Sykkelprat om vintern!

Starter en ny blogg!
En åpen en sådan, uten noen spesielle eller konkrete emner.

La oss bl.a diskutere trening og oppkjøring for 2008sesongen, neste års rittplaner, ambisjoner og mål, sykkelutstyr, invitere til fellestreninger, motivere hverandre til trening, veddemål før neste sesong, mimre fra 2007-sesongen osv... rett og slett bare diskutere favorittsporten vår SYKKEL!

Jeg gleder meg til 2008-sesongen og tørr asfalt...!
Men først altså, KONG VINTER!
Mandag 12 nov 2007 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 4 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Svein B - Onsdag 19 des - 23.47
Gratulerer med overstått Espen! Hyggelig med trenings bilder fra Hafrsfjord Ja selv om jeg har blitt HSK- er så er det ikke så dumt å følge med på den fremragende siden til FOCC. HSK tar nemlig etter ......! http://www.sykkelklubben.com/index.php?option=com_smf&Itemid=166&topic=140.0
- Tirsdag 18 des - 16.20
Krompen skriver: "Jeg har watt måler på rulla så jeg forholder meg til den nå på vinteren. Terskel watt i sommeer var rundt 335." Min kommentar: WoW 335W på terskel er veldig høyt. Litt mindre enn Hushovd sikkert, men veldig høyt.
Krise - Lørdag 01 des - 23.13
Ser ut som dere har gjort god innsats i skogen i dag, boys! Skulle gjerne vært og sett dere (og spist vaffel), men dugnadsånden min tok helt av gårde i går og i dag. Har malt lister og karmer og whatnot hos en god venn.
Kjipt for Ket å komme sist, men kjekt at du fikk trøstepremie! Du vet, noen må jo nesten komme sist!

Frutt: Åssen julebrus har man i Trondheim? Skikkelig brun/gyllen, eller sånn rar rød?
Frekvens - Lørdag 01 des - 19.43
God deltagelse i terrengrittet, boys! Flott at FOCC viser seg på sykkelen også i vintermånedene:-)

Sitter selv på skolen nå og leser til eksamen. Koser meg i blandt med litt julebrus og marsipanstang mens jeg drømmer meg bort til sykkeltrening, maxim på flaska og melkesyre i beina.

Hei og hå!
Kleiva - Lørdag 01 des - 17.52
Hallo gutter, fikk se en blogg fra midten av måneden om Kærl ordner en badmintonturnering i jula, og det kan vi selvfølgelig gjøre. Hvet jo ikke når det er planlagt spinning utenom den 22. Men vi har trening på torsdag 27. så da kunne vi ha fått til noe. Ellers blir det lite sykling, men skal bli bedre. Reiser på ferie til Tenerife i morgen, en uke, tviler på at dette blir noe treningsleir he, he!!
Ket Komèt - Lørdag 01 des - 17.48
Hehe... trenger vel ikke å kommentere dette.. :) Det var moro iallfall... og gode vafler og boller... Mmmmm...
PS: Pepperkaker blir myke i vått vær...
Rykk - Lørdag 01 des - 17.36
Bra gjennomført gutter!
Konge plassering Ket!!
Bolla - Lørdag 01 des - 16.54
Det ble Hove-vær i dag, men det var moro lell. Takk til arrangørene for bra opplegg. Sykkelsport disket opp med vaffler og premier, sånt liker vi. Ser frem til neste ritt!
Mafioso - Lørdag 01 des - 16.45
Hvordan gikk det i terrengrittet i dag gutter?
Har litt "rødvins hue" i dag, ikke den beste kombinasjonen for for en gammel mann.
Og Stanley, det hadde vært kjekt å ha en sykkel til 60 lapper.... Men desverre, det må nok avkreftes. Men det er riktig at jeg har fått en ny fin terrengsykkel, en Spesialized Stumpjumber Marathon m/automatisk gaffel. Lønner seg å dra til Oslo å handle på høsten, store avslag å få hvis du setter butikkene opp mot hverandre. De vil gjerne kvitte seg med årets modeller før neste års kommer inn.
Ket Komèt - Lørdag 01 des - 08.37
Det er ritt-dag, og rittfølelsen er kommet i kroppen.
Værutsiktene ser bra ut! Det blåser friskt, og regner masse. Noe som antakelig vil holde mange syklister borte, og FOCC vil klatre høyt på resultatlistene... :)
Det blir pepperkake og mandarin i lomma på ryggen i dag. Det er jo tross alt 1. desember. Moro! :-)
Kristoffer "Krise" Rom Berntzen - Lørdag 01 des - 00.09
Til "Ukjent": Få deg noen baller og signèr utsagn hvis du skal hakke på noen Jeg tar ikke ting så tungt, så det er ingenting å frykte. Redd for å få dritt slengt tilbake ved passende anledning?
Men nei, det var ikke frem og tilbake til pub'en, men fra bilverkstedet til jobb, og tilbake. En dyd av nødvendighet og transport, men sykling er sykling!
LYKKE TIL på Hove i morgen, guys! Jeg skal kose meg i skogen til Gunnar i regnværet, ellers ville jeg stilt som heiagjeng og fotograf på Hove. :)
Bolla - Fredag 30 nov - 20.12
Ja dette blir morro. Endelig et ritt igjen!
Ket Komèt - Fredag 30 nov - 19.11
Høres veldig bra ut ACC-Steinar! Vi gleder oss! :-)
ACC-Steinar - Fredag 30 nov - 18.45
Løypa på Hove går rundt Hoveodden med start i leiren. Løypa er ganske flat, kun med ei lita kneik halveis på runden. Ei runde kjøres på ca 10 min. Starter i leiren, går ned mot hovekilen, hvor det etterhvert blir grus og sti, kommer ut ved campingplassen og følger turløypa rundt campingen og videre på turløypa tilbake mot leiren, siste 3-400 meter før leiren igjen er litt teknisk. Håper å se mange FOCC-ere i morgen. Da blir det garantert et knall ritt. Om det blir full peis fra start til mål? Tror dere skal regne med det, ja.
Ukjent - Fredag 30 nov - 17.30
Statistikken for denne uka: Kristoffer Rom Berntzen 1 tur, 3km 1km 0 alternativt.??? Hvordan er dette mulig krise?? frem og tilbake til pub`en?
Anita Senorita - Fredag 30 nov - 14.35
E kan nesten ikkje vente på første luke i adventskalenderen. Mamma har slutta å lage julekalender til meg, så da får jeg trøste meg med FOCC sin istedet:)
ron - Torsdag 29 nov - 22.28
sykkeln var så jekla fin når jeg fikk den i oktober at jeg valgte å la den stå for vinteren.. men jeg har funnet frem trimsykkeln fra jobb, så nå skal jeg "spinne" hjemme! hehe
Bolla - Torsdag 29 nov - 22.12
Er det noen som har litt rittinformasjon utover det at det er 5 runder + 1 master runde? Hvor lang er hver runde og består løypa av tekniske partier, eller er det full peis fra start til mål. Underlag? Asfalt, grus og sti?
Stanley - Torsdag 29 nov - 14.41
Rambo har ikke engang montert pedalene? Eller trøene som han kaller de!

Ket, Bolla og Jarle. Forventer rittdeltagelse 1.desember på Hove, samr redaksjonell dekning i form av en atikkel. Håper også dere knuser Mafioso resultatmessig (hvis han deltar?). Vis ham at det ikke er sykkelen/utstyret det kommer an på! Ryktene sier nemlig at han har kjøpt seg ny terrengsykkel, verdi 60.000,-! Stemmer dette Mafioso!?
Ket Komèt - Torsdag 29 nov - 14.22
Har også førstehåndsopplysninger om sykkelen til Rambo, som ingen har sett. Den er observert, men er så rein og fin, at den antakelig aldri har kjent asfalt under dekkene sine....
Stemmer dette Rambo?
Ket Komèt - Torsdag 29 nov - 14.18
Har trent litt alternativt i det siste ja... ;)
Og grunnen til at jeg ikke regget den ene turen,hvor jeg ble observert av en bilkjørende Krise, er jo fordi jeg ikke har telleverk på offroad-sykkelen min...
J@rle - Torsdag 29 nov - 14.14
Ja, det går jo rykter om at han sykler uten å regge statistikk også... har han ess i ermet?
Rambo - Torsdag 29 nov - 14.10
Har hørt rykter at Keten har drevet med mye "egentrening" i det siste, så han er nok i storform! Stemmer det Ket?
Ket Komèt - Torsdag 29 nov - 14.07
Hehe... ja, nå kan jo Jarle også stille, siden han sa for et par dager siden at han ikke kunne pga ødelagt felg. :-) Og nå er den jo i orden igjen! Dette er jo et ritt for deg som bare sykler offroad/hybrid, og klager på at det går for fort når du stiller sammen med racer-syklister...
Blir moro Jarle. :)
J@rle - Torsdag 29 nov - 12.30
Ket er ihvertfall opptatt førstkommende lørdag fordi da stiller han i ritt på Hove. Han klaget over tett nese, men det setter ikke en stopper for ham det. Han går under navnet Hunken blandt damene vet dere...
Klatremusa - Torsdag 29 nov - 12.16
Blir gøyalt med julekalender, gleder meg!

reiser hjem til Fevik den 14. desember og blir hjemme til over nytt år. Tenkte derfor å ha en to tre økter spinning i løpet av uken før fellestrening den 22. desember. Når trener Ivar og Kjetil den uken, kanskje jeg kan hive meg med????
Stanley - Torsdag 29 nov - 10.22
Ser webmaster har klargjort for julekalender! Moro!
J@rle - Torsdag 29 nov - 09.22
Bakhjulet på hybriden min gikk dundas i går. 2 spiler ble rykket ut og felgen ble som en banan. Komplett kaputsk. Så jeg tok turen til Sykkelsport og handlet nytt. Linus Max tror jeg den hette... kr899 minus klubb rabatt. Syklet som en vind på den i dag, i solskinn. Sneikes.
Ukjent - Onsdag 28 nov - 23.02
Råstillig video Dude! Det viser at det går ann! Det er bare sååå kult å trø av gårde på kun bakhjulet. Hva er hemmligheten? Klikk pedaler er nok ikke gunstig da det ikke gir deg muligheten til å 'lene' knær og lår ut til siden for å 'ballansere'. Her er det bare å øve!
Krise-fan - Onsdag 28 nov - 22.41
Det er visst NOEN som klarer å lage linker her! :)
Dude - Onsdag 28 nov - 21.36
Se link Bolla! Sånn skal det gjøres:
http://my.break.com/content/view.aspx?ContentID=203486
Bolla, 12 år - Onsdag 28 nov - 13.13
Enig med Frutt, leking er viktig. Joda jeg prøver meg stadig på bakhjulet, men det er langt frem til å klare 100m. Med bena godt låst i klikkpedalene har jeg havnet på ryggen flere ganger. Sist gang på asfalt i en bratt motbakke hvor mine døtre på 6 og 8 var med: "Ååå slo du deg pappa?"

"Å neeeida det gjorde ikke ikke vondt!" he he, var ikke spesielt godt å lande på ryggen mot asfalten opp på sykkelpumpa som lå på rygg-lomma.

Skateboard og buldring er jo to kjempe artige aktiviteter!
Old Skool Skater. - Onsdag 28 nov - 12.00
Jeg tror mine tidligere blogger om skateboard, samt Frutti sin uttalelse, dekker det meste.
Fevik og Omegn Cykle og Skate Club? :)
Frutti - Onsdag 28 nov - 11.26
Flott med alternativ sport, Jæle og Cadens! Jeg støtter dere...

Selv fikk jeg tyn i fjor vinter for min alternative trening. Buldring (les:klatring i lav høyde uten tau) ble sett på med undring av mine medsyklister i FOCC. "Åffår hengå du i veggen å dinglå". Nei, leke skal man alltid gjøre uansett alder. Eller hva sier du Bolla? Kommet no lenger på bakhjulet i det siste?

- Skateboarding is not a crime
Ron - Onsdag 28 nov - 10.14
Har du en laang avhandling om Jæle sin blogg Krise? Kansje en ting eller 3 og tilføye`? hehe
J@rle - Onsdag 28 nov - 09.24
Jada, det er jo ingen hemlighet at jeg og Kadens skater. Stort sett er vi på banen i grimstad etter mørkets frembrudd, og det stemmer at jeg har mekket en quarterpipe i garasjen.
Jeg merker jo et snev av "for noen tullinger" holdning her, men det er jeg vant til. Dere skulle ha hørt Odd (min far) da han så jeg skrudde sammen pipen... hehe. Det var ikke akkurat motiverende. Men, for folk som har vokst opp med fotball, fotball og fotball så er det jo ikke annet å vente. Fra en nabo fikk jeg høre: "Står du her å leiker dæ?". Fra en annen: "E ikkje du litt for gammel til det der?" Også min bror Stanley har okket og stønnet fra første stund: "Herregud, skeitboard? Er det mulig?". Min mor lurte på om det var noen andre "voksne" på skatebanen... hehe... Det er jo moro da.
Old Skool Skater - Tirsdag 27 nov - 23.31
Det er sikkert mr nettredaktør som har lagt inn sperrer... Og nå får vi vel snart reklame fra skateboard-magazine?
Stanley - Tirsdag 27 nov - 23.30
HVA SKJER KRISE? hehe! Tror ikke nettsiden aksepterer linker til SKATEBOARDS!!! Ta hintet...! :-) hehe!
Ukjent - Tirsdag 27 nov - 23.28
http://www.collectmad.com/collectibles
ash.jpg

PRØVER IGJEN, for pokker!

(som Moose sier: vi driter i brett...)
Krise igjen, ja... - Tirsdag 27 nov - 22.12
Det ble noe kødd da jeg la ut linker til deilige retro skateboards i stad... HER er mitt gamle brett: http://www.collectmad.com/collectibles
ash.jpg

Ser forresten at T Mobile bytter navn, nå skal de hete Team High Sports. Slagordet blir vel "highest team in the alps"? Ikke særlig veloverveid navn for et protour-lag.
Dopingjegerne - Tirsdag 27 nov - 21.39
Ket komet er meldt observert på treningstur på sørlandet for noen dager siden. Vil med dette minne Ket om meldeplikten i treningsstatistikken for utøverne i focc. En advarsel er sendt.
Krise - Tirsdag 27 nov - 20.33
http://www.collectmad.com/collectibles
ash.jpg
Krise - Tirsdag 27 nov - 20.08
Sorry at jeg kupper "sykkelprat om vintern"-bloggen til skateprat om vintern, men for de retro-interesserte: Her er lillebror Rom Berntzen sitt skateboard. Vakkert, eller hur?
Krise, old skool skater - Tirsdag 27 nov - 19.57
Lauvåsen var vel aldri det helt store vekstsenteret for skateboarding på 80-90-tallet, med bare 60 meter forholdsvis slak asfalt, og ellers nedoverbakker eller grus. Klart, de som ville kunne jo skate på skolen eller utenfor bilverkstedet, eller kanskje på Super'n? Selv om brødrene Mjåsund ikke fikk lov å få skateboard, så var det faktisk to andre brødre fra Indre Lauvåsen som faktisk fikk hvert sitt. Det ene brettet var ca 4 cm tykt, med bremsekloss og plastikk rund baut med MAD(tegneserien)-design. Det andre brettet, tilhørende storebror, så slik ut: http://www.decktown.com/photogallery/silver%20ripper.JPG MERK utrfresingen til hjulene!
Men såvidt jeg husker, fikk/kjøpte jeg et brett av Moose (50 kr, sikkert), en hjemmelaget affære med rulleskøyteunderstell, 600-kornig sandpapir og med kloss på bakenden i stedet for den vanlige bøyen. Kan dette bekreftes/avkreftes av Moose? Minnes også at jeg hadde et lite plastikk banana-brett i kjempegrønn farge.
Anonym :-) - Tirsdag 27 nov - 19.35
Javel Jæle og Jens Kadens! Det er ikke til å tro, men ryktene må jeg jo forholde meg til! Det sies at dere nylig ble observert i garasjen til Jarle hvor dere angivelig skal ha snikret en skateboard-rampe!!! Og nei, ikke til ungene i gata, men som dere selv skal skate på!!! Har også observert Jarles julegaveønsker. På 1.plass: en slags skatebukse med en form for fallsikring (les puter) på hoftene! Haha! Nei, Nedenes Skate-seniorgruppe! Kom dere ut på veien og sykle i stede! :-) Vett du ka! Ser for meg to gutter i 30-årene, alene i gata, etter at ungene har lagt seg, hvor de skater for harde livet! Kan neste høre Jarle rope: "Jens`ern, den Olly`n fiksa du bra"...!

Tydligvis fikk dere ikke lov til å få skateborad av deres foreldre da "sporten" ble kjent og populær! Snakk om 40-årskrise i 30-åra! Ikke bra!
Rittleder FGP 2007 - Mandag 26 nov - 09.00
FOCC forholder seg enhver til til gjeldende reglement når det gjelder lover, regler og tekniske finesser. Viser til Norges Cykleforbunds utstyrsreglement (UR), § 2 Tekniske nyheter, punkt 1.3.04:

"Ingen tekniske nyheter som kan benyttes av ryttere eller andre lisensinnehavere under et ritt (sykler, utstyr festet til dem, tilbehør, hjelmer, klær, kommunikasjonsutstyr etc.) tillates brukt før det er godkjent av UCIs styre. Forespørsel om godkjenning skal sendes til UCI innen 31. august vedlagt nødvendig dokumentasjon. Dersom utstyret blir godkjent tillates det ikke brukt før 1. januar det påfølgende år.
Godkjennelse skal kun referere til at nyheten kan godkjennes ut fra sportslige kriterier."

Videre kan man lese i punkt 1.3.005 at "dersom kommissærene, ved starten av et ritt, oppdager at en rytter stiller med
teknisk nytt utstyr som ikke er godkjent av UCI, skal rytteren nektes start i løpet med angjeldende utstyr."

Rittledelsen i FGP ønsker Stanley the Rocket lykke til med søknaden!

Krise, best på trehjulssykkel - Søndag 25 nov - 21.17
Du får sende forespørsel til rittledelsen in colorline tur, lillehammer-oslo og andre aktuelle arrangører. Hvis de godkjenner den, ser jeg egentlig ingen grunn til at den ikke kan brukes i FGP.
Stanley - Søndag 25 nov - 13.23
Vil rittledelsen godkjenne dette?
Vurderer å kjøpe meg denne sykkelen før FGP 2008:
http://www.nettavisen.no/innenriks/ibergen/article1460202.ece
Stanley - Lørdag 24 nov - 17.42
Utenfor kåken min i Oslo snør det akkurat nå! Ganske mye også! Må innrømme jeg er litt misunnelig Tengel! Ønsker deg god tur sydover! Håper du sender en reiseblogg til oss og forteller om forholdene der nede! Blir det bare sykkel på deg, eller blir det tid til litt Tapas og Vinos Rosados også?
Krise Diesel - Lørdag 24 nov - 17.15
Tilbake til Moose sine dieselproblemer: På mandag fylte jeg også Truck Diesel på bilen min, og bilen har gått uten motorproblemer siden dess. Konklusjon: Truck diesel er bra diesel :)
Tengel - Lørdag 24 nov - 13.04
javell gais. nå pigger jeg på treningsleir til grand canaria med sykkelen min. hadde
Stanley - Fredag 23 nov - 18.46
Var på spinning med Kimmy idag! Flott økt på 1t 30min!
MEN! Da jeg kom inn på at Rykks invitasjon til FOCC generalforsamling 22.desember, klikket det for Kim Cruise Grøsle: "Fa..., det heter ikkje generalforsamling når mi e ein idrettsforening! Det heiter Årsmøte!!! Herregud! Mi e jo faen ikkje noe AS"! (en ildsint kimmy med 190 i puls)

Rett skal være rett Rykk. Så fikk du den! hehe
(PS! Mellom oss Rykk; Jæ... revisor, haha)
Frutt - Fredag 23 nov - 18.32
Flotte greier Rykk. Er det rart du fortsatt er i god form. Nei, skal slutte å tvile på kapteinen vår...
Rykk - Fredag 23 nov - 17.47
Ingenting har skjedd Frutt, alt går som planlagt. Sykler til jobb 2-3 ganger i uka, og tar til og med ofte en omvei på vei hjem. (Sykler ikke til jobb når jeg skal på treningssenteret.)
Frode - Fredag 23 nov - 16.44
Jeg må si jeg er mektig imponert over Webm@steren vår som sykler jevnt og trutt frem og tilbake til jobb hele uken. Det står det jammen respekt av, Jæle. Ukens blomsteroppsats går til deg:-)

En du da Rykk? Startet ikke du også høsten med å sykle til jobben? Ser ikke ut som du gjør det lenger... Hva har skjedd?

God helg til dere alle:-)

PS Æ glær mæ te den første luka skal åpnes i FOCC-kalenderen. Ka kan skjul sæ bak den? Artig førr ungan...
ivæ - Torsdag 22 nov - 21.02
Grattis da Stanley.. Har jo visst dette lenge e au hehe..Alltid noen som ikke kan holde kjeft.
Hadde e vært du Stanley hadde e selvfølgelig prioritert clt.. Halo i luken det e jo ikke du som skal føde:)
Ket mi må snæt få ræva i gir å komme oss på spinning!
Krise - Torsdag 22 nov - 20.48
Grattis, Stanley! Fint tricks, det å legge ut subtile hint. Grattis også til Mette Flette!
Stanley - Torsdag 22 nov - 20.39
Du er jo ingeniør Rykk! Skal vel bare mangle at du tok "hintet"??? hehe
Rykk - Torsdag 22 nov - 19.12
Det er ikke helt sant det der Stanley, jeg var vel igrunnen 99.9% sikker på dette i går! Men tenkte du skulle få lov dele denne nyheten i klartekst selv...
Stanley Daddy Cool - Torsdag 22 nov - 18.39
Takk for gratulasjoner! MEN, må si folk er trege, hehe! På Msn`n min har jeg kalt meg selv Stanley Daddy Cool i en hel uke, hatt profilbilde av en syklist med barnetilhenger OG tekst bak navnet: .medio mai 2008! Ingen tok hintet! Ikke imponert gutter! Tenker dere bare sykkel eller? hehe

Termin er 17.mai. Dermed er det 99,9% sikkert at jeg ikke får med meg Color Line Tour! Dessverre! Men må innrømme at det å bli far 1.gang VS. CLT = Lett match! :-)

DOG! Bukken og LO stiller jeg garantert på startstreken!
Futt - Torsdag 22 nov - 13.33
Moose da Goose! Moose da Daddy! Moose da Goose! Moose da Daddy!

Supert med småtroll, Stian. Gratulerer også så mye til Mette-flette-brunette!
rambo - Torsdag 22 nov - 12.22
Grattis moose! med småtroll på gang ser jeg for meg at det skal bli lett og slå deg inder FGP 2008. Da kommer du til å være mest opptatt av bleier og melkesprengte patter! Dette lover bra for oss ferskinger... hehe
Klatremusa - Torsdag 22 nov - 11.21
Grattis moose!! Regner med at grunnlaget som blir lagt i vinter bærer deg gjennom travle tider i mai og juni, slika t sykling og babystell kan kombineres.
Som Moose nevnte gå vi for 20 spinningøkter før jul, noen som hiver seg med??? Satser på å være i god form før jul slik at vi kan kjøre tunge treningsperioder i vinter og sleppe opp mot første ritt(Bukken).

Er hærlig å være i gang med litt svettis!!

Hvor blir det av finansen, huntermeister, komet og rambos blogging av stat??? Her må det trenes gutter!!
Krompen - Torsdag 22 nov - 10.57
Jeg har byttet pc og dermed forsvant passordet til statistikk logging. Forrige uke logget jeg ca 6 timer fordelt på ski, sykling og løping. Føler selv at jeg er i rute. Polarfilene er tilgjengelig hvis noen vil se :)

Og Stanley har skutt med skarpe skudd? Grattis
Rykk - Torsdag 22 nov - 09.25
Grattis Moose, good shit! Ikke lenge før underavdelingen "FOCC juniors" blir etablert nå.
Ket Komèt - Torsdag 22 nov - 07.46
Har ikke jeg fått pes??
Jasså Moose, har du vært ute med flaggstanga?
Burde du ikke lagt sånne (utenomsportslige) ting til utenom sesongen, og ikke midt i viktige ritt, sånn som oss andre tenker?? Hehe...
Moro! Gratulerer med bolle i ovnen :))
Hehe... J@le, nå klarte du ikke å holde deg lenger tydeligvis!?
Junior - Onsdag 21 nov - 23.31
gratulerer så mye! Du har allerede vist gode fader kvaliteter
J@rle - Onsdag 21 nov - 23.03
Jaja, vi får se da Moose...hvordan skal du kombinere optimal sesongoppkjøring når hovedgesgjeften din til våren blir å skifte bleier?
Moose skal nemlig bli pappa! Ke dere sei til det?
Stanley - Onsdag 21 nov - 22.50

Tomeito tomato! Sitat bloggen: 26.10.2007 - 21:28 Av Stanley:
Jeg starter sesongen (2008) fra og med november! Da har jeg 6 hele måneder med trening i kroppen før Bukkene Bruse.

Henger ikke SÅ langt etter da (?), i henhold til tidligere lovnader i bloggen! :-) Ellers ser jeg flere medlemmer trener bra om dagen, bl.a Frekvens, Bolla, Jens Kadens og deg kaptein! FLOTT!

MEN hva med Ket Vaskeball og Ivar Noodlemeister? Synes de slipper lett unna din kritikk! Samme med Krise og Joel! Og ikke minst Finansen og Rambo! Kan ikke se de har definert eller uttalt seg om treningsplaner i det hele tatt! Det har jo bloggen etterspurt fleire ganger! :-) Og Haakon, vår nye kronprins, hvorfor regger han ikke statistikk, eller sier han bare at han trener? Dette er kritikkverdig, eller hva El Capitano? Du har dermed en viktig oppgave som kaptein fremover Rykk; å få alle med, sørge for at FOCC fremstår slagkraftig neste år, samle laget for sesongen 2008...!

Jeg skal vertfall ikke skuffe deg! :-) Trener tross alt sammen med en revisor, hehe! Så her er alt timet, tilrettelagt og planlagt!!!
Rykk - Onsdag 21 nov - 22.31
Er det rart du får pes Stanley?? Du har jo sagt at du skulle begynne å trene nå i 1 mnd!!! Må holde det du lover ellers er det pes å få.
Stanley på gæng! - Onsdag 21 nov - 22.24
Joda Rykk... FOCC ØST er i god gang! Ikke sant Kimmy? Vi skal ha minst 20 spinningøkter før jul, pluss innebandy hver onsdag! Tviler dermed på at det er Stanley Moose da Goose som ligger dårligst an med treningen for tiden (?), men det er alltid Stanley som får pes på bloggen :-)!

Husk, i fjor startet vi oppkjøringen i januar etter at klubben ble stiftet lille julaften! I år starter Kimmy og undertegnede i midten av november! Dette lover godt! " Å sprekke som en dong" i Mjåsundkleiva under Bukken neste sesong er som sagt IKKE AKTUELT...! Legg deg på hjul fra Froland og inn Rykk, så skal jeg sørge for at du kommer i mål sammen med Tur 1.
Rykk - Onsdag 21 nov - 21.26
Godt å se du har begynt å trene sykkel igjen Stanley. 2 mnd siden sist du satt på en sykkel i følge statistikken, var på tide nå!!
Kleiva - Onsdag 21 nov - 19.27
Kan gjerne kutte ut scandinavia for min del, hvis jeg kan velge tar noe med litt mer fart: Man! I FeelLike A Woman med Shania Twain. Men 1 time må vel være bra nok, ser frem til en god treningsøkt, blir gjerne med en gang til i jula.
Frekvens - Onsdag 21 nov - 15.20
Kanon boys! Dette blir good:-)
Jeg syns også det hadde vært fint å spinne 2 ganger med FOCC i jula. Dersom Joel får låne sal til oss en dag, så kan vi jo kjøpe oss pass den andre gangen. Moro skal det bli! Endelig får vi også se kvalitetene til instruktør-Musa som det så lenge har gått gjeterord om...

Dersom Rambo disker opp med en kick-time også, er jo julen reddet:-)
Musa - Onsdag 21 nov - 14.18
Mye bra forslag her men regner med at instruktøren har siste ordet. Blir nok dårlig med nedoverbakker i løpet av en spinningtime men system of a down kan være aktuell for det.
Joel Junior - Onsdag 21 nov - 14.10
Jeg vet ikke hvor moderne jazz kom fra. Hva med System of a down i noen av utforbakkene :) Sinnamusikk er bra for prestasjonen.
Stanley - Onsdag 21 nov - 12.15
Du har tydligvis ikke lysnat til Sten och Stanley Krise!
Svensktopp på spinninglista :-)
Krise - Onsdag 21 nov - 12.10
Vi må få lokka med Aagre-gutt også på spinning. Har noen spinningsko i størrelse XtraAudun til låns?
Mye bra musikk på spillelista der. Hva med noe god gammel "gønnsen", metallica og acdc? Kan godt kutte ut scandinavia, frolandsvingen og moderne jazz for min del :)
Stanley - Onsdag 21 nov - 12.09
Vi bør ha minst to spinningøkter i jula! (?) Utover den økten Joel forhåpentlig fixer med Kimmy som instruktør, kan vi kanskje ta en time med Linda Lærsen eller Dæggis!? Vi betaler oss bare dagspass på Spenst! Moro! Hvem er med?

Ellers likte jeg musikkvalget godt Jæle! DOG, synes jeg Johnny Logan er en litt for dvask spinninglåt, selv om sangen isolert sett er vakker! Kanskje GP`s beste bidrag ever! :-)

Bytter gjerne min spinningsang med hvilket som helst låt från Sten Och Stanley (svensk dansband). Se link: http://www.stenochstanley.se/
Rykk - Onsdag 21 nov - 10.51
mye god musikk der jæle

Holder lenge med 1 time Kim.
Krompen - Onsdag 21 nov - 09.57
Hva med litt Jahn Teigen også?
Musa - Onsdag 21 nov - 09.40
:)
J@rle - Onsdag 21 nov - 09.29
Har fått inn forslag til spilleliste fra flere medlemmer. Kanskje vi kan svi dem av på en cd og kjøre disse under spinning økten:

Huntermeister: Dio - Lock up the Wolves
Rykk: Accept - Kill the teacher
Moose: Johnny Logan, GP vinner låt 1993
Ket: Noe fra Oops plata med Britney samt noe fra Dimmu's Death Cult Armageddon
Krise: The Who - Endless Wire
Krompen: Alt av Postgirobygget
Audun: Dark Gate
Karl: Scandinavia - Nu skal vi danze
Musa: Rock og blues
Frekvens: Absolutt Music 52, hele plata
Finansen: Hva som helst...
Rambo: Tittlesporet fra Dirty Dancing
Joel: Noe fra den moderne jazz scenen.
Bolla: Frolandsvingen - Leke mor og far å nei og Åsmund Åmli band.
Jens: Takin ova, Tommy T/Warlocks samt alternativ remix på B-siden av tidlig Røyksopp
Klatremusa - Onsdag 21 nov - 08.57
Heisann! Litt trøbbel med nettet her så fikk ikke svart i går. Jeg er med på spinning, og kan godt kjøre noe musikk og greier. Dersom vi bare skal ha en time kan jeg ta hele timen, men dersom det er ønskelig med en litt lengre økt kan vi fordele litt instruktør jobb. Hvor lang økt mener dere vi bør ha(bør svettes litt, blir mye god mat i jula vet dere :))??
ivæ - Tirsdag 20 nov - 22.31
Spiller dere noe Judas Priest så e e au me på spinning!
Krompen - Tirsdag 20 nov - 22.14
Hva med en tur ute om Kong Vinter ikke har tatt overhånd?
Kleiva - Tirsdag 20 nov - 21.55
Jo det hadde vært topp med en spinningtime den kvelden, regner med å være klar til en økt da. Det har bare blitt badminton for min del i høst.
Krompen - Tirsdag 20 nov - 20.40
I'm in !
Joel - Tirsdag 20 nov - 20.13
Høres ut som Kim er satt på saken :) De har ikke satt opp jule timeplanen på spenst, så de kunne ikke si når det var ledig der enda. Men regner ikke med at det er så mye aktivitet der på den tiden. Gir nærmere beskjed når jeg vet noe mer. P.S Kim, når kan vi komme med forslag til spille lista? :)
Stanley - Tirsdag 20 nov - 19.31
Jeg synes vi skal kjøre egen instruktør! Kimmy Kleiva fikser biffen! :-)
Frekvens - Tirsdag 20 nov - 15.02
Flott forslag der Joel! Jeg kommer til å tilbringe mesteparten av lørdagen til reise, men vi sees nok til kvelden. Håper på å rekke punktet "eventuelt" i agendaen...

Hva med deg Karl Grøsle-Kleiva? Hadde vært fint å se deg igjen også...
Ket Komèèèt - Tirsdag 20 nov - 14.25
Regner med at det blir metall i høyttalerne??
Du har jo god spinningerfaring Kim? Og nesten instruktør i fjor... hehe.. .moro.... Jeg stiller selvfølgelig! :-)
Joel - Tirsdag 20 nov - 14.21
Venter på svar fra en spinning instruktør om ho kunne tenke seg å gjøre det. Ellers trenger vi en frivillig med litt spinning erfaring og god musikk smak til å ta timen :) Kan bli vel så bra det!
Krise - Tirsdag 20 nov - 12.05
God ide! E e me!
Klatremusa - Tirsdag 20 nov - 10.59
Hei og hå alle sammen! Spinning som oppvarming til årsmøtet er noe vi ikke kan la gå fra oss, viktig å trene i juletider også. E e med!!! Ellers må jeg si at motivasjonen for neste sesong er tilbake og opptreningen starter for fullt denne uken. Flott at vi legges litt press på fra andre deler av sørlandet(otra). Trenger en puff:)
Vinteren blir lang og mørk, så la oss holde i gang det vi har startet. Ser bukken i det fjerne nå....
Rykk - Tirsdag 20 nov - 10.53
Jeg er med!
Stanley - Tirsdag 20 nov - 09.44
Det synes jeg er en strålende idè Julius! Hva sier dere andre?
Julius junior - Tirsdag 20 nov - 08.55
Hei gutter! Hvis det er interesse for en spinning økt som oppvarming til årsmøtet, så har jeg fått låne spinningsalen på spenst arendal. Må vite om det er et felles ønske om dette før jeg evt finner en spinning instruktør.
Kadens - Mandag 19 nov - 14.44
Da får jeg nok ønske god tur. Såpebransjen er hard om dagen, så jeg må jobbe sent. Men vi prøver en annen dag.
Ket Komèt - Mandag 19 nov - 14.07
Jeg må sykle litt tidlig (mtb).. satser på avreise 16:15 fra nedenes.
Kadens - Mandag 19 nov - 13.15
Jeg er med i ettermiddag/kveld. Må bare bli ferdig i mandal. Mtb eller racer? Klokkeslett?
Ket Komèt - Mandag 19 nov - 11.35
Hehe.. det var da voldsomt...
Ket Komèt skal nok komme i godt gammelt slag, selv om han ikke blogger daglig... hehe..
Noen som skal ha seg en tur i ettermiddag? Planlegger en økt etter jobb... Jarle? Får du med Seniorgruppa i skateklubben? :)
J@rle - Mandag 19 nov - 11.03
Hyggelig å se at du er på hugget Ket! Jeg hadde begynt å tenke på en focc artikkel med tittel: "Ket Komét, en fallen stjerne?" Den skulle inneholde tilbakeblikk fra karrieren din, samt illevarslende bilder av deg på party med pils og damer. Kanskje jeg slipper det nå...
Ket Komèt - Mandag 19 nov - 10.28
Det får'n si ja... hehe... takk for det 'Ivrig-FOCC-supporter'..
Gratulerer med dagen på etterskudd J@le... :)
Skulle gjerne vært med på tur i helga Mafioso, men slet med litt forkjølelse, og prioriterte husbygging(pepperkakehus) istedet... ;)
Blir det ukentlige lørdagsturer fremover, eller var det kun denne ene gangen? :-)

Nå vet ikke jeg hvor Otra sykkelgruppe har etterretningsinformasjonen sin ifra... men jeg kan forsikre om at de skal få kamp oppover Setesdalen.... :-)
Ivrig FOCC-supporter - Mandag 19 nov - 09.54
Ket Komet! Ket Komet! Ket Komet! Ket Komet! Ket Komet! Ket Komet! Ket Komet! Ket Komet! Ket Komet! Ket Komet! Ket Komet! Ket Komet!

Hvor er det blitt av favoritt-FOCCern!
kadens - Søndag 18 nov - 22.40
Gratulerer med dagen, J@rle! Lykkeønskninger og klemmer fra resten av seniorgruppa i skateklubben
J@rle - Søndag 18 nov - 20.21
Takk for bursdagshilsner. Det varmer. Når det gjelder DBS Tricky Tracken som Moose refererer til ovenfor så står den i min garasje. Det er en fandens god sykkel skal jeg si dere! Etter at jeg punkterte hybriden forrige uke (og ikke har giddet å lappe) har jeg brukt denne daglig frem og tilbake til jobb. Aldri har den hatt service eller overhaling men den er like god. Girene er faktisk bedre på denne enn på min 1 år gamle Marvil H2. Hva sier dere til det? Det er jo mer enn 10 år gammelt arvegods. Sneikes.
Julius junior - Søndag 18 nov - 16.54
Gratulerer!
Frekvens - Søndag 18 nov - 14.45
Grattis med dagen mister!
Stanley (broden`n til Jæle Webmaster) - Søndag 18 nov - 11.59
"Gratulerer med dagen den er din! Alle gamle, alle unge har en dag som er sin"..! Grattis med bursdag i dag Jæle Webmaster!
Stanley - Søndag 18 nov - 11.56
Nå må dere vise frem den flotte drakta deres FOCC Sør!!!Ut på veien! For de som ikke har offroad sykkel, kan kanskje låne min gamle gode DBS Tricky Track 21 gir! Sykkelen er faktisk gul og svart! Is på vegen i Oslo i dag! Blir joggesko eller spinningsykkel i dag!
Mafioso - Søndag 18 nov - 10.13
Ingen FOCC'er tok imot invitasjonen vår og ble med på en knall 3 timers offroadtur på Lørdag!!!!
Hvordan skal dette ende da? Jeg er redd for at disse innbygdingene tar innersvingen på dere hvis ikke noe skjer snart.
Fikk melding fra Rykk om at de fleste av dere som fremdeles bor her nede ikke engang har offroadsykkel, til det har jeg bare en kommentar nå i disse glade førhjulstider: LØP OG KJØP!!!!

Eller, går toget fra FOCC som det gjorde på CT? Vi venter i spenning....
Kaptein Rykk - Lørdag 17 nov - 13.56
Jeg vil på vegne av FOCC utfordre OTRA IL/sykkelgruppe på birkeneskvartetten. Vi kommer til å ha amerikansk uttak til det rittet og vil dermed stille med ypperste toppklasse av syklister på 1.laget vårt! Vi håper å ha minst 3 lag med der.

Detaljene vil bli planlagt hos Huntermeister på årets generalforsamling...

Til slutt, la oss håpe på enorme mengder snø i innlandet og en snøfattig kyst i hele vinter!!!

Har ikke tid til å skrive mer, skal ut å trene. hehe
FOCC-medlem - Lørdag 17 nov - 13.53
Ikke så ydmyk nå Frekvens! Vi knuser Otra, både oppover, bortover og nedover!!! LETT! :-)
Frekvens - Lørdag 17 nov - 13.36
Høres bra ut Otra!
Et solid opplegg med gode muligheter for å gjøre det bra. Her har vi i FOCC noe å trene mot skjønner jeg... Selv legger jeg opp til 2 intervalløkter (spinning og balanserulle), 1 langtur og en alternative økt i uken nå i vinter/grunnperioden. Håper det skal gjøre susen for å henge med Otra opp til Hovden:-)
Rykk - Lørdag 17 nov - 13.26
Otra: Det er godt at dere pisker oss litt!! Det er enkelte som virkelig trenger litt press for å komme i gang nå.

Skkelgruppa til Otra - Lørdag 17 nov - 12.32
Otra sine planer er utelukkende å få flest til å stille opp. Vi skal allikevel bite fra oss i de ulike gruppene. Jeg vet at det er flere som skal stille i "Superspeed" og vi legger derfor opp treningene etter denne målsettingen. Flere kommer også til å stille opp i 6.30 og 7.oo timers gruppa. FOCC var jo med her i fjor og en målsetting må jo absolutt være å komme opp raskere enn i år. Vi tar jo selvfølgelig med trimmerne og, men håper at at det ikke blir så mange her. Vi kommer ikke til å sykle sammen opp noen av oss. Vi tar eller sikte på å finne os en gruppe vi kan henge på oppover, kanskje FOCC gruppa kan være aktuelle. Vi er forrestene noen "jevler" til å dra. Alle fra de indre bygder er forresten det. Håper dere kommer i gang med treningene der nede, vi er i hvertfall godt i gang her oppe. Spinning tre ganger i uken samt løpetrening utenom. Tror nok det er noen som skal slite godt for å ta oss neste år.
Frekvens - Lørdag 17 nov - 12.23
Jasså Otto Oter!
Artig at dere følger med oss nykommerne i sykkelsporten. 2007 har vært en flott sesong, men vi håper på å holde trykket og motivasjonen oppe mot 2008 også. CLT -07 var et høydepunkt for FOCC, og vi skal gjøre alt for at CLT-08 også går inn i historiebøkene (til FOCC i hvertfall).

Ikke bra å høre at nøkkelpersonene i FOCC virker å ligge på latsiden. Er dette riktig boys? Hva med deg Ket Komet? I rute med treningen? Enn du da Web-Jæle? Skal du avansere fra hybrid til landevei?

Hva er Otras målsettning med sine 25 ryttere da? Første mann opp? Lagtempo til Hovden under den magiske 6-timers grensa? Spennende å høre hva planene deres er...
Otra il /sykkelgruppe - Lørdag 17 nov - 00.10
Hei alle sammen!
Vi har fulgt med dere alle sammen etter årets sesong. For oss virker det som om dere har klare målsettinger for sykkelsesongen 08. Vi vil informere dere om at det fra Otra/sykkelgruppe stiller minst 25 ryttere til neste års CLT. Gitt om vi er igang ned treningen! Slik jeg har forstått det er det flere sentrale medlemmer i FOCC som ikke har kommet skikkelig igang enda. Dette må dere gjøre noe med hvis dere il holde følge med Otra folket under neste års CLT. Tror det blir vanskelig for dere neste år. Håper at FOCC stiller en god gruppe neste år i CLT.
Bolla - Fredag 16 nov - 20.32
Hei Mafioso, skulle gjerne vært med dere men min fru skal på jobb på lørdag og søndag. Hvorfor kan ikke helsevesenet holde seg til normale arbeidsdager... Tørr ikke gå i fra en 7 og 9 åring alene så lenge.
Studenten-på-haugen - Fredag 16 nov - 19.19
Hey Webm@ster Jæle!
Er det mulig å få inn oppgaven jeg skriver som reklame også eller? Hadde gjort seg for en hardtarbeidende student. Kan røpe at den inneholder mer saftige facts and news enn "Knockout Magazine"...
ron - Fredag 16 nov - 16.54
det bladet har vært der lenge moose, fra og til. har sett det flere ganger! og det er bra!
Kristoffer C. Norris - Fredag 16 nov - 16.23
Det er bra, Stanley! Beklager om du følte deg tråkka på, du har all mulig rett til å være skeptisk! Måtte bare sparke deg litt i ræva, hehe. Enig, dårlig focc-ånd og Moose hører ikke sammen. Vi får bare glede oss til kick-trening!
Stanley - Fredag 16 nov - 15.39
... åh herregud... siden vi har skrevet om Kickboxing på bloggen de siste dagene, har det kommet reklamebanner om Magasinet "Knockout Magazin" på sida vår. Se over! Ikke bra!
Stanley Van Damme - Fredag 16 nov - 15.37
Hm, du må lese hva jeg skrev Krise...!
Jeg er skeptisk til kampsporter! MEN, jeg bør jo være med på alternativ økt jeg også!

Dermed er jeg med, selv om jeg ikke er tilhenger av kampsport. Det må jeg få lov til å være!!! ??? Dårlig FOCC-ånd skal ikke assosieres med Stanley da Goose Moose is loose!

Til deg Mafioso skulle jeg gjerne vært med på fellestur, men skal ikke til Sørlandet den helgen! Sier det igjen, jeg må flytte sørover!!!
Mafioso - Fredag 16 nov - 08.45
Hei, FOCC'ers!!!!!
Hva med å bli med på en rolig 3 timers tur på offroaden med GSK gutta på Lørdag? Det blir en flott tur i variert terreng med avgang fra Kryssen kl. 10:00.
Vi sees?
Krompen - Torsdag 15 nov - 22.39
Jeg har watt måler på rulla så jeg forholder meg til den nå på vinteren. Terskel watt i sommeer var rundt 335. Antar at den er noe lavere så jeg har har kjørt subterskel økter på mellom 250 og 295 watt. Siste økte lå jeg på ca 260 watt i snitt over 12 min x 4. Første økta hadde jeg snitt puls på 149 slag og siste økta var snitt puls 159 slag. Ergo, pulsen forandrer seg men watt er konstant. Ser i ettertid at jeg kan sikkert kjøre noe hardere. Får prøve 270 watt neste gang og se hvordan pulsen blir. Jeg er ikke helt sikker på hvor nøyaktig wattmåleren på rulla er så det blir litt prøving.

Men ja, sone 3 vil være ca 82-87 prosent av maks puls. Merk at pulsen vil variere en del fra dag til dag, så kombinerer dette med opplevd intensitet. Det skal føles litt hardt, men ikke utmattende. Ikke nødvendig å ta seg helt ut.
Krise, som ikke er kampsporttilhenger. - Torsdag 15 nov - 22.21
Stanley: Må nok kritisere deg for å utvise dårlig FOCC-ånd ved å stille deg skeprisk til kickboxing-trening. Jeg syns vi alle burde stille opp når Ron Rambo inviterer til trening. Høres kjempemoro ut å få ut litt familieselskapsaggresjon i romjula :)
Rykk - Torsdag 15 nov - 21.40
Nå har jeg fått piggdekk på offroaden, regner med det er noen som er klare til treningsturer i romjula???

Krompen: Rett under terskel, vil det si 85-87% i puls? Sone 3?
Rambo - Torsdag 15 nov - 19.21
Jeg skal sette opp en dag i romjula, så kan jo de som vil trene litt alternativt være med, så kan jo puslingen Moose (på nesten 2 m) spille badminton hjemme i stua. ....Og man kan trene kickboxing uten å slå / sparke på hverandre! Tror heller ikke jeg trenger noen ekstra kunder, jeg har til hode og ræva på jobb, og dessuten er ikke gutter med sykkel legger favoritt kunden!!
Krompen - Torsdag 15 nov - 12.45
Eks på spinning økt: 10 min oppvarming, 4 x 12 min terskelintervall med 3 min pause mellom dragene. 10 min nedkjøring. Jeg kjører dragene rett under terskel slik at jeg ikke blir stiv. Krever litt motivasjon.
Stanley in Birmingham - Torsdag 15 nov - 12.36
Hm, jeg er skeptisk! :-) Liker ikke kampsporter! :-)
Men, jeg bør jo være med på alternativ økt jeg også!
Trodde Kærl skulle stelle i stand FOCC badminton-turnering i jula?
Klatremusa - Torsdag 15 nov - 10.34
E e med på alternativ trening i jula, har godt av det mellom ribbe -øktene :)
Til Rykk: Hvis du kjører spinningtimer i sone 2 eller 3 tror jeg du har lite utbytte av det, vanskelig å stå å sykle på veldig lett motstand, min erfaring. Gode spinningøkter ligger høyt i intensitet!
Skeptisk focc'er - Onsdag 14 nov - 22.40
Dette med kickboksing er bare et markedsføringstriks fra fysiomeister Astrup. Han skal banke oss gule og blå, og skjeve i rygg og andre deler av kroppen, slik at vi må oppsøke fysio etterpå.
ivæ - Onsdag 14 nov - 21.40
Ser for mæ Huntermeister vs Stanley i kickboksing:) Skal ikke heller ta en konkurranse i sjakk.. Tror det kunne vært veldig artig..
Rykk - Onsdag 14 nov - 20.08
Hadde min aller første spinningøkt i dag! En tøff opplevelse.
Siden jeg trente sone 3 på mandag satset jeg på en relativt rolig økt i sone 2/3, men spinninginstruktøren i fra hælvete kjørte knallhardt i 45min. Sone 4/5 all the way! Opp å stå, sitt ned, opp å stå, sitt ned, opp å stå osv. tungt!!! Ifølge Kaggestad skal man ikke sykle så mye i sone 4 og 5 om vinteren... god drid
Rykk - Onsdag 14 nov - 20.00
Fiks en dato i romjula Ron!!
Ket Komèt - Onsdag 14 nov - 15.09
Ron, du ska få svælj de ordan... :) Jeg stiller selvfølgelig på alternativ økt. Kommer til å grisebanke deg... hehe...
Frekvens - Onsdag 14 nov - 15.03
Flott å høre at alt står bra til med deg i England, Joel. Jeg kommer også hjem til Fevik i jula, så da sees vi nok:-)

Jeg tar utfordringen din, Rambo. Er alltid klar for alternativ trening med pump og svette. Moro! Hva med en liten intern konkurranse i FOCC som du legger opp til?
Joel - Tirsdag 13 nov - 22.50
Takk stanly. Min mor kommer i morgen med forsyninger, så skal be henne ta med brevet.
Rambo - Tirsdag 13 nov - 22.15
Jeg inviterer herved gjengen på en skikkelig treningsrunde i kickboxingsalen... og ja Espen, jeg vet at sykkel og kickboxing ikke kan sammenlignes! Men kanongod trening kan jeg love dere, bl.a mye interval trening. Noen som tørr en gang i vinter?
Stanley - Tirsdag 13 nov - 20.12
Årsmøte 22.desember Joel, kl. 16 hos Ivæ Huntermeister! Sendt invitasjon i posten til deg (adresse Fevik). Hvis du ikke mottar FOCCposten kan jeg sende agenda på mail til deg! Årsmøte altså, 22.des, dagen før FOCCs ett års jubileum!
Joel Junior - Tirsdag 13 nov - 20.01
Hej halå! På grunn av den store distansen tar det litt tid for de engelske bloggene å nå Fevik. Jeg har det veldig bra, men savner fedrelandet nå. Har ikke vært hjemme siden FGP. Sykler ca 2 dager i uka, men distansen er så pinglete at jeg tør ikke logge den. Ellers løfter jeg jern for å bli mer eksplosiv i spurten. BMI'en er forsatt lav for fleskepølsa ligger i frysa. Skal ta den når jeg blir en pensjonert syklist. Ukene her er fylt med lange skole dager, og knaing og knekking av gamle damer. Er det noen som kommer hjem til Fevik i jula?

Frå Wikipedia - Mandag 12 nov - 22.57
Ein sykkel er ei fargreie med eitt eller fleire hjul som er montert etter kvarandre på ei ramme. Sykkelen får framdrift ved hjelp av muskelkraft. Dette skjer enten ved å sparke den framover, eller ved at krafta blir overført frå beina via pedalar, tannhjul og kjede til hjula.
Stoa Fysikalske Senter
Rittsesongen har startet...
Søndag 26 apr 2009
Påsketrim!
Fredag 03 apr 2009
FOCC Vinter 2009
Onsdag 04 feb 2009
2009
Torsdag 01 jan 2009
GOD JUL (!)
Onsdag 17 des 2008