Høsttråkken ?

Hei, og takk for god mottakelse i denne eksklusive klubben. ACC arrangerer som kjent høsttråkken førstkommende søndag kl. 1100. Er det noen foccers som har tenkt å stille der? Løypa går fra Strengereid grendehus til Gjeving og tilbake. Flott løype på 67 km. Jeg har tenkt å henge med hovedfeltet 70-80 meter oppi hanto-bakken før jeg slipper. J@rle: Jeg satser på at vi kan kjøre sammen derfra.

Oppdatert: Se bilder fra Høsttråkken 2007

Tirsdag 04 sep 2007 Av Jens "Kadens" Jensen
Spam kontroll: 4 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Frode - Mandag 10 sep - 13.05
Grattis med god rittdeltagelse, Cadens og Komet!
Dere så rækti så raske og spræge ut, men jeg trodde du hadde kontroll på vannlatingen, Ket. Du kan jo tisse i fart også. Er det virkelig mer man kan lære seg om dette temaet ifm sykling? Tydelig at man må ha erfaringen til Bizkit for å være god på dette området også...
Angående TO, forholder jeg meg selvfølgelig til klubbens terminlisten, men det er riktig at jeg fortalte kapteinen om mitt ønske om 18 timer neste år.

Selv har jeg oppholdt meg i Rondane i helgen for å lade opp til FGP. Jeg er proppet full av livsglede og mot nå:-)
klatremusa - Mandag 10 sep - 10.06
Nok en flott reportasje fra redaksjonen, ypperlig!

enig at vi får ta en samling hvos vi ser på målene for neste år hvor det bestemmes hvilke ritt FOCC skal prioritere å delta i. TO er ikke aktuelt for min del Rykk, tar for mye tid. tar de korte løpene neste år jeg:):)
Bizkit - Mandag 10 sep - 10.06
Vi kan ha et pissekurs for alle fizze og cølleclub guttene til søndag f.eks ? mener jeg ;)
Bizkit - Mandag 10 sep - 10.05
Vi kan ha et pissekurs for alle fizze og kølleklubb guttene på fevik til søndag f.eks ?
Ket Komèt - Mandag 10 sep - 07.49
Det er mange sprekinger som tar sikte på podiet til helga tror jeg... så man er avhengia av 2 gode dager og gode bein...
Og hvis det ikke går, så skal Moose få kamp på banketten... hehe..
Rykk - Søndag 09 sep - 22.43
Bra jobba boys. Du virker sprek komet. Blir nok en duell til helga...
Stanley - Søndag 09 sep - 21.53
Godt jobba Ket & Jens! Flott at dere deltok i dag!!!
Skal si du imponerer med gode resultater Ket..! Har du ambisjoner om podiet på FGP?
jens cadens - Søndag 09 sep - 21.35
Unnskyld! ammetåka har ikke gitt seg ennå.
Ket Komèt - Søndag 09 sep - 21.27
Må komme med en rettelse der Mr.Cadens:
Du mente selvfølgelig 1:44:20 (Ket Komèt)
Cadens syklet inn på 1:55:39
Vinnertiden ble 1:37:10

Bra arrangement og gode kaker og boller etter rittet.. Takk til ACC for det... :-)

Lurer på om Geir Bizkit kan lære oss tisse-teknikken han benytter seg av før start... :-)
jens cadens - Søndag 09 sep - 21.06
Jeg er godt fornøyd med egen innsats i dag. Var ikke i nærheten av tempoet til eliterytteren hr.Komet, men så lenge jeg syklet to minutter raskere enn i fjor, må jeg si meg fornøyd. Jeg blir jo ikke yngre, akkurat. Ket kom vel inn på 2:45, ca, mens jeg kom halsende 10 minutter etter. Kommer nok snart en grundig og veldokumentert rapport fra J@rle webmaster. følg med..
Stanley - Søndag 09 sep - 18.24
Korleis gjekk det med deg i dag Ket? Holdt du følge med rekordtoget? Og hva med deg Jens Cadens? Beina gode i dag?

Og hvordan gikk det med TurboTengel, Bizkit og Co???
Fortell fortell...
Presidenten - Søndag 09 sep - 17.51
Angående evt. deltakelse i TO eller alle andre store rittdeltakelser, synes jeg vi skal bestemme dette på generalforsamlingen etter sesongen. Håper derfor ingen forplikter seg til å delta på TO sammen med f.eks NTNUI eller andre, FØR FOCC sine medlemmer har definert neste sesong! Vi er jo et stort lag nå! Kanskje vil FOCC kjøre TO i år også?
Rykk - Søndag 09 sep - 13.24
Er du med på en ny runde med TO Klatremusa? Frekvensen nevnte at han ville under 18timer(med NTNUI???)... mulig jeg slenger meg med på det?????
Klatremusa - Søndag 09 sep - 13.16
Akkurat kruset gjennom bildene fra TO igjen. For en tur, helt jævli vær men for en tur. Var moro å se ansiktene våres og tenke igjennom.

Ser ut til at folket trener bra for tiden, tror nok at tiden kunne vært presset ned en god del hvis det var neste år man skulle kjøre!! Noen som har planer?

Skulle gjerne vært til stede på FOCC GP til helgen men eksamenlesing ødelegger. Renger med at jeg får noen oppdateringer på nett rundt rittet! Stå på!!
Mette Flette - Søndag 09 sep - 02.47
I dag var jeg ute på en kjøretur i Stavanger by. Plutselig så jeg en FOCC syklist frese forbi. Det var altså Rykk ute på treningstur :) Han så ut som han var i god form.....
Rykk - Lørdag 08 sep - 16.52
Sorry borry, gadd ikke kjøre hjem fra Stavanger...
Gunman53 - Lørdag 08 sep - 13.00
Dårlig med forhåndspåmeldte til Høsttråkken fra FOCC??
Kun Jens Cadens og Ket Komèt.
Har resten av Foccers mistet gnisten?
Rykk - Fredag 07 sep - 18.55
Kul film fra CLT. Jeg ble filmet mer enn Stanley, tro det eller ei!!! Det må være første gang Stanley ikke er den av oss som er mest med i filmen... Så han ikke kameraene???
Ket Komèt - Fredag 07 sep - 08.19
Vel, siden jeg sannsynligvis ikke får med meg noen hjelperyttere, så blir det vel å konsentrere seg om å kjøre inn eventuelle brudd, sånn at det blir et ritt som skal avgjøres i en massespurt... Hehe..
Regner med at det blir en tøff batalje, og jeg håper bare jeg har gode bein på søndagen!
Men jeg tar jo dette som en fin oppkjøring mot FGP da! Viktig å få inn fartstrening... og jeg satser på at det skal virke formutløsende fram mot FOCC Grand Prix neste helg! :-)
J@rle - Fredag 07 sep - 07.56
Ket, gratulerer som første foccer i Rekord gruppa. Du stiger stadig i gradene... oss som kjenner deg husker jo tilbake i tid da du fikk tittelen "King of the Lake", og noe senere "The Drunken Master". Vi bøyde oss i støvet den gangen...
Men, hva nå? Har du lagt noen taktikk for hvordan du skal henge med, eventuellt hevde deg i rekord gruppa til Søndag. Her blir det kjør vet du. Vi får håpe du har gode bein.
Krise - Torsdag 06 sep - 22.45
Og jeg vil herved henstille alle om å folde hendene og sende noen tanker om godt vær og ingen uhell under FGP. Mine tanker er allerede sendt!
Stanley - Torsdag 06 sep - 22.07
Jo, takk for det Frutti...! Hektisk om dagen, og da må en ty til kreative løsninger! :-) En god kombinasjon altså, jobbmøte og jogging rundt Sognsvann!!! Burde gjort dette mer! :-)

I morgen reiser jeg på Reitan-treff i 3 dager, deretter to døgn med konferranse i Oslo neste uke! Min oppkjøring til FGP går dermed i dass (som kjent)! Nok om det! Skal uansett slå min bror, hehe! Nekter å tape mot en kar med hybridsykkel og isoporhjelm med bamser på! :-) Og Krise, det regner neppe rosa elefanter 14. og 15.september! Håper ihvertfall ikke det :-)

FORRESTEN! Snart presenteres startnumre på deltakerne i FGP. Trekning skal foretas av rittleder og undertegnede!
Frekvens - Torsdag 06 sep - 21.23
Jeg hadde en lengre prat med direktøren vår i dag. Han er en meget opptatt mann om dagene, men er i det kreative hjørnet når det gjelder trening mot FGP. I kveld kombinerte han blant annet jobb og fysisk aktivitet i form av en joggetur med en kollega.

Slettes ikkje værst! Honør til Moose da Goose...
Rykk - Torsdag 06 sep - 17.29
Sporty gjort Komèt. Blir spennende å få et resymè fra helga...

Krompen - Torsdag 06 sep - 12.26
Hele FOCC er velkommen til langspinning i Oslo. 3 timer med DVD. Spinningsykler til alle mann. Kan også fikse ballhall med mulighet for fotball, innebandy osv
Stanley - Torsdag 06 sep - 12.21
Jeg skal trimme 13timer i uka med TurboTengel og Haakon Krompen skal arrangere DVD-aften`r på spinningsykkel i Oslo... langøkter! Regner med Kim er med der også? Kanksje også Finansen, når han får seg jobb i hovedstaden!
Gleder meg!
Krompen - Torsdag 06 sep - 12.20
Det er slik jeg tolker det også. Har bedt NCF presisere om det er lovlig med FOCC/Sykkelsesongen. Siden Sykkelsesongen ikke er en sponsor, så burde det være greit. Men vi har sponsorer på drakta. Uansett, når de lager så vanskelig regler så blir det vanskelige spr :) Og ja, jeg har tenkt til å vinne Bukken Tur 1
Styremedlem - Torsdag 06 sep - 12.07
For meg er det kun EN klubb og EN drakt som gjelder! Stiller meg dermed utenfor denne debatten og problemstillingen! :-)

Men for Haakon Krompen Hårfagre stiller det seg annerledes; hehe!

"Ryttere med helårslisens melder seg på med sin klubbs navn og kan i tillegg ha med navn tilknyttet sin bedrift eller et ikke-kommersielt fellesskap (Sykkelsesongen). Dette forutsetter klubbens godkjenning".

Se her ja, det forusetter klubbens godkjenning! :-)
En sak for styret forlkens! Vi må vel være greie med ham? hehe
Uansett, det kule er; hvis Haakon skulle vinne Tur 1 i Bukken med rosa outfit, vil det for evig tid i resultatlistene stå: FOCC/Sykkelsesongen, i følge krav til påmelding! Moro!VINN VINN situasjon for FOCC dette...!
Krompen - Torsdag 06 sep - 11.26
Da har jeg undersøkt del rundt dette med drakter. http://www.sykling.no/files/%7B9AD7D5B4-095F-45C0-9C96-A3179124DBC7%7D.pdf

Under $ 2 står det følgende:

Har rytter løst aktiv lisens gjennom klubb, kan ikke vedkommende rytter løse engangslisens for
annen klubb. Ryttere med helårslisens melder seg på med sin klubbs navn og kan i tillegg ha
med navn tilknyttet sin bedrift eller et ikke-kommersielt fellesskap. Dette forutsetter klubbens
godkjenning. Klubben skal også godkjenne hvilke trøye/drakt som kan benyttes.
Team-navn kan kun benyttes av ryttere registrert i et UCI-Team eller Konkurransefellesskap.
Ket Komèt - Torsdag 06 sep - 08.11
Jeg har sendt mail til acc og bedt om endring...
Ser også at det for en gangs skyld pleier å bli spurtoppgjør, uten de sinnsyke bakkene på slutten av rittet... Spørsmålet er vel om man klarer å henge med til slutten da... hehe..
Tror ikke jeg har noe ezz i ermet... Men uansett... skal man vinne noe i FGP, så tror jeg at det må gjøres i år!!
Tror det blir vanskeligere å hevde seg i toppen i neste klubb-mesterskap... :)
Eller hva tror du Moose?
J@rle - Torsdag 06 sep - 07.48
Ket, meld deg på i rekord! Det blir moro, kanskje vi får se tunga henge og slenge igjen? Uansett, det kan være greit å få jekket seg ned litt før FGP... selv om du har ezz i ermet.
turbo t - Torsdag 06 sep - 00.32
i tur gruppa er det jo bare viftekjøring, ikke særlig spennende i lengda
Ket Komèt - Onsdag 05 sep - 23.14
Blir jeg den første Focc'er i rekord-pulje da eller? Hmm... Historisk altså! Hehe..
Ket Komèt - Onsdag 05 sep - 23.05
Hehe... jeg som tenkte jeg skulle bygge opp litt selvtillit... før FGP... hehe.. Huff... men hvis det er det som skal til, så bytter jeg selvsagt...
turbo t - Onsdag 05 sep - 22.51
KET KOMET. DU HAR MELDT DEG PÅ FEIL GRUPPE PÅ HØSTTRÅKKEN. DU SKAL KJØRE REKORD
Krise - Onsdag 05 sep - 22.48
Selv om sykkel er lagidrett, så er jeg usikker på om det er en god idè å kjøre like raskt som sistemann. Jeg er i alle fall lite interessert i å fungere som slepende dregg for resten av teamet under ritt. Hadde seff vært hyggelig, men jeg føler at sånt bør være forbeholdt trening og litt lenger ritt. Det er vel ikke mange av de andre som kjører som lag under onsdagsrittene? Just my 5 cents...
turbo t - Onsdag 05 sep - 22.43
idag var dere flinke gutter. var ikke mange andre som gadd å kjøre idag. fortsett med sånn kjør så blir dere ganske så spreke
Bolla - Onsdag 05 sep - 22.31
Så ble det intern kniving denne gang også Ket! De her onsdagsritta tar på! Er redd vi må yte adskillig mer der fremme før Turbo er fornøyd med oss. TT imponerte nok en gang med hardkjør i front. Krise fortjener ros for bra gjennoføring og sporty instilling tross lite treningsgrunnlag. Hva med å kjøre samlet FOCC tropp ved neste onsdagsritt, i en fart som alle kan være med på? Og til de ulike arrangørene av disse onsdagsrittene: Takk for at dere stiller opp! Uten dere ingen ritt.
Krise - Onsdag 05 sep - 22.02
Om jeg ikke vant så gav jeg ALT fra start til mål, selv når jeg stivna og mista ryggen til han foran klarte jeg å mobilisere krefter til å gøtse på. Og det vil jeg kalle god innsats, selv om resultatet snakker for seg. :)
Ket Komèt - Onsdag 05 sep - 21.00
Veldig bra i dag Krise! :-)
Undertegnede måtte slippe teten, til tross for god dytte-hjelp fra Bizkit opp BlakstadKleiva... og ble liggende sammen m to andre ryttere til mål. Bolla hang jammen med over toppen av bakken i dag... så det var nok bare en dårlig dag han hadde sist uke.. hehe..
Focc lå i brudd mot Løddesøl og tok kraftige føringer nedover... Håper det var bedre enn sist TurboT!! :-)
Moro var det iallfall.. :-)
Krise - Onsdag 05 sep - 20.45
Hvis både kneet og hjulene hans skrangler like mye som han påstår, og jeg er i superform, medvind i både oppover og nedoverbakker, rosa elefanter flyr og det er tett snøstorm i helvete, så skal vi se. Hvis ikke må jeg nok forvente å komme sist igjen. :)
Klatremusa - Onsdag 05 sep - 20.45
Skal si Krompen setter standarden med de treningsøktene han har hatt denne uken:)
Rykk - Onsdag 05 sep - 20.38
Godt jobba Krise. Du har virkelig tatt noen store steg i idrettskarrieren din de siste ukene... Stå på. Kanskje du tar moose da goose i FGP??
Krise - Onsdag 05 sep - 20.37
Vil forresten også takke følgende: Idioten på passasjersiden i en blå Honda Del Sol som syns det var greit å spytte på syklister i ritt. Og så må jeg takke smartingen i rød Saab som ABSOLUTT måtte kjøre forbi meg, for så å bråbremse 60 meter etter for å svinge av veien. Måtte virkelig hive meg på bremsene og bråsvinge for å unngå ræva. Takk til begge, dere gjør hverdagen som syklist ekstra fin!
Sist, men slettes ikke minst, Krise - Onsdag 05 sep - 20.27
Krise kan herved melde om formidabel utvikling siden sist ritt (bedriftsrittet i Osedalen): Har gått fra å miste ryggen på nest-sistemann etter 3 km og bryte, til å miste ryggen etter ca 20 km, og komme sist (med et minutt til nest-sistemann). Stor stas, selv å komme sist. Særlig når man ser to gulkledte boller og vaskeballer som står i mål og venter og kommer med hyggelige tilbakemeldinger! Tanks bojs! Takker også til Lek-Linda og dere andre som kom med oppmuntringer (som jeg dessverre ikke oppfattet i forbifarten) mens dere var på vei hjem. :)
Rykk - Onsdag 05 sep - 20.14
Nye regler fra NCF:

http://www.sykling.no/files/%7BC9094EA1-CFCF-4B47-BFDC-8869A7CD9CBC%7D.pdf

Vil dette si at de av våre medlemmer som ikke sykler med FOCC drakt i et turritt vil få bot? Og at vi som klubb får bot? Hmm, merkelig, i såfall kan noen gi meg en god grunn for at slike regler finnes???

Samme for feil navn?

OG vil det si at Haakon må stille i gult/svart fordi han neste år vil ha lisens hos oss, selv om han kjører for the pink ladies? hehe
Ukjent - Onsdag 05 sep - 17.50
"prestert minst på sykkelsetet" og "neste sesong vil vise om de bare har det i kjeften"

For et snakk fra en kaptein! Ingen motiverende ordlyd syns e
Krise - Onsdag 05 sep - 16.44
Hvis siste innlegg fra vår kjære el Capitano ang blogging var myntet på meg, så kan jeg informere om at jeg og Vaskeball skal ut og kjøre ritt i dag. Skal visst være ca 30 km fra Myra i Ændal. Jeg regner med å ta jumboplassen, men det er i alle fall forbedring fra sist (DNF). Tenkte å stille opp så Jarle kunne unngå pinlige spørsmål fra barna/barnet, men så får jeg høre i siste liten at han ikke skal væme likevel. Jarle: Opp av godstolen og ut på sykkærn!
Kaptein Rykk - Onsdag 05 sep - 16.31
Det virker som om enkelte i dette forumet bruker ekstremt mye mer tid på blogging enn på sykling.

Har også latt merke til at det er mange STORE ord her på bloggen fra de som så langt har prestert minst på sykkelsetet... Neste sesong vil vise om de bare har det i kjeften.

Ut å sykle folkens, 1 uke igjen...
Stanley - Onsdag 05 sep - 15.25
Suverent Turbo T, da har vi en plan!
Turbo Tengel - Onsdag 05 sep - 15.12
stanley. det er om vinteren grunnlaget legges. personlig ligger jeg på ca 13t sykkel ute om vinteren, så jeg henger gjerne med dere noen runder
Krompen - Onsdag 05 sep - 13.44
Glemte jeg å nevne at all trening foregår før jobb?
Stanley Moose da Goose de Metre - Onsdag 05 sep - 10.54
Gleder meg til vinteren Haakon!!! "De skal få svælg de ordan", som Ron Rambo så fint sa i sommer!
Ket Komèt - Onsdag 05 sep - 10.40
J@le bør kanskje være noe forsiktig, med å prate om å sprekke som en dong.... hehe..
Eller skal du stille opp i dag allikavel kanskje?
Hvis man ikke har hatt en eller flere skavanker, så har man antakelig ikke syklet nok.... :)
Sportsdirektøren - Onsdag 05 sep - 10.36
Mulig Sportsdirektøren må gi bøter eller karantene til et gitt medlem, grunnet ufin språkbruk? Man taler da ikke slik til en "overordnet"? Eller kanskje Sportsdirektøren må stille sin plass til disposisjon, hvis han ikke har full respekt i gruppen?
Krompen - Onsdag 05 sep - 10.30
Som nyankommet medlemm i the foccers så lover jeg å ta et ansvar for das direktør begynne forfall. Kampanjen heter: Redda Stanley, död eller levande! Det legges opp til Wislöff intervaller i marka 4 ganger i uken gjennom hele vinteren. Her skal blodpumpa trenes, vekta trimmes og laktatterskelen heves
en rystet cadens - Onsdag 05 sep - 10.25
prøv å moderere språkbruken nå, da. Synes det begynner å bli litt småampert her.
J@rle - Onsdag 05 sep - 10.16
Husk å sette en propp i renneræven før start da...
Stanley - Onsdag 05 sep - 10.14
Nåvel Jæle Jumbo!... Moose personlig er meget godt fornøyd med sine resultater i sin debutsesong, BORTSETT fra da jeg sprakk som en dong ved Froland Verk under Bukken, hehe! Etter det har jeg fullført Styrkeprøven, Color Line Tour og Lysebotn-Bryne, TIL TROSS for både skader og sykdomsavbrekk! Tenk hvor farlig jeg blir neste år sier jeg bare! :-)

Men som Sportsdirektør tenker jo jeg selvsagt mer på laget som helhet og våre resultater, fremfor meg og mine egne meritter! Sykkelsporten er en lagsport! Viktig for meg at FOCC fortsetter utviklingen som LAG, og jeg har stor tro på solid utvikling neste sesong.

I vinter skal vi trene steinhardt alle mann. Treningsplaner skal opprettes og følges! Til våren vil SykkelSørlandet merke at Team FOCC er blitt vassere i kantene! SÅ TurboTengel og CO må stå på i vinter skal de holde følge med det gule toget neste sesong!!!
J@rle - Onsdag 05 sep - 09.11
Ja Moose, etter at du sprakk som en dong i Mjåsund kleiva har det bare gått nedover med deg. Renneræv, festblære og skranglekne. Mulig disse skavankene er nok til å komme deg over på trygd... Da får du mer tid til å sykle vet du. Noe å tenke på?
Jani - Tirsdag 04 sep - 22.17
Ska sei Mooose, ikke verst:-)
Stanley - Tirsdag 04 sep - 20.56
Frode; formen er dessverre dårlig, kneet skrangler, hjula er superskjeve, Fulcrum utsolgt og bare jobb jobb for tida! Mye reising bl.a! FGP blir en hard batalje for meg! Hadde 4 mil i dag. Tunge bein :-) Gleder meg uansett til FOCC Grand Prix....! Jeg har nok gjort mitt i år, men er storveis fornøyd med sesongens resultater og begivenheter. Blikket mitt nå er mer rettet mot april neste år! Jeg skal ikke sprekke som en dong i Mjåsundkleiva under Bukken i april 2008 - det kan du banne på! Kim, håper du er gira på masse spinning i vinter! Haakon, vi må gå på ski i marka og kanskje også litt terrengsykkel hvis snøen uteblir?

Uansett; Tenk, vi skal ha vårt eget klubbmesterskap! Ganske tøft synes jeg! Knapt et halvt år etter vi satt oss på sykkelen første gang! Og tenk neste år, da er vi kanskje 15-20 på startstreken under FGP 2008. Hehe... moro!
Frekvens - Tirsdag 04 sep - 20.43
Stå på Jarle! Jeg har troa på deg i morgen:-)
(ref. forrige blogg, hehe)
Frekvens - Tirsdag 04 sep - 20.40
Knus på boys! Dette er jo en glittrende anledning til å få kjørt inn teknikken og toppet formen mot FGP! Her må FOCCers stille, og følge opp Cadens sin oppfordring:-)

Javel, Moose. Ser at du logga 40 km sist uke. Nytt hjulsett på Marvilen nå eller? Håper du får sykla litt denne uken også...
jens cadens - Tirsdag 04 sep - 20.21
Dette er definitivt noe for deg, J@rle. Etter de tidligere nevnte Hanto-bakkene, blir det dannet litt grupper bak hovdefeltet, så det blir neppe nødvendig å kjøre alene. Det er årets siste ritt, ja.
J@rle - Tirsdag 04 sep - 20.16
Kanskje dette er noe for meg? Farten er vel litt roligere fra start enn det jeg er vant til fra onsdagsrittene... Foruten om FGP så er kanskje dette årets siste ritt? Her mener jeg bestemt at alle som ikke ligger med brukket ben bør stille. Kanskje til og med Rykk tar turen hjem?
Stanley - Tirsdag 04 sep - 19.54
Flott reportasje fra Birken på Nrk2 i dag. Håper dere så den! Birken er kanskje noe for FOCC i fremtiden? Eller satser vi kun på Racersykkel (landevei)....?

PS! Flott DVD-film fra Color Line Tour! Gleder meg allerede til neste år! Det var et fantastisk flott ritt.
Krompen - Tirsdag 04 sep - 17.49
Regner med at det var flere som fikk en dvd i posten fra Color Line i dag. Artig film
Sportdirektør Stanley - Tirsdag 04 sep - 17.38
Bra Jens Cadens!!! Fint du tar initiativ. Klart FOCC avdeling Syden må være med på Høsttråkken! Som sportsdirektør vil jeg nesten si det er et must å delta hvis en bor på Sørlandet. Selv er jeg på jobbseminar den helgen dessverre, hvis ikke hadde jeg satt meg i bilen sporenstrex!

Synd vi ikke har fått draktsett til alle nye medlemmer enda! Men det skal vi fikse i god tid før neste sesong. Må jo få på plass alle sponsorene først :-) Noen som vil sponse oss forresten?

Lykke til gutter! Håper flest mulig stiller! Må jo være en flott gjennomkjøring før FGP!!! (?)
Krompen - Tirsdag 04 sep - 15.27
Dette er morsomt ritt. Har syklet det 2 ganger før. Deltagelse anbefales! Selv har jeg dessverre ikke anledning til å stille.
Stoa Fysikalske Senter
Rittsesongen har startet...
Søndag 26 apr 2009
Påsketrim!
Fredag 03 apr 2009
FOCC Vinter 2009
Onsdag 04 feb 2009
2009
Torsdag 01 jan 2009
GOD JUL (!)
Onsdag 17 des 2008