.46
Qle drakter ja, spørs om ikke jeg må en tur til Nedenes i morra kveld Kjetil, uansett hva kontakten min sier.
ivæ - Torsdag 26 apr - 22.44
Ser bra ut stanley, manglet bare den røde stripa på buksa. Nå er jeg også klar for helgas begivenhet. Fått sykkelen tilbake fra rep etter det merkelige trynet mitt.
Ron - Torsdag 26 apr - 22.43
Flotte drakter. Det spørrs om alle kler den like godt som moose. Tipper Espen vil slite i midjepartiet.. Har hørt han er litt rund i følge huntermeister! hehe
Gunman52 - Torsdag 26 apr - 22.23
Ja dette var porno i beste sendetid Moose. Er du sikker på at du ikke burde lagt opp litt flere bilder? Kanskje et bakfra på skrå, et underifra og et par avstands bilder? Uansett, kul drakt!
fjellfisk - Torsdag 26 apr - 22.17
Kule drakter dette her! jeg lurte på hva som er forhistorien til dennne drakten, hva er bakgrunnen til fargevalgene osv...har det noe med et fotballag i krs, eller var det tilfeldig?
Frekvens - Torsdag 26 apr - 21.58
Strålende, strålende Moose.

Jeg må si at jeg er mektig imponert over design. Flotte bilder også forresten. Nærmere pårr kommer man vel ikke på denne hjemmesiden, hehe... Har nettopp kommet hjem fra en times tur på sykkelen. Kroppen kjennes bra med gode bein.

Gleder meg VELDIG til helga!
Ukjent - Torsdag 26 apr - 21.25
PR-kåte Stian haha
Kilometer - Torsdag 26 apr - 21.19
Denne dagen har vi ventet på en stund nå ja.. Moro! Ser veldig bra ut! :-)
Stanley - Torsdag 26 apr - 20.36
Testet draktene nå, og jeg må si meg veldig godt fornøyd med resultatet...! Helt perfekt! Men jeg har dessverre kjøpt en jakke som er ett hakk for stor! Men men... Dere andre må glede dere til i morra! Da blir det utlevering, utpakking og testing! På tide nå folkens!
Klatremusa - Torsdag 26 apr - 20.02
Konge president, tror det hjalp at du maste litt på de også!! Kan dessverre ikke delta på fredag, reiser ikke før på kvelden i 7-8 tiden herifra men lørdag og søndag er jeg med!
Finansen - Torsdag 26 apr - 16.37
Javel Boys, nå har jeg nettopp testet drakt settet mitt, siden jeg ikke skal være med til helgen fikk jeg det nå..Satt som ei kula, ble veldig bra.....Skal ut en tur å vise frem fargene for Oslo syklistene nå...Lykke til på Søndag
Haakon - Torsdag 26 apr - 16.13
Grattis med drakter. Blir sikkert et pent skue i feltet
J@rle - Torsdag 26 apr - 15.50
Ja, dette var kult, og ikke minst en lettelse. Jeg stiller hos Kilometer til fredag for å prøve drakt og snakke taktikk.
Det gule og svarte (og rød) toget er i rute!
Rykk - Torsdag 26 apr - 15.15
Fett!!
Stoa Fysikalske Senter