Rittsesongen har startet...

Søndag 26 apr 2009 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 2 + 2 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Krompen - Mandag 04 mai - 15.23
FOCC Øst: 4 drag i Maridalen i morgen. Oppmøte Brekke krysset kl 1730.
Stanley - Mandag 04 mai - 15.10
Tengel, når du blir fotografert av ulike medier, blant annet av lokalavisa etter Kvartetten i går, må du passe på at bakhjulet med JOB ZONE-logoen er snurret rett vei (!) Skjerpings! :-)
- - Mandag 04 mai - 14.45
DERE GLEMTE Å SKRIVE PÅ BILDENE AT FARTEN VAR STOR
turbo t - Mandag 04 mai - 14.43
sant stænli. følte hjelmen min var for stor, var nok det som gjorde at vi ikke satt rekord. må se etter en i str M
Stanley - Mandag 04 mai - 13.52
Kvartetten var et veldig tøft sykkelritt. Riktignok opplevde jeg det fra en fotograf- og følgebils perspektiv! Kul konkurranseform og en veldig fin trassè i innlandet (!) Dette må vi være være med på neste år også! Håper vi da kan stille flere lag!

Uansett, strålende kjørt i går gutter! Dere leverte et veldig godt resultat.... og ikke minst, VELDIG bra vi slo TOSK 1 og 2. Føler at denne nye artige klubben er i ferd med å bli en fin rival til FOCC, nå som Sykkelsesongen ikke lengre "eksisterer" (!) GSK og ACC er nok numre for store foreløpig! Merk; FORELØPIG!
Krompen - Mandag 04 mai - 12.38
Fine bilder fra Kvartetten. Så kult ut det der. Bra kjørt. Dere ser spreke ut. Lover godt for Lillehammer - Oslo. Kanskje vi klarer å stable et lag nr2 til neste gang?
Frekvens - Søndag 03 mai - 23.56
Takk for gode hilsener, det varmer :-) Vi kjørte meget bra i dag, og det gikk utrolig jevnt og raskt fra start til mål. Moro moro å kjøre så bra med dere Pedal, Bollis og Rykk. All ære til GSK som kjørte fletta av oss andre i dag. Syklene står så absolutt i stil til kjørestyrken :-) Takk til Kai Krampe som lot oss teste fartsjernet. Fet lyd fra plata, kool bike og en hissig sittestilling!

Sender også hilsen til bleikfis Moose og pussy Ket for at dere tilbringte den flotte søndagen i følgebilen for å servere oss gode ord og styrkedrikk underveis :-)
Trond - Søndag 03 mai - 21.56
Bra kjørt av Focc`s Proff lag i dag. Hadde dere hatt tempo sykler , hadde nok pall plass vært veldig nært.
Har en for salg hvis det skulle friste :-) . Takk til de fantastiske fine bildene dere altid tar også. Dere er en konge klubb og et klart forbilde for hvordan andre klubber skal oppføre seg.
Lykke til i neste ritt.
Bolla - Søndag 03 mai - 21.14
Takk for det, Carbondude og Rykk. Det var morro i dag, hadde vi hatt en Rykk i normal slag så hadde vi hatt enda bedre tid. Rykk kommer nok sterker tilbake, men la det være sagt alle på laget kjørte bra i dag inkludert Rykk, tatt i betraktning oppladningen han har hatt forkant. Frode kjører som alltid lett og tilsynelatene upåvirket av om det går opp eller ned.Peder var en versting, dro hardt og lenge vær gang. Gruer meg til FGP!!!
Tempohest frister veldig ja, men må nok innse at den store forskjellen ligger nok i rytterne. Imponerende av GSK og ACC. Vanvittig som dere kjører.
Morro, ja jeg håper vi kan stille neste år! Dette gav mersmak.
Tannhjul - Søndag 03 mai - 21.13
Blir nok mye carbon på neste års utgave av A- Laget deres!
Pedal - Søndag 03 mai - 20.53
Det var gøy i dag...flott vær som var viktigst for meg! MEN utrolig bra innsats Bolla, Rykk og Frekvens. Gøy å kjøre med dere og jeg synes vi hadde fin flyt. I tillegg ble jeg imponert over utstyret til mange som var med. Fikk litt bakover sveis når bare et hjul koster mer enn hele syklen min...Så carbondude jeg vet ikke helt om jeg har budsjett til det, men en vet jo aldri.
Carbondude - Søndag 03 mai - 19.28
Bra levert på Kvartetten idag, gutter!
Håper det frister med gjentagelse neste år, er et kjemperitt B.I.L arrangerer i de indre bygder!
Dere fikk jo prøve temposykkelen til Kai Krampe i målområdet også, så da stiller dere vel med temposykler hele gjengen i 2010?
Rykk - Søndag 03 mai - 19.01
Mektig imponert over trioen Bolla, Frode og Peder i dag, dere begynner å få kjørestyrke!! Podiet på FGP garantert!!

Stayle Stanley fan - Søndag 03 mai - 11.44
boason-hagen.jpgstayle-stanley.jpg
Boason Hagen vs Stayle Stanley! Hvem stayler best?
Rambo - Søndag 03 mai - 11.32
Ja, nå er vi spente å hvordan "A-laget" har gjort det på tempoen. Har de ofret noen for lagets beste? Er det i så fall Rykk? ;-) Vi venter...
Rambo - Lørdag 02 mai - 21.39
Tenkte å reise Fevik 0930. Godt å være tidlig ferdig. Du ser selv. :-)
Dr F - Lørdag 02 mai - 21.21
Tja, det er vel rolig som står på programmet mitt imorgen. Når hadde du tenkt deg isåfall.
Rambo - Lørdag 02 mai - 21.01
Jeg har tenkt meg til løddesølslettene i morra Fuentes. Fikk ikke kjørt Intervalene jeg hadde planlagt i dag, så tenkte å kjøre de i morra i stedet. Du må bare slenge deg med hvis du vil, med mindre du hadde tenkt deg en annen form for trim.
Stanley - Lørdag 02 mai - 19.17
Bra kjørt i Enebakk Rundt, Focc East! Dere er gode! Lover godt for Lillehammer - Oslo i juni...

Lykke til på Kvartetten i morgen FOCC 1 (A-laget) :-)
Håper dere gir GSK og Co LITT kamp ihvertfall (!)
Dr F - Lørdag 02 mai - 19.08
Noen fokkers som ikke skal sykle kvartetten imorgen men heller ut å trene. Jeg er klar for en tur.
7r - Fredag 01 mai - 23.35
Takk for gode innspill angående Kr.sand-Hovden! Deilig sykkeltur i dag. Det var et godt tiltak av Krompen å få oss ut på sykkelen til Enebakk Rundt. Jeg er fornøyd med løpet. Ser at resultatene nå er lagt ut og at Kim har gjort det veldig bra i sin aldersklasse.
Krompen - Fredag 01 mai - 23.08
Musa har oppsummert Enebakk Rundt på en grei måte ja. Den starten fikk blåst liv i blodpumpa gitt. Reine dræben.. Glad vi tok til fornuften og fikk en fin tur med Rye. 7R fortjener skryt nok en gang. Vel syklet.

Fant et bilde av Musa og Krompen som er tatt omtrent der vi tar igjen Rye gruppa. http://picasaweb.google.no/mariusrheier/EnebakkRundt1Mai2009Del2?authkey=Gv1sRgCOzd4pHnwdPc7AE#5330804725978175826

Får vel legge til at vi kjørte 5 min raskere enn i fjor.
Rambo - Fredag 01 mai - 18.32
Trening kl 0900 fra Esso i morra. Andre som kommer?
Felles opp 15-20 min
Intervaller løddesøl 3 x 10 indviduelt, eller tur alene
Felles hjem 20 min
M - Fredag 01 mai - 18.25
Da får dere pina dø mæ kose dere på Satyricon. Tenker at det blir en konge konsert:-)

HAVE FUN!!!!!
ivæ - Fredag 01 mai - 18.00
godt dere e igang på østlandet au:) Har allerede begynt på pilsen her i pensjonistblokka.. Kongevær å snart e det satyricon konsert på kulturhuset:) Regner me det stiller noen foccere der..Væffall e å audun:)
musa - Fredag 01 mai - 17.44
østlandet har vist seg fra det beste i dag. Kim, Haakon og Sjur møtte friske til start kl 9 40 i morres. Foran oss lå 8 mil i enebakk traktene. En relativt utrent(få sykkeløkter i år) gjeng men med godt mot.

Vi haddemeldt oss på 2t 10 min gruppen. Et eller annet gikk galt ved start og vi endte opp i gruppen mellom 2 t og 2t og 10 min. Vi fikk smake farten allerede den 1. milen, med over 40 i snitt i kronglete singer og på dårlige veier. Etter 1,5 mil ble tempoet for tøft for undertegnede og Håkon i en av bakkene før man faktisk begynner løpet. Da viste Sjur at han kan være lur(og god i bakkene). Han hang på og siden så ikke vi mer til han. Undetegnede og Haakon fikk en kjempefin runde på halen til RYE 17 timers ekspressen. Sjur fikk tiden 2t og 5 min mens Kim og haakon fikk 2t og 9 min.

Må si jeg gleder meg stadig mer og mer til å kjøre sammen med det gule toget fra Lillehammer til Oslo. Tror vi kommer til og gjøre en kjempetid i år. mange sterke folk.

Takker for ett fint ritt og en flott tur. Nå står grillmat på menyen i det nydelige været. Mulig det blir en halvliter også:-)
Kleiva - Fredag 01 mai - 16.25
Hei 7r, det går buss med sykkeltransport ned igjen fra Hovden, det er bare å melde seg på den. Vi er vel noen som skal være med den på søndag.
Krise - Fredag 01 mai - 11.38
Ritthotellet Hovden Høyfjellshotell skal være fullbooket, men Eminent Hovdestøylen har sikkert plasser. Følgebilcrewet skal overnatte der, i alle fall. Eminent ligger ikke alt for langt unna Høyfjellshotellet, skal være gangavstand omtrent.
ivæ "huntermeister" - Fredag 01 mai - 09.45
Bra sjur!! Meldte mæ på seks timer e au... Men har ikke planlagt åssen du skal komme dæ ned:) Har ikke bestilt noe ,,så mulig baloon boys kjører opp dagen før me en bil så kjører ned etter rittet igjen..
7r - Fredag 01 mai - 00.31
Halla Baller!
Da er jeg meldt på 6-timers toget til Hovden. Gleder meg! Har dog ikke planlagt hvordan jeg skal komme meg tilbake eller hvord jeg evt skal overnatte. Har FOCC noen felle planer?
Jarle (eks. Piepoli) - Torsdag 30 apr - 16.17
Dere kan sikkert stille ett blandet lag, bare som ett forslag?
Bleikfis-kris - Onsdag 29 apr - 23.09
Husker forresten minst èn mann som var rimelig glad for å ha følgebilservice under lillehammer-oslo i fjor... Pussy meg her og pussy meg der, kaffe og tørr bil er unektelig mer behaglig enn regnvær, motvind og velt i felt.
Sportsdirektør Stanley - Onsdag 29 apr - 22.21
Ivæ Hunter, Ket Komet og James har dessverre ikke mulighet til å delta på Kvartetten søndag! Ellers har ingen i FOCC Sør meldt seg! Dermed ser det ut til at vi ikke blir nok FOCCere til å stille et 2.lag! Synd (!) Ønsker uansett a-laget løkke te! PS! Det blir dårlig med fotografering hvis følgebilmannskapet blir betraktet som pussys og bleikfiser! ;-)
turbo t - Onsdag 29 apr - 21.57
ser riktig ut det frekvens. ganske hard løype
Frekvens - Onsdag 29 apr - 19.52
Kvartetten løype.bmp
Sjekket forresten ut løypa til Kvartetten. Stemmer løypa på bildet?
Frekvens - Onsdag 29 apr - 19.50
Sykkel er en herlig utesport hvor man får oppleve mye vind og vær i løpet av året. Jeg har ett motto når det kommer til godværssyklister: Man er ikke kald, våt og sliten, man har det bare litt annerledes enn vanlig! Godtar man dette har man et fortrinn når regnbygene slår inn fra alle kanter. Uansett Peder Godvær og Ron Dong, det ser ikke så værst ut til helga allikavel:-) Go kvartetten! Det er bare pussys og bleikfiser som sitter i følgebil og koser seg med kaffe og kake mens de kikker på andre som sykler...

Flott O2-C02-styrketråkk-diskusjon Kåre Rockelår og Dr F. Man lærer stadig noe nytt...
Krompen - Onsdag 29 apr - 15.42
focc east: Jeg vurderer å slenge med meg på Nissan Cup. Andre med mtb som vil være med? http://www.nissancup.no/

God trening og tar ikke all verdens med tid
Dr F - Onsdag 29 apr - 12.25
helt riktig): og helt enig!! styrketråkk som forøvrig u.t.burde gjøre mer av, jmf lite trøkk, skal ikke gjøres med syre...
Fred Kåre Nico - Onsdag 29 apr - 11.51
Ja det ble mye og foklare. Men riktig..... jeg gir opp, var nok litt gammeldags i måten å si det på. hehe. mitt poeng i tidligere innlegg er at når man trener styrketråkk så skal man ikke bli serlig anpusten.( altså ikke så stort behov for og kvitte seg med co2 og snappe o2.) får man for høy puls /pust her så er det ikke styrketrå man trener. da er man over på en helt annen form for trening, å da kommer melkesyra også.
Dr F - Onsdag 29 apr - 09.47
kremt....skal ikke legge meg opp i diskusjonen her Fred Kåre...men man bruker vitterlig oksygen uansett om man kjører helt aerob verus anaerob. Forskjellen ved anaerob trening er jo at O2 behovet til muskelen er økt såpass at man ikke klarer å forsyne muskelen med alt det den trenger. Høy intensitet, høy puls med hyperventilering som gjør at man puster ut mer CO2 respiratorisk derved blir det en mismatch mellom mengde 02 og Co2 i blodet som forsurer det samtidig som man har økt produksjon av laktat via CrP(creatinfosfat) + ADP − − Cr + ATP og Glukose + ADP + P − − melkesyre + ATP. Med andre ord lavt CO2 i blodet iforhold til 02 gir en ph ubalanse, samtidig som man danner melkesyre. Melkesyre har man jo trodd at er det som gjør at man stivner, men det er heller ikke helt sikkert. Noen mennesker som mangler enzymer som gjør at de ikke produserer blir like sure og vonde i musklene, så det er altså noe annet også som gjør at det gjør vondt ved anaerobe prosesser.
Ok...dagens foredrag er over...Men...man trener ikke med CO2 altså, vi er jo en organisme som trenger 02 for alle våre prosesser kroppslig enten aerobt eller anaerobt
Fred Kåre Nico - Onsdag 29 apr - 08.57
Til Hemmelig. Håper du har hørt om anerob trening. hvis ikke blir dette mye og forklare deg:)
Men kort fortalt aerob = 02 og anaerob = co2. (utholdenhet og ekplosivitet)
Rambo - Onsdag 29 apr - 07.30
Det er forresten meldt regn på søndag, så det kan kansje være greit å sitte i en følgebil som sportsdirektør Stayle Stanley. hehe Er ikke noe særlig å tråkke nesten 10 mil i regn. Det blir stas Peder. ;-)
Rambo - Tirsdag 28 apr - 23.14
Trekker du deg Stanley?! Kylling!
Stanley - Tirsdag 28 apr - 22.51
Ser ikke ut til at vi klarer å stille med 2 lag på kvartetten! Dermed blir det 100prosent fokus på følgebil- og fotooppdrag! Vi må jo følge A-laget vårt i kampen mot blant andre GSK. Tøft. Gleder meg!
Krompen - Tirsdag 28 apr - 22.11
7R, Per Rev og meg selv hadde i dag intervall økt opp til Tryvann. Turen ble kjørt to ganger. 7R var helt klart best med Per rett bak. Undertegnede har fortsatt langt igjen til sykkelform.
Kleiva - Tirsdag 28 apr - 20.53
Jeg kommer!
Rambo - Tirsdag 28 apr - 20.26
Tur i morra fra Esso kl 1815. Jeg og Peder kommer. Noen andre?
Oppvarming 20 min felles
Intervfaller 3 x 10 min indivduelt (eller egen tur ca 30 min)
Hjem 20 min felles




Hemmelig - Tirsdag 28 apr - 18.27
bruker musklene CO2 eller O2, Fred Kåre ):
Krise - Tirsdag 28 apr - 18.05
bianchikræsj.jpg
Pass opp, alle tjukkaser på karbonsykkel, så dere ikke ender opp som dette i et desperat forsøk på å hente igjen feltet i en oppoverbakke!
Rykk - Tirsdag 28 apr - 17.17
16. Hjembo, Tengel (1975) - GSK 7 LAG -
17. Kleppe, Torleif (1978) - gsk 7 -

haha

Ser ut til at vi skal slite med å slå GSK sitt sjuende lag...

Hvem kan de 26 andre deltakerne fra gsk være mon tro???
Pedal - Tirsdag 28 apr - 13.59
Takk skal du ha Fred Kåre. Da er det bare å trene skjønner jeg.. vi trenger litt tips oss nybegynnere...
Rambo - Tirsdag 28 apr - 13.34
Utfra sykkelbanketten i høst virker det som du har mere enn et glass vin i helgene? ;-)
Fint med noen gode treningstips! Takk.
Fred Kåre Nico - Tirsdag 28 apr - 13.09
Tips ang. spurt: Eller alt annet når det gjelder sykkel. Gå ut knallhardt fra start.... å så bare øker du på ettervert.

hehe. Neida. Beste for meg er nok og trene styrkertåkk om vinteren (nov- april)og bakkeintevaler tidlig vår. (feb-april) Jeg trener styrketåkk som følgene: Fra jobb. Sykler alternativ rute med bakker. tyngst mulig gir uten å miste rundtåkk. sitter mest mulig stille med overkroppen. Ops skal ikke bli veldig tungt og puste. (Muskene bruker Co2)
Bakkeintervaler: Samme rute som styrketåkk. Når jeg kommer til oppover bakkene tråkker jeg til slik at det virkelig kjennes i pusten!! når jeg er på toppen av bakkene er det ikke mere og hente:) sykler rolig på slettene. varghet på økten er ca 1 time
Styrke ca 2 dager i uka. intervaler 1-2 dager i uka. jeg har ikke faste dager for hva jeg trener. men kjenner litt på åssen kroppen føles. De dagene jeg trener styrketråkk tar jeg det litt rolig dagen etter og sist men ikke minst et glass vin i helgene :)
Pedal - Tirsdag 28 apr - 10.23
Ja vi var vel litt optimistiske og hadde vel håpet på å få med noen flere...Gøy var det likevel..Men jeg skulle gjerne lært meg hemmeligheten bak slike bakke spurter... har du noen tips Fred Kåre?

Tenkte å ut en tur kl 18. Reiser fra Vik krysset.
Fred Kåre Nico - Tirsdag 28 apr - 07.23
Ja dette var gøy:) Supert og kjøre sammen med Focc. Aldri gi dere med og gå i brudd!! Det er det som er sykling:) Det skaper spenning, noe og snakke om etter rittet. og sist men ikke minst blir en veldig sterk av det. Nesten på samme måte som Møllers tran.... :)
Espen Rykk - Mandag 27 apr - 21.37
E synes det var et herlig forsøk på brudd, e skulle au ha vært med på det, men e orka ikke avansere frem i feltet før etter fjære kjærke...
Trond - Mandag 27 apr - 18.24
Stor takk til Focc som holdt det knall sterke feltet igjen til toppen av grøsle. Ingen klarte å kjøre forbi dere opp grøsle i årets utgave av Bukken. Ellers var det synd at dere ikke lyktes rett før Vik med brudd førsøket deres. Det var et tappert forsøk som ble lagt godt merke til. Dere vil bli passet godt på i neste ritt. :-) Ellers en takk til Focc for noen kjempe bra bilder og knall bra hjemme side..

trond rykk :-)
Rykk - Mandag 27 apr - 18.11
E det ingen i GSK som skal sykle Birkenes kvartetten?? Jekla få påmeldte så langt!! Skjerpings!!
Krompen - Mandag 27 apr - 11.58
Bra gjennomført av alle sammen.

Til fredag er det Enebakk rundt. Det skal bli bra å komme igang med rittsesongen :)
Ket - Mandag 27 apr - 11.28
Det gikk sinnsykt fort i går ja... hadde snittfart på ca 36.8 km/t.
Som vanlig et veldig bra arrangement av GSK... God burger og masse god medbrakt kake fra Focc entusiastene... :-)
Ser frem til en god batalje med Kjeksemannen... :)
Når det gjelder utforbakker, Ron... så har jeg ikke så mange gode tips, bortsett fra at det kan være lurt og ligge foran i feltet før bakken starter... Problemet er at dette er d mange som har skjønt etterhvert... Men da er d iallefall flere og henge på i bunnen av bakken, hvor det som regel går veldig fort.
Bra gjennomført av alle foccers... :-)
Rambo - Mandag 27 apr - 10.58
Jaja. I dag føles det som "dagen derpå". Må innrømme at jeg er litt skuffa av eget løp. Blir tungt å jage bak, selv om vi var 4 stk som jobba bra sammen. Jeg føler jeg har fått trent godt med mengdetrening, men har nok for lite fart og watt beina enda. Er utrolig artig at vi er såpass mange, og at vi gjør det bra som lag, det er jo en flott "trøst". Det er mange som imponerer!!
Ket, kan du lære meg noen triks i utforbakker? Jeg kjører som ei høne nedover og da er det tungt å ta inn feltet..
Pedal - Mandag 27 apr - 10.23
Flott ritt og en topp tur. Stor koste meg hele veien... I tillegg fikk vi jo leksjon i bakkspurt av Fred Kåre. En verdig vinner!! Dette skal bli en gøy sesong....
Stanley - Mandag 27 apr - 10.13
Ja, når jeg ser bildene i ettertid er det ekstra bittert (!!!) Med maks 3% mer kjørevilje i grupettoen, så hadde vi lett kommet tilbake til feltet...! Faderullandei (!) Grrrr... Ellers en bra dag totalt sett... Flott ritt (!)
Piepoli, kjeksmann - Mandag 27 apr - 09.32
Stor takk til FOCC for alle oppmuntrende tilrop da dere passerte meg og kona mi på Bukkene Bruse i går.
Kan bare fortelle at det kriblet da dere passete, men må si jeg fikk en fin tur allikevel.
Ket: Jeg kommer snart å "tar" deg............
- - Mandag 27 apr - 09.00
Hurra for James som fyller 27 år i dag! ;)
Dr F - Mandag 27 apr - 08.31
Herregud Stanley....utifra bildene her, ennå mer surt å se at vi ikke klarte å lukke luka! Skjønner ikke hva som skjedde! Det var ikke mange meter der! Vi får komme tilbake tøffere ved neste anledning, var ikke akkurat fart i grupettoen som vi ble kjørende i!! Ellers gratulerer til det gule toget som kjørte inn til en bra tid. Blir bra folk å ha med seg i 6timers til Hoden.
Frekvens - Søndag 26 apr - 23.39
Kredd til redaktøren som har satt pressen i gang i kveld og serverer fersk artikkel før leggetid. Moro!

Veldig artig å sykle Bukken i dag. Flott felt, flott vær og ikke minst ett flott arrangement. God innsats av alle sammen i dag. Bruddforsøket vårt ble nok noe spakt ja, men artig å prøve og ikke minst er god erfaring å ta med seg videre. Man prøver ikke å stikke med motvind og småsure bein :-)

Nå er det om å løfte hodet og motivere seg til 97 km med knallhard lagtempo neste helg. Gulle godt:-)
David - Søndag 26 apr - 23.24
Hei som dere sikkert skjønner, kunne ikke jeg sykle i dag, pga jeg ikke fikk fri fra jobb. så derfor lurer jeg på nå.. om noen anbefaler noen bra ritt jeg kan sykle? jeg må nemlig søke fri minst to uke før rittet. Så fint om noen kommer med noen anbefalinger! jeg kunne fks tenke å sykle rittet i bryne som går opp den voldsomme bakken.. noen som skal dit?
Krise - Søndag 26 apr - 21.36
Har du ikke hørt om den nye Maxim med colasmak? :)
James: Nei, jeg kasta den andre flaska. Den var jo tom, ikke noe å samle på, tenkte jeg der og da. Kan si det sånn at jeg var passe irritert da jeg mista flaska med vann, hadde ikke gjort noe om det var cola-innholds-flaska... men det passa LITT dårlig å stoppe for å plukke den opp igjen.
David| - Søndag 26 apr - 21.19
syklen min er tilbake, men tror ikke de klarte å fikse problemt i for felgen.. men jeg er uansett klar for nye treningsturer med FOCC
james - Søndag 26 apr - 21.08
Ærlig talt, Krise! Klarte du å miste den andre flaska di også?
Bolla - Søndag 26 apr - 21.03
Fant flaska Krise, den er i forvaring hos meg. Rester av innholder er sent til dopinglab'en for analyse. Det var nemlig ingen ordinær sportsdrikk som jeg er kjent med. Brun svart væske, eim av Cola? Hm mistenklig.
Krise - Søndag 26 apr - 20.37
Bolla: Det ligger en 0,75 Maximflaske i høyre veikant ved Shell på Blakstad, hvis du har lyst på en... Merket med Krise, focc. :)
Bolla - Søndag 26 apr - 19.59
Gratulere til TUR1 gutta, nesten glad jeg ikke stillte der, så fort som dere kjørte er jeg neimen ikke sikker på om jeg hadde hengt med der heller. Deltakelse i rekordgruppa ble en slitsom erfaring, men det var jeg klar over på forhånd. Hadde kanskje håpt å henge litt bedre med, men det ble aldeles for tøfft. Likevel, med tid under 2.30 så er jeg fornøyd. At TUR1 slo meg med mange minutter må man bittert akseptere. Morro at så mange av dere fikk så bra tider. At Ket kom i mål som første FOCC'er var ekstra morro! Grattis. Ser for meg en reprise av overskriften 'Ket imponerte, Bolla fullførte'.
Senorita - Søndag 26 apr - 18.15
Jeje, legg ikke ut på langtur uten tilstrekkelig trening er min kommentar.... hehe. lenge igjen av sesongen enda da! Bare en uke siden jeg fant frem sykkelen.

I'll be back!
Krise - Søndag 26 apr - 16.34
Kake var helt gull! Godt oppmøte av både publikum og foccers, moro! Kjempefint ritt, men hvor ble det av deltakerbevis? Kjedelig å ikke få premie fordi det er mange etterpåmeldte, når man selv har meldt seg på i god tid. Men sånn er det vel når man er for pratesjuk og sliten etter et ritt...
Takk til mr. MTB som ofret en flaske da jeg mista en av mine før Skiftenes! Hyggelig å kjøre sammen med Lasse og 4-manns grupettoen som etterhvert ble til mange mann. Syns vi funka rimelig bra sammen!

I den evige kampen mellom Anita Senorita - Krise er stillingen nå 1-1. Det er ikke garantert at det hjelper å ha fancy-sykkel...
Stoa Fysikalske Senter
Rittsesongen har startet...
Søndag 26 apr 2009
Påsketrim!
Fredag 03 apr 2009
FOCC Vinter 2009
Onsdag 04 feb 2009
2009
Torsdag 01 jan 2009
GOD JUL (!)
Onsdag 17 des 2008