2009

Torsdag 01 jan 2009 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 3 + 3 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Krise - Lørdag 17 jan - 18.58
Her er noe for oss godværssyklister og tv-slaver:

http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=14658189&sid=xz1cbaPMj-j061099

Frekvens - Torsdag 15 jan - 22.29
Det er korrekt Rykk. Frekvensen er i i ferd med å trene seg rolig og kontrollert tilbake etter 4 mnd med treningsfravær grunnet såre rævmuskler og en overbelastet biceps femoris. I følge fysion er det grunnet feil "fyring" av musklene, ikke bra:-(

Nå tar jeg tiden til hjelp og gjør daglig stabilitetsøvelser i 20 min som skal være med på å få kroppen tilbake i fin form. I tillegg skal jeg gjøre som Rambo og bruke mye tid på å lage et godt grunnlag med styrkeøvelser. Satser på å ta noen sykkeløkter fra februar måned...
Rykk - Torsdag 15 jan - 21.56
Begynner å dra seg til å statistikken nå! Stanley i tet foran Humla og Rambo... Frekvens på siste plass uten en kilometer på setet?? 3 treninger så langt i år?? ikke bra.

Nekter å tro at Haakon ikke trener...Og at Peder bare har trent 5 timer så langt i år... den ene sykkelturen vi hadde (delvis)sammen var jo nærmere 6-7 mil tipper jeg for din del og over 4 timer.....

Kjør på folkens, ikke lenge til FOCC Vinter! Og nå kommer vel snøen på Gautefall også:-)
Rune Ræser - Onsdag 14 jan - 22.13
Det står ingenting om hvor mye de har trent før de reiste ut på turen... Bilde jeg har av de, er godt voksene med en god kule mage:-) for ikke å snakke om mat stopp, de har sikkert hatt fem retters middag, med en flaske vin:-)
Nei, de skremmer ikke meg - trodde dere tok en utfordring:-)
snåsamannen - Onsdag 14 jan - 21.42
dere skal få etpar euro av meg hvis dere klarer å bruke så mye som 11timer rundt. da må man ha støttehjul:)
Stanley - Onsdag 14 jan - 10.41
Noen har sykla rundt øya før, og de brukte 11 (!) timer, bratte bakker og mye trafikk!

Øya rundt (210 km – 3510 hm)...

Ottadalen Sykkelklubb venter på lyset…………….. Med god motivasjon og friskt mot møttes vi kl. 0730. På grunn av at det fortsatt var mørkt, måtte vi avvente ett kvarter før vi tok sjansen på rulle ut på vegen.

Jeg og Kjetil var fast bestemte på sykle rundt. Knut’n uttrykte litt usikkerhet overfor oss, men jeg tror egentlig at også han hadde bestemt seg. Han skulle vurdere det til første fjellovergangen var besteget, før nedkjøringa til San Nicolas. Vi kjører rolig i bakkene, og tar dette som en tur.

I det vi nærmer oss toppen der Knut’n skulle ta sitt valg, setter jeg bevisst opp farten. Her skal det ikke være mulig å få tenkt seg om før vi er langt nedi bakken mot San Nicolas. Har man først kommet ned her, kan man like godt fortsette rundt, for denne bakken er laaaaaaaang og bratt!

Vel nede i San nicolas fylles flasker opp, og vi kaster innpå noen kalorier før neste fjell står for tur. Ingen nevner ordet snu nå lenger. Taktikken min virket perfekt! Vi går løs på neste fjell med friskt mot, og etter bestigningen venter en spektakulær og rå nedkjøring til Agate. Her inntar vi lunsj. På toppen mellom San Nicolas og Agate.

Vi merker herfra at trafikken tiltar, og når sin topp når vi roter oss inn på 4 felts motorveg. Du føler ikke akkurat at det er du som fører ann her nei. Det hagler biler, vogntog og motorsykler på alle kanter. En punktering på mitt framhjul i 60 km/t gjør det ikke akkurat mindre spennende noen sekunder.

Men alt går bra, og vi kommer oss etter hvert inn på mindre og triveligere veier. Problemet nå blir riktige veivalg. Vi har dårlig kart, vi er ikke spesielt gode i engelsk, langt mindre i spansk, og lokalbefolkningen kan kun spansk. Ett annet problem er at om de ikke skjønner spørsmålet vårt, så peker de likevel i en retning og sier ”si si”.

Vi runder etter hvert øya på øst sida, og kommer inn i kjente omgivelser igjen. Alt går greit siste milene, og vi når akkurat buffeen på hotellet etter vel 11 timer på setet. En grei tur, men litt for mye trafikk på nordsida etter min smak. Og til deg Knut, med ditt treningsgrunnlag er ikke dette noe annet enn imponerende! Dette viser at med pågangsmot, entusiasme, smart kjøring, og optimisme kommer en langt!
Kjeksmannen, fremdeles litt Piepoli. - Tirsdag 13 jan - 21.10
Hvor blir det av de gule gutta? Trodde de ville ta en tur på Spenst i Grimstad på timene våre? Dere er klar over at selv om dere er medlemmer i Arendal. så kan dere trene i Grimstad også?
Intervall-time hver mandag kl. 19.00. Kom igjen!

Opplysning til "Luremus": Dopet? Det kan du ikke påvise. Ingen prøver tatt.......enda....
DOP er ut!!
Støtter fooc's i kampen mot dop.
Rune Ræser - Tirsdag 13 jan - 19.08
Glitrende, det høres ut som er fin runde:-) Vi må nok teste ut et spansk kjøkken på veien... Mandagen høres ut som en fin dag, så satser vi på den dagen. Da sjekker vi om ACC og Birkenes er med. Vi stiller fra GSK, og muligens to fra Gjerstad er med.
Mikke Mus GSK - Tirsdag 13 jan - 14.37
Kan melde at Thor, Kurt asle, Gabba og gutta(+Jente LL) tok denne turen på rett over 6 timer i deres langkjøringsfart. Var visst veldig kuppert og "jobbete" runde. Vi bær vel kanskje regne med et kvarter lenger eller hva ;-)
mannesnåsa - Tirsdag 13 jan - 08.57
nesten helt flat løypeprofil rundt øya stanley,hehe
ivæ "huntermeister" - Mandag 12 jan - 21.55
Spinning imorra kl åtte på stoa.. e, stanley å ket stiller:) E å Stanley ville spinne kl sju me instruktøren Eline men Ket ville heller kl åtte me Viggo:(
Stanley - Mandag 12 jan - 20.52
Tøft... blir det førstemann rundt øya da eller? hehe...
Nei, håper på rolig langtur, gjerne med innlagt rast på et spansk kjøkken! :-)
Hvordan er løypeprofilen?
Rykk - Mandag 12 jan - 20.11
Hei Rune

Vi er med på fellestur på mandagen!
snåsamannen - Mandag 12 jan - 11.07
det er rett over 18 mil rundt
Rune Ræser - Søndag 11 jan - 21.56
Dere som skal til Gran Canaria - blir dere med på en felles tur rundt øya i løpet av uka. Forsøker å lage et sørlandstog:-) Kanskje kjekt og gjøre dette tidlig i uka - har hørt rykter om at det er 16 mil rundt, så vi må ha friske bein. Siden det nå er slutt på doping, så må kjøre runden på pasta:)
Nakamura - Søndag 11 jan - 12.41
Nakamuraen funker bra til sykling den, ikke lenge siden jeg lånte den
Stanley - Lørdag 10 jan - 23.34
Foreløpig er Krise og jeg klar til trening i morgen søndag kl 11 på Esso Fevik. Håper flere stiller opp!
Krise - Lørdag 10 jan - 21.31
Hunter: Du kan låne min gamle Nakamura Zenith, du kan faktisk FÅ den om du vil. Den har noe slingrende bakhjul, knapt bremser og stiv gaffel. Og kanskje Norges lengste stryrefremspring.
ivæ "huntermeister" - Lørdag 10 jan - 21.01
baloonboys har en rolig lørdagskveld så vi tar en spinning imorra på spenst.. Blir ikke med ute, har ikke terrengsykkel
luremus - Lørdag 10 jan - 16.46
http://www.colorlinetour.no/?id=1559271140

Se nederst på siden...

Denne mannen må være dopa!!!
Antidopingansvarlig FOCC - Lørdag 10 jan - 12.12
Hei syklende frender.

I dag har Grimstad adressetidene en artikkel om holdningskampanjen til Antidoping Norge, "Rent Idrettslag". Jeg oppfordrer alle til å ta en titt på den, og ikke minst klikke seg inn på www.antidoping.no for å gjøre seg kjent med både ADN og kampanjen deres.
Frekvens - Lørdag 10 jan - 10.58
Ålreit FOCC Øst. Da har Frekvensen bestillt ski som er ferdig montert til uka. Da skal det smøres, stakes og langes ut i de indre skoger. Satser på stabile snøforhold nå fremover...
Stanley - Lørdag 10 jan - 10.50
Så bloggen din så sent Ket... Jeg er med på søndag en tur...
Foreslår søndag kl 11.00 på ESSO Fevik.

Hvem er med?
Ket - Lørdag 10 jan - 00.15
Sykle lørdag formiddag?
Krompen - Fredag 09 jan - 10.43
7R og Krompen hadde nok en fin økt på ski i marka i går. 7R var hakket sprekere enn på tirsdag så det ble en riktig så terskel økt :)

Når ser vi Frode på ski da?

James - Fredag 09 jan - 10.36
Jeg blir gjerne med ut en tur i helgen hvis jeg får barnevakt.
Stanley - Torsdag 08 jan - 22.29
Blir spinning på meg i morra kl 1630. Ellers blir det sykling ute i helga! Noen som er med på det?
F.eks Lørdag/Søndag formiddag?
ivæ - Torsdag 08 jan - 18.08
Imorra blir det kino "DØD SNØ" .. Var visst en heftig sex scene med jenny skavlan på utedassen så da tar e og følgebilsjåføren turen :)
Rykk - Torsdag 08 jan - 18.00
13 foccere påmeldt Lillehammer- Oslo, meget bra! Blir et heftig tog, og en sinnsyk bankett!!!!

Kjell "Humla" - Torsdag 08 jan - 11.00
Da er jeg omsider på blogg og statistikk og påmeldt til Lillehammer - så da gjenstår bare å kvitte seg med noen kilo heavy ribbeflesk....gøy at det blir en stor gjeng som satser på under 5:30!
M - Torsdag 08 jan - 08.19
Flott artikkel of fint standpunkt!

DOP ER UT!!!!
Rykk - Onsdag 07 jan - 21.50
Begynner å bli et bra lag på Lillehammer-Oslo nå folkens... gleder meg!
Stanley - Onsdag 07 jan - 18.28
E stiller selvsagt på trimmen med Dag O2 i morra!
... ordna medlemsskap på Spenst i dag! Ket Komet stiller også, med brune fine legger etter Zansibar-turen!
Ellers hører jeg Storrem kjører noen gode timer på Spenst i Grimstad? Stemmer d et Jæle S?
ivæ "huntermeister" - Onsdag 07 jan - 17.55
Husk spinning imorra tili me dæggis:)
Krompen - Tirsdag 06 jan - 09.45
CIMG0493.JPGCIMG0521.JPGCIMG0515.JPG
Godt nyttår alle sammen. Ser folket har trent hardt på sykkel i jula. Selv har jeg valgt høydeopphold og planker under beina. Må jo teste ski frem mot Gautefall :)

Focc Øst møtes til skitur i marka i kveld.
Musa - Mandag 05 jan - 20.56
Godt nytt år foccers!!

Sørumsandboeren er nå i gang med treningen(fruen også, fikk dratt henne med på en times økt), første spinningøkt er gjennomført, var slitsomt etter en lang jul med mye god mat og godt i glasset(les Nøgne Ø).

Tror klatremusa får en flott vår i år dersom han får tatt av seg 10 kilo. Gleder meg til Bukken, Kr-hovden og Lillehammer-Oslo. Lurer forresten litt på om datoene er satt, er det noen som kan opplyse meg???

Ser frem til en lang og fin vår med mange flotte sykkelturer med foccers.
Joel Junior - Mandag 05 jan - 13.50
Godt nyttår! Er det noen som har erfaring med sykkelruller? Er det noe som er greit å bruke, og er det noe man bør tenke på når man kjøper en? Har sett litt på en Tacx Satori
Peder pedal - Lørdag 03 jan - 16.51
Du må god tur Espen til Stavanger. Nei ikke flink til sånne rolig turer, men jeg synes det var en kjempe tur. Helt utrolig flott vær og det er jo alfa o mega. Turen ble jo litt lengre enn jeg tenkte med en "straffe" runde til Arendal med Lars Magne. Frøs ikke i det hele tatt og det er jo også viktig. Nå har jeg spist litt mat som jeg sårt trengte etter fire timer på syklen..
Stanley - Lørdag 03 jan - 16.27
030120092067.jpg030120092071.jpg030120092076.jpg030120092077.jpg030120092073.jpg
Veldig fin tur i dag! Men helt enig Espen, vi må roe Peder Pedal på de lange øktene. Ellers blir det for mye lapskaus! :-) Men Peder (!), makan til form allerede i januar skal du lete lenge etter...
Rykk - Lørdag 03 jan - 15.26
Peder du e rå på sykkelen, med mer luft i dekket enn i fjor så perser du sikkert med 1 time til Hovden!

Men rolige turer det kan du ikke:-)
Stanley - Fredag 02 jan - 23.28
IMG_4552.JPG
Her er mannen bak det flotte stjerneskudd-stuntet vist i bloggteksten overnfor; selveste Jens Kadens...
Fotograf: Frode Frekvens.
Stanley - Fredag 02 jan - 21.50
Den er god Doktor!
dr fuentes - Fredag 02 jan - 21.41
hallaisen! henger meg på jeg en liten tur jeg, biesletta kl 12.20 ved busstoppen er det greit.
Stanley - Fredag 02 jan - 21.11
Hello Rykk. Jeg stiller i morra. Det samme gjør Peder Pedal og Krise Carbon. Da blir vi ihvertfall 4stk.
Håper flere stiller. Vi passerer Biesletta kl 12:19, hvis noen vil henge seg på derfra!

Storrem, hørte rykter om at du ikke stilte til trening onsdag morgen, til tross for at det var DU som inviterte til trim!
Hehe, hva er dette for noe Jarle? Tåler du ikke kuldegrader på nesetippen?
rykk - Fredag 02 jan - 19.17
sykling i morgen kl 1200 på esso. møt opp!
rolig langtur
Stanley - Fredag 02 jan - 15.01
Ser jeg leder statistikken i 2009 ganske så overlegent. Moro! Her har jeg planer om å bli en stund. He he... Ps! gratulerer med statistikkseier i 2008 Jens.
Stanley - Fredag 02 jan - 13.37
020120092061.jpg020120092057.jpg020120092058.jpg020120092063.jpg
Rykk og Stanley trosset kuldegradene og møtte opp til trim i dag!
Se fine fotos fra dagens tur...
Stanley - Torsdag 01 jan - 19.59
Trening kl 11.00 i morgen. Rolig tur, cirka 2,5 timer.
Møt opp de som vil...! Vi sykles! Møtested: Esso Fevik
Stoa Fysikalske Senter
Rittsesongen har startet...
Søndag 26 apr 2009
Påsketrim!
Fredag 03 apr 2009
FOCC Vinter 2009
Onsdag 04 feb 2009
2009
Torsdag 01 jan 2009
GOD JUL (!)
Onsdag 17 des 2008