Rittsesongen er i gang

Rittsesongen er i gang! Bukken er unnagjort, og flere ritt på kalenderen står for tur!
FOCC Øst har blant annet deltatt i Enebakk Rundt 1.mai, Espen Rykk som bor Stavanger deltar stadig i ulike sykkelritt i Rogaland, Frekvens er aktiv i Trondheim, og FOCC SØR sykler klassikere på Sørlandet. Neste ut er Oggevatn Rundt.

En spennende og innholdsrik vår med andre ord! Vi ser frem til fortsettelsen....
Hvordan er formen der ute? Har alle gode bein? Your legs OK folkens?

Torsdag 01 mai 2008 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 2 + 2 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Krompen - Fredag 09 mai - 21.40
Er ikke alene om å være syk Rykk. Har ikke vært på sykkelen siden søndag. Nå har vi alle unnskyldningen klar om vi må slippe ved 6 timers ved Evje.
Rykk - Fredag 09 mai - 17.26
Etter en avslappendes uke på sofaen med forkjølelse så regner jeg med formen er på vei. Mulig Dæggis skal trekke opp til spurt i hovedfeltet, men det blir i tillfellet ikke om 1.plassen fordi e har tenkt å gå i brudd ved Evje.
Mafioso - Fredag 09 mai - 13.46
Her blir det nok enda ett hakk i ramma til GSK`s oxygendyr.....
Frekvens - Fredag 09 mai - 12.25
Dag Otto har meldt sin deltagelse i CLT, og starter i 6 timers-gruppa. I følge fvn.no håper han også at han kanskje kan trekke opp til en spurt. Er det du Rykk som har engasjert DO2 som trekkhest og oppløper? Uansett, spennende å se hva slags taktikk FOCCerne Rykk, Krompen og Bolla velger mot konkurrenter som Dæggis...

Les mer om DagO2s kommentarer til rittet:

http://www.fvn.no/sport/sykkel/article581426.ece

- - Torsdag 08 mai - 21.53
http://www.youtube.com/watch?v=AUrZi2XQKyU&feature=related
Stanley - Torsdag 08 mai - 19.53
Hva med Fulcrum? Vi kan bli Fulcrumbuddies Frode! Kan kalle deg Frode Frekvens Fulcrum.
turbot - Torsdag 08 mai - 19.33
frekvens. sjekk ut litt på shimano dura ace hjul, mener på du kan få de til rundt den prisen. har etpar selv, og de ruller som rakkeren. helt supre nav. bra vekt og veldig stive
- - Torsdag 08 mai - 18.11
Bilselger du liksom! Haha BIL er bedriftsidrettslag
Krise - Torsdag 08 mai - 16.45
Skulle gjerne vært med, Rambo, men jeg skal på møte i Arendal Grand Prix i arendal i 19-tiden, så jeg tror 18 blir litt vanskelig.

Vil forøvrig henvise til et flott bilde av Frode fra Bynæset-Klæbu: http://www.dahl-stamnes.net/Foto/display.php?img=41658

Og der ser det ut som om sekreteriatet i rygene-tempoen har finregnet på resultatene, evt så har de tydet sine egne hieroglyfer. "Christopher Berntsen, BEMA", som visstnok skal være meg, har fått tildelt tiden 17:52, ikke 15:52 som tidligere antatt. Jeg kom ikke sist denne gang, jeg slo en bilselger (JJUC Bil), ei jente og en bussjåfør fra konkurrenten. Ikke verst! :) Jeg har rykket opp fra en evig jumboplass i fjor, min første halve sesong, til å være blant de siste. :) Fornøyd med det! Ellers er det som vanlig stas å titte litt på sykler og utstyr på temporitt. Her møter man alt fra liggesykler via standard billige hard rocx til de verste carbonskapningene.
Frekvens - Torsdag 08 mai - 14.57
Mens vi er inne på hjul Turbo T, hva anbefaler du en 70 kilos rytter som ønsker å ha gode hjul til ca 4000 kr? Målet mitt er å få noen stive, lette og mer aerodynamiske hjul som ruller godt... Kvalitet på nav er jo også vel så viktig som resten av hjulet, ikke sant?

Flott at du inviterer til felles sykkeltrening, Rambo. Mai er jo en viktig oppkjøringsmåned mtp Lillehammer-Oslo. Heng dere med FOCC Sør!
Rambo - Torsdag 08 mai - 12.00
Er det noen foccers fra Sør som er med på en tur i dag, litt over 6 tia. Må bare komme hjem fra jobb?

Webm@ster - Torsdag 08 mai - 09.05
God morgen folkens. FOCC har i natt flyttet til en ny og kraftigere server. Det gikk som smurt...
Jeg regner med at utover dagen vil noen besøkende fortsatt komme inn på den gamle, dette er grunnet forsinkelese hos navntjenerne ut på den store veven.. Men, hvis du ser denne meldingen er du på den nye. Ha en fin dag.
james - Torsdag 08 mai - 00.23
Nei, nå fikk jeg virkelig noe å tenke på. Nå har jeg søkt nettet rundt etter "tubular". Blir jo helt stressa av alle beslutninger og valg vi voksne må ta.Takk for tipsene. Nå er det på tide å legge seg.
turbo dekk - Torsdag 08 mai - 00.15
du kan feks ha et ekstra dekk på baklomma, (istedet for slange) . mange som skifter dekk raskere enn de skifter slange. det man gjør er, er at man tar reservedekket på med lim, sykler på det en liten tur, river det av og setter på godekket. da er reservedekket lett å få på når man har punga. pariser er også mer pungesikkert enn vanlig. men men jens. gjør det du føler best for:)
jens kadens - Onsdag 07 mai - 23.33
Jeg har veldig respekt for deg som syklist, Tengel, og det var gode argumenter du kom med når jeg fikk beføle zipp-hjulene dine før start på søndag. Jeg skal ikke kategorisk utelukke pariser. Men hva gjør jeg når jeg punkterer ved søre Herefoss og resten av trimklassen sykler glisende fra meg?
Rittleder - Onsdag 07 mai - 22.45
Dette er ikke tull: På dagens 10 km tempo slo Bolla og Ket Komét til med hennhodsvis 1. og 2.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
startnummer. Bolla fikk dermed en stor mulighet til å passere målstreken som førstemann. En mulighet han ikke lot gå fra seg. Totalt 3 FOCCers stillte på dagens tempo, Krise Ket og Bolla. Samlet sett gjorde FOCC en bra sportslig figur i dag. Krise var vel den som imponerte mest, uoffisielt veldig dårlig tid, men offisielt tror jeg det ble en VELDIG god tid. Er spent på hva jurien kommer endelig frem til. Ket's sydenopphold så desverre ikke ut til å ha fungert optimalt som oppladning. Men sett i lys av treningsmengden denne vinteren så var det ingen dårlig prestasjon. Ket kommer garantert utover våren. Bolla perset og strøk inn like under 15 minutter, så ut som han var fornøyd.
turbo t - Onsdag 07 mai - 22.32
hei du jens, clincher er ikke et alternativ hvis man skal ha høyprofil. Da er det en alufelg med karbonskall. Med pariser kan du kjøre med dekktrykk på over 200 pund. man får et mye stivere og bedre hjul å kjøre på med pariser. Og det er ikke noe gris med lim
Senorita - Onsdag 07 mai - 22.15
du kan få lov å sitte på i min søte bil:) Regner ikke med jeg klarer å dra med Carsten så da har e plass til en sykkel til:)
Senorita - Onsdag 07 mai - 22.09
så det er kanskje håp for meg også da?:D Da er jeg kansje med! Kristoffer, er du med? Eller er du en pusekatt?
Mafioso - Onsdag 07 mai - 21.59
Senorita, hengeren er med på alle tur rittene. Den er blitt ett sosialt samlingspunkt for de ensomme rytterne...
I fjor samlet alle tur rytterne seg på toppen av Grøsle før ferden gikk videre, vi får håpe at der samme skjer i år...
Jarle - Onsdag 07 mai - 21.48
Ket: Hvor ble det av revansjen din? Setter et lite hakk i ramma (ved siden av de andre) for hver gang jeg slår en FOCC i ritt. Litt stolt i dag....
Senorita - Onsdag 07 mai - 21.40
E var skikkelig klar for Herrefoss rundt helt til e kom på at det ikke er master opp Grøsle. Jeg sliter. Kan jeg sitte på i hengeren opp Grøsle Mafioso????
RUSLEBIFFEN - Onsdag 07 mai - 21.39
HEI, HØRER DERE? KRISE OG CADENCE! Mener alvor...
Krise - Onsdag 07 mai - 21.34
Vi er ofte å finne på veier hvor det er minimal sjangse for å treffe på disse ungdommene som råner og børner og kappkjører i sjuførr-stasjonsvognene sine. Frolandskysten er blant favorittene mine. Jeg har hatt en uke sykkelfri etter bukken, men nå er jeg i gang igjen.
Apropos andre klubber: Hvorfor hilser ikke GSK-medlemmene på hverandre med et lite vink når de møtes? Kjørte bak en gsk'er som møtte en annen gsk'er i dag, de bare stirra på hverandre. Dårlig! Vi i FOCC hilser og gjerne stopper og slår av en prat når vi møtes.
kadens - Onsdag 07 mai - 21.28
Jeg pleier da å stille opp så ofte jeg kan, Mafioso, og det akter jeg å gjøre til mandag også. Så hvis jeg havner i "hengeren" din, lover jeg å ikke stikke fra deg i motbakkene:) Dårlig gjort mot en gammel mann. Svisj!
MOTIVATOR RUSSELBEEF666 - Onsdag 07 mai - 21.20
I går var e å cathrine ute å bila litt. Mi så mange syykkelfolk på vår vei. Senorita, Sykkel-Linda, Mafioso, pluss mange andre fra ACC, og ffanmæ en fra RABOBANK!!!!!!! Men ingen fra FOCC. Hvofor har e bæe sett Kong Karl? Vår eldste mann? Mi ekje ferdig i år. Vet at region øst e i trening, men hvem fra sør e me å trener? Huntermeister og Dansen e latest. KOM I GANG! Flott innsats i dag Kæl. Motivator e stolt.....
Mafioso - Onsdag 07 mai - 21.09
James, det finnes ingen hjul i verden som lager "svisjelyder" uten at du får en viss omdreining på dem. Beste måten å få det til på er å bli med på ritt. Da kommer "svisjelydene" kjapt. Bare spør Frekvens, han kan sikkert lage en avhandling på det temaet....
Vi regner med at du stiller, funker det dårlig underveis bryter du bare av på Hynnekleiv, da kan du fornøyd konstatere at du har deltatt (og kanskje vunnet) i klassen "tur & trim".
Krise, ikke så høy i hjelmen lenger - Onsdag 07 mai - 21.00
Tror jeg skal vente med å sprette champagne og kaste flosshatten i været til resultatlistene fra dagens ritt foreligger, men mye tyder på at sekreteriatet har regna eller skrevet feil på listene sine. Etter opplysninger fra sykkelcomputeren min og litt hjelp fra vår ingeniør/mattematikkprofessor Rykk Ribe så ser det ut til at jeg har fått en tid litt bak Ket Komet, dessverre.
Krompen - Onsdag 07 mai - 20.47
Synes karbonhjul er helt riktig. Det er alt for lite fokus utstyr :)
James - Onsdag 07 mai - 20.26
Takk for støtten, krise. Slo du virkelig ket? Jeg er imponert!
Krise som slo KET KOMET i tempo i dag - Onsdag 07 mai - 19.52
James: Du har et herlig barnlig forhold til sykkelutstyr. At svisjelyder og utseende er viktig, er midt i blinken :)
James - Onsdag 07 mai - 19.48
Tror kroppen og formen min setter begrensinger som ikke en høyprofilfelg kan kompensere for. Jeg vil egentlig bare ha hjul som ser kule ut, og som lager svisjelyder når jeg sykler. Hvis du vil ha lav vekt, er det vel bedre å kjøpe fulcrum zero eller dura-ace.
Senorita - Onsdag 07 mai - 19.47
Kjipt jeg måtte jobbe i dag, men utfordrer deg i Herrefoss Rundt til mandag Kris!!!
Frode Fravær - Onsdag 07 mai - 19.32
Sant nok, Cadens. Lim og gris er kanskje litt vel mye stress. Men vektmessig er det jo ikke akkurat mye å spare på å velge Carbon SL. De har jo en felgring i aluminium for å være mer slitesterke og passe til "vanlige" bremseklosser, dette øker jo vekten på de betraktelig. Er det de aerosynamiske egenskapene du sikler etter?
james - Onsdag 07 mai - 19.03
Det blir nok clincher, tenker jeg. Orker ikke tanken på å stresse med liming av pariserdekk og lignende.
Frode Fravær - Onsdag 07 mai - 18.03
Du James. Skal du handle Mavic Cosmic Carbon Ultimate eller de noe rimeligere Carbon SL? Avhenger jo litt om du er tilhenger av pariser og clincher også vel? Vurderer nye hjul selv, men til et mer studentvennlig budsjett...
temosyklist - Onsdag 07 mai - 16.54
Jeg kjenner en som har en gammel Tempo Corvette, er det lov å stille med den i tempo-ritt?
james - Onsdag 07 mai - 16.35
Vi har absolutt noe å revansjere, jo. Jeg har planer om å stille på Herefoss rundt. Har ikke bestemt meg om jeg skal stille på trim eller tur. Siden jeg alltid er syk i større eller mindre grad, må jeg se an formen først. Og Stanley: Det blir ikke nye hjul før tidligst Lillehammer-Oslo. Tøft av deg å stille i rekord, Ket
Mafioso - Onsdag 07 mai - 14.49
Mafioso er med på Herrefossrunden. Med ett hederlig untak av "Ket Komet" som har meldt seg på rekordgruppen (Tøft !!!!), ser det tynt ut med FOCC'ers. Kom igjen, det er ikke noe å være redd for, man kan alltids bryte av på Hynnekleiv, melde overgang der og deretter forsette hjem i trimklassen.

Jens Kadens og Jan Banan, har ikke dere noe å revansjere....?
Rambo - Onsdag 07 mai - 13.25
Jeg må innrømme at jeg liker ikke alt det her forventningspresset! ;-)

Skulle gjerne vært med i dag på den tempoen, men jobber så sent at en treningstur litt senere blir prioritert. Kansje vi tar en tur forbi på veien. Da får du legge deg på hjul Ket, så kansje du slår han tøffingen fra grimstad! Lykke til!
Rykk - Onsdag 07 mai - 12.05
Jeg stiller på Herrefoss rundt til mandag... forventer at FOCC sør stiller mannsterke
Krompen - Onsdag 07 mai - 11.11
Da har jeg meldt meg på Nordmarka Rundt. 153 km med en samlet stigning på 1625 meter. Blir en fin oppkjøring til CLT. Hyggelig om andre slenger seg med :)
Stanley - Onsdag 07 mai - 09.28
Tøff i trynet Krise :-) (!!!) Regner med du stiller på Herefoss Rundt mandag 12.mai? Bør være en selvfølge for alle som bor i Syd...! I følge ACC regnes dette rittet som et av de hardeste turritt på Sørlandet med drøyt 1200 høydemeter stigning totalt. Kom æn dudes!!! James, du stiller vel i nye hjul? På tide du handler snart...!
Krise - Onsdag 07 mai - 08.01
Fegis!
Anita - Onsdag 07 mai - 07.57
Det er visst overtid på jobb i dag, så da slapp jeg fint unna ja:D Men jeg hadde selvsagt vært med hvis ikke`;)
Jarle "knackwurst" - Tirsdag 06 mai - 23.31
Jeg "svelger" tungt, men stiller opp. Anita: tempodrakt? Har du ikke sett for deg en knackwurst som stappes inn i for lite skinn? Nei du, denne kroppen passer sletts ikke tempodrakt....(kanskje heller hel badedrakt til sommeren?)
jens - Tirsdag 06 mai - 22.30
JA! Hjula mine:-)
Megastor Anita fan - Tirsdag 06 mai - 21.47
Det er vel ikke pris som er avgjørende her, lider Senorita av prestasjonsangst? dette høres pysete ut;-)
anita - Tirsdag 06 mai - 21.46
Det blir ikke noe spennende! Jeg kommer til å ramle allerede på den startrampa asså!! HAllo!! E har aldri sykla fort e vel! og 1 mil i helvette e vel ikkje akkurat noe for me! Men e slipper å ha steina i halsen sånn som Jarle;)
Stanley - Tirsdag 06 mai - 21.40
Aerotic_yellow-Kopie.jpg
Ojoj, nok en spennende duell mellom Krise & Senorita altså???! Hvordan skal det gå denne gangen? Spennende!
Vil FOCC redaksjonen være tilstede under morgendagens Tempo?

Se bilde til høyre! Slike temposykler skulle FOCC-medlemmene vært utstyrt med...! (?)
Forresten, er ikke det Carbonhjula du skal handle Jens?
Anida senorida1 - Tirsdag 06 mai - 21.39
du kødder???? haha jeg kan ikke stille i noe tempo! Din dass! min sykkel kosta halvparten av deres!!! hehe
Krise - Tirsdag 06 mai - 21.31
I morgen: Kom og se FOCC'ers more seg i tempoløypa! Vi stiller rutinemessig med 13,000 kroners landeveisykler som slett ikke er optimalisert for tempo, det er ikke bare utstyret det står på... Noen av de mest profilerte syklistene i distriktet stiller ikke, fordi de ikke har temposykkel. Det stopper ikke pågangsmotet til FOCC! Anita Senorita er også klar for sin første tempo noensinne. "Jeg er sikkert et naturtalent", sier hun i en kommentar.
Anita - Tirsdag 06 mai - 20.28
Jarle, du tar vel på deg tempodrakt????
Stanley - Tirsdag 06 mai - 18.44
Fader, skrev feil... mente å skrive Østlandet...! Altså: Vet du om andre ritt på ØSTLANDET som er OK å delta i?
Stanley - Tirsdag 06 mai - 18.43
Per, blir ikke Ceres-ritt til helgen! Passer dessverre ikke! Kjipern! Hadde jo pekt meg ut dette rittet. Vet du om andre ritt på sørlandet som er OK å delta i?
Jarle - Tirsdag 06 mai - 18.13
Ket- du føler vel at du har noe å hevne.....må bare si ifra at jeg holder på med penecilin kur om dagene, og er nok litt slapp i beina. Kuren varer 30 dager, så jeg håper å komme litt i form til Colorline Tour. Men, æren står for spill, så jeg kommer selvfølgelig til å gi alt. Alt for GSK! :-)
Rykk - Tirsdag 06 mai - 18.08
Godt å se dere engasjerer dere... men felgene eller terrengsykkelen for 1500kr får dere ikke, sorry boys. Dessuten 3 lusinger er ikke nok, på langt nær!
Bolla - Tirsdag 06 mai - 15.16
Foccer, arbeidsgiver beordrer meg til å stille på et møte i Kristiansand i morra kl. 15:00. Det betyr at min deltakelse i 10 km tempoen henger i en tynn tråd. Ket, kan du sørge for at jeg blir påmeldt og får siste startnummer! Tar sykkel og sykkelbuksa med i bilen og satser på et effektivt møte, tar oppvarmingen i bilen på veg hjem fra Kr.sand og stiller til start en gang over 18-tida.
Eventuelt Ket så må du sykle etappen for meg også, det klarer du fint.
Stanley - Tirsdag 06 mai - 14.56
Er ikke Ivæ Huntermeister bilmekaniker? Han fikser vel biffen?
Rambo - Tirsdag 06 mai - 14.33
Jeg kan også hjelpe deg Rykk... Jeg byr 1500,- for terrengsykkelen din!
Ket Komèt - Tirsdag 06 mai - 13.59
Jeg skal hjelpe deg ut av knipa Rykk.... Jeg byr 1500,- for felgene dine.... hehe...
Rykk - Tirsdag 06 mai - 12.55
Faen!! Bilen strøk i EU-kontrollen!! Blir ikke noe mer fancy sykkelutstyr på meg i år.
Bolla - Tirsdag 06 mai - 12.24
10 km tempo må jo passe ypperlig for en ivrig kick-boxer, rekker knapt å bli sliten bare lett anpustet. På tide å vise muskler Rambo!
Ket Komèt - Tirsdag 06 mai - 11.53
Hvor er det blitt av konkurranseinstinktet ditt RonRambo? I morra stiller selvfølgelig Foccers opp på det lokale onsdags rittet... treningsturene legger vi til de andre dagene;)
Håper Jarle Storrem stiller med temposykkelen sin i morra, så jeg kan få revansj etter forrige fadese på tempo... :) :)
Rambo - Tirsdag 06 mai - 11.31
FOCC SØR!

Jeg og Karl Kleiva tar en treningstur i morgen kl 1800 fra Joker Fevik. Sammen kan vi avtale hvor turen skal gå, men vi håper flere foccers kommer, så satser vi på go vær og kansje en is på veien. Hvem er med????
Vi står over temporittet på rykene.
Bolla - Tirsdag 06 mai - 08.59
Gratulere, ikke uventet at Rykk blir første mann til å ryke kjede. Hvor mange km hadde du på kjede? Når vi andre om noen år til nærmer oss dine kilometer så bør vi kanskje være forberedt på det samm? Eller er det all styrke-tråkktreninga som gir uønskede resultater. Du må få deg et sprekere kjede.
james - Mandag 05 mai - 22.25
Kondolerer med kjedet Rykk. Når det gjelder hjulet til Banan, så var det bare en eike som knakk og hjulet ble skjevt. Når det gjelder babling av innkjøp slår han Moose ned i støvlene. Siden 2005 har han klaget over at sykkelen hans er for liten og han trenger ny.
Anonym - Mandag 05 mai - 22.00
Gratulerer! Dere er alt oppe i 529 bananer hittil i år.
Kanskje dere burde sponses av AS Banan? ;)
Rykk - Mandag 05 mai - 21.54
Vi må vel snart planlegge hvor vi burde ha pit stoppet vårt på vei til Hovden. 110km eller 150km, jeg stemmer for 110km, hva mener dere andre?? 150km er noe drøyt, da er nok jeg tom for drikke for lenge siden...
Rykk - Mandag 05 mai - 21.33
pus, HAHA!
Per (sykkelsesongen) - Mandag 05 mai - 21.32
Stanley, jeg meldte meg på ceres rittet 10. mai. Hyggelig hvis du også stiller eller noen andre fra focc øst!
Stanley - Mandag 05 mai - 21.24
Espen.jpg
MMS-bilder fra Rykk tidligere i aften! :-)
Krise - Mandag 05 mai - 21.23
Tror det må være bedre kollektivtilbud på Jæren enn langs Frolandskysten. Sist jeg så en buss der, var det en "Skulebuss" (jepp, skule på nynorsk) fra Setesdalen Bilruter. No kidding. Ikke en gang gode gamle ATS/Nettbuss våger å sende sine sjåfører til Froland.
Frekvens - Mandag 05 mai - 21.20
Flott ordspill, Rykk og ikke minst godt at du kom deg vel hjem. Kjede er jo en bagatell i forhold til Banans hjul... Tydeligvis at FOCCs intense vårsesong setter sine spor på utstyret.

Hva blir det til hos deg da Jan Banan? Nye hjul eller tar du en Moose? Babler om skjeve hjul og nytt innkjøp resten av sesongen...
Rykk - Mandag 05 mai - 21.12
driden=kjede=kjetting, det var altså kjede som røyk! bare så det er klart
Rykk - Mandag 05 mai - 21.10
Jepp, i dag ble det bussen hjem. (Forøvrig ikke uvanlig for FOCCERs å havne i bussen)

Jeg kjente det var noe på gang, var litt ulyder og drid. prøvde å finne ut av det, men så ingenting, noen kilometer senere så røyk driden, langt pokker ute på Jæren... OG selvfølgelig kjedekutteren lå hjemme...og ingen av de som syklet forbi hadde med verktøy.

Heldigvis hadde jeg med penger(flaks) og 100m nedi vegen lå et busstopp, og bussen kom et kvarter senere... godt kollektiv tilbud på jæren!

Så til dere alle, husk kjedekutter ellers så havner du i bussen!!
Krise - Mandag 05 mai - 19.53
Blir spennende å høre hva som har skjedd med Capitan sitt utstyr.
Her sørpå er det ingen grunn til å henge med geipen. 20 grader og sol fra skyfri himmel. Har samla årets første fluer i håret på legger og armer, med andre ord: kort trøye og kort bukse i dag. Digg!

Håper Rykk klarer å samle sammen delene til sykkelen sin snarest! Du kan jo ringe Stian, så kommer han på et blunk og hjelper. Se åssen det gikk sist Rykk og Stanley mekka sykkel sammen, her: http://focc.no/nyheter/1192.aspx
Stanley - Mandag 05 mai - 19.06
Fikk nettopp mms av Rykk hvor det så ut som komponenter, deriblant bakgiret han og slang på sykkelen...! Og ett bilde der han satt på bussen med geipen hengende ned på kne! Spennende å høre hva som har skjedd? Rykk, fortell...
Brita - Mandag 05 mai - 15.03
Noen baker pizza og andre får blomster... Skjønner at du tøffer deg når du er ute med gutta, pus! ;) PS. Det med solarium var jammen ikke dumt!
squash-spilleren - Mandag 05 mai - 14.29
Takk for at jeg fikk være med på tur i går , var spesiell opplevelse å være med på første ritt. Våknet med sommerfugler og litt løs mage på søndag.Jan Banan mente jeg burde ta en tur på sykkelen i forkant av rittet,så jeg syklet 25 km på lørdag.Klarte ikke å holde følge med feltet opp den første bakken , så jeg og Jan Banan syklet sammen med 2 andre helt til neste pulje tok oss igjen ca 20 km før mål.Prøvde å klore meg fast i feltet,men holdt ikke mer enn 5 min. Hadde syklet 65 km i følge min klokke på sykkelen da en sier " ja nå er vi snart halveis gutter" fikk da en liten down.Da var det godt med en sjokolade på lur :-) Jens og Jan Banan hadde nok en strekk på 10 min i grsset før jeg kom i mål.Ellers godt fornøyd. Takk Jens og Jan Banan for en strålende dag Oggevatn rundt.Hilsen Jan Roger
Bolla - Mandag 05 mai - 13.23
Bare nygierrig:Hvordan kjørte du i stykker felgen Banan? Hull i veien, slakke spiler eller? Godt det ikke var dyre carbonhjul da.

Og et annet spørsmål til carbonhjul gutta: Hvor lang er levetiden på felg-sidene der hvor bremseklossene legger ann mot felgen, sett i forhold til en alu-felg? Ser for meg hundrelappene sprute hver gang man bremser. Eller er ikke dette noe problem?

Og nå har endelig forkjølelsen gitt seg så nå håper jeg på rittdeltakelse igjen. Ser det står 10 km tempo på timeplanen nå til onsdag. Og Herefoss rundt til mandag, har et håp om å reise kjerringa etter fjorårets sprekk. Ser FOCC ligger under for GSK om dagen, ikke bra.
Krompen - Mandag 05 mai - 12.16
FOCC Øst diskuterer blomster mens FOCC Sør diskuterer karbon hjul .... Herlig
Blomster-Finn - Mandag 05 mai - 11.21
Åh kjære mi tid, Kim. Blomster vil du ikkje gi til fruen, men til Bærum Sol tar du turen. Sitat Musa: "Du gir ikkje kvinnfolk blomster vettu, da har du tapt". Ja denne runden kom du jo seirende ut av. Jommen sa jeg smør...
Stanley - Mandag 05 mai - 10.29
Kimmy.jpg
Kimmy Spinningking sliter med det fine været om dagen! Han sykler jo i kort bukse og kort sykkeltrøye! Da blir både legger og armer solbrune og fine! "Vel og bra det", forteller Kimmy, men fruen hans er ikke enig. Hun liker nemlig ikke at kun deler av kroppen til Kim er solbrun, og resten bleik. "Hun synes ikke solskillet er særlig lekkert", fortalte Kim meg i går! :) Enden på visa er at Kim har blitt tvungen til å kjøpe klippekort på Bærum Sol, slik at resten av kroppen også blir brun og fin! Moro!
Mafioso - Mandag 05 mai - 08.06
God innsats av de FOCC'ers i gårsdagens Oggevann Rundt til tross for at de sprakk som en "dong" i første seriøse bakken ut fra start. Det vil dog alltid være en tilfredstillelse å se stjerten på de gule i horisonten i det man er i ferd med å kjøre dem inn. Sprakk selv som en "dong" i den siste maraton bakken de ikke uten grunn kaller "piningen" opp til målseilet. Det sliter på å ha 2stk FOCC'ers i "hengeren" omtrent halve løypa, ingen av dem er av den lette typen heller (for mye bananer i kostholdet????). At de så stakk ifra opp bakken er vel den takken man får...:-) Sykkelritt er en brutal sak noen ganger, slik skal det vel være. Den bakken må da minst være Grøsle x 2, og det i slutten av ett ritt. Antar det sitter en eller annen "fjellgjeit" i arrangementskomiteen i VOC som har lagt om slutten av løypen på denne måten..
Gøy var det allikevel...
james - Søndag 04 mai - 23.01
Javisst er det tøft. Jeg er solgt, i hvert fall. Innen Lillehammer-Oslo skal jeg ha karbonhjul.
Frode Fravær - Søndag 04 mai - 22.50
Det er godt dere fikk ristet av dere Mafioso etter hvert, boys. Stjerne i boka:-) Når det gjelder innkjøp av nye felger, skjønner jeg dere godt. Utstyr er tøft, men husk en ting: Det er som oftest trening som gir resultater! Men selvfølgelig James, en forlenger her og en forlenger der er jo ikke å forrakte... ZIPP 404-hjula koster faktisk mer en hele sykkelen min, hehe! Tenke seg til
james - Søndag 04 mai - 22.15
linda&tengel.jpg
Hvis det er noen trøst, så klarte ikke mafioso å henge med de siste bakkene opp til mål til tross for et forrykende tempo på slettene. Tror han brukte mye pust på å kjefte på uromomentene i rulla vår. Når det gjelder nye hjul, tror jeg Banan ønsker seg Zipp 404 tubular. Tengel flashet sine 404 og svarte inngående og godt på alle spørsmål vi hobbysyklister hadde om karbonfelger og tubedekk. Linda var hjertens enig, og vi følte oss ganske teite der vi rullet avgårde på våre håpløst utdaterte aluminiumsfelger med dekk og slange.
Kleiva - Søndag 04 mai - 22.10
Var klar over at det var Oggevatn rundt i dag, synd det var uhell med felgen, bra gjennomført av dere!
Jeg har i utgangspunktet best anledning til å ut på onsdagene, og som regel lørdag.
Rykk - Søndag 04 mai - 22.00
Bra greier Kadens og Banan, synd dere ble tatt igjen av Mafioso... Som dere alle vet, det viktigste er å delta og å vinne mot Mafioso og Jarle S....

synd med felgen, du får fikse deg en Fulcrum ...
james - Søndag 04 mai - 21.44
Jeg skulle gjerne blitt med deg i dag, men i dag arrangerte VOC Oggevatn rundt, og det var sikkert grunnen til at du møtte få syklister. Jeg , Jan Banan stilte til start i gruppe 2. I tillegg hadde vi med oss Jans squash-spillende nabo til Vennesla for å gi ham hans ritt-debut. Dette er nok en sprek ung mann vi skal se opp for. Til tross for gode bein fikk jeg et "illebefinnende" i første seriøse motbakke. Klarte nesten ikke å holde meg på sykkelen, og da gikk toget. Ved Birkeland fikk vi etterlengtet hjelp fra gruppe 3, som startet 5 min etter oss. Mafioso hoiet og kommanderte så ingen skulle bli fristet til å unnlate å gjøre jobben sin. På den måten fikk vi en noenlunde effektiv rulle helt fram til de ubarmhjertige bakkene før mål. Alt i alt var det en fin søndagstur, til tross for at jeg fikk et snev av blackout og Jan Banan kjørte i stykker felgen sin.
Kleiva - Søndag 04 mai - 20.59
Hatt en fin tur opp Grøsle kleiver i kveld og videre opp et stykke, for så å returnere. Møtte et fåtall av syklister. Føler kanskje at Focc sør er lite flinke til å samarbeide om treningsøkter i forhold til øst.
Vi burde samle det Gule Tog en eller to ganger i uka, det er helt topp å ut å sykle nå fremover !!!

:(Jeg kan jo ikke regne med å få flere turer sammen med Thor nå):
Rykk - Søndag 04 mai - 16.47
Grattis til Stanley for førstemann over 100 bananer i år. Det er mange bananer det...
Musa - Søndag 04 mai - 15.38
Var en fin tur rundt enebakk i dag. nydelig vær og godt selskap. Vet hvordan jeg skal ta vare på de som sprekker Atle, har vært der noen ganger før:-) Flott med sykling i finvær også etter diverse trenigner og ritt i regnvær. Blir en flott vår på sykkelsetet!!
Stanley - Søndag 04 mai - 14.10
Stanley_Blome.jpg
Takk for fin søndagstur Atlet og Musa! En fin tur i strålende solskinn på Østlandet. Vi var innom tre fylker i dag også; Oslo, Akershus og Østfold. Ganske koool....! Kimmy gjorde en fin jobb da han ga Atle Atletico førstehjelp, dvs matet ham med kald hjemmelaget pizza (overskudd fra lørdagskvelden i Bærum), sjokkis og maxim! Samtidig koste Stanley seg i sola og plukket flotte hvitveis som Mette Flette skulle få når han kom hjem fra treningstur! "Faen Moose, du e femi", utbrøt Kimmy. "Du gir ikkje kvinnfolk blomster vettu, da har du tapt"
Atle Atlet - Søndag 04 mai - 13.50
Flott med god hjelp på tur, sprakk som en boble etter halveis i den 74 km lange løypa i dag.takk til musa og stanley som ga meg førstehjelp og fikk meg hjem igjen:-)
Stanley - Lørdag 03 mai - 20.35
Fin artikkel om FOCC på Syklingens Verden i dag!!!
Se link: http://syklingensverden.com/baglercms.php?articleID=17430&catID=-1

Krompen - Lørdag 03 mai - 20.16
Jeg må ut litt tidligere i morgen. Skal i bursdag kl 13. Satser på tur-retur Harestua. Ca 10 mil.
Krise - Lørdag 03 mai - 19.34
Dere må ha vært litt av en ekvipasje, dere tre! De tre beste klubbene representert: CA, GSK og selvsagt FOCC. Regner med at Thor var kvikk til å legge seg opp på fortauet i Froland. Sitat fvn.no angående sykkelsti vs. veien: "Hushovd sa at han likevel velger sykkelstiene". :)
Kleiva - Lørdag 03 mai - 18.57
Tok ut alene i dag kl. 9 i strålende solskinn, men kom ikke lenger enn til Vik, hvem andre kom der enn bl.a. Linda og Thor. Så jeg la meg på hjul med en gang, og det ble en fin tur rundt Reiersøl og Froland. Håppet av på Løddesøl for å komme over til Bjorbekk.

Må takke for god drahjelp! For jeg la meg selvfølgelig ikke i tet!!

RUSLEBIFFEN - Lørdag 03 mai - 17.05
Halla folkens. Sjekk ut min nye profil!!!
Stanley - Lørdag 03 mai - 17.02
Steinsrud.jpg
Trening FOCC ØST i morgen søndag kl. 10.00. Møtes i Enebakkveien, ca en kilometer etter avkjøringen ved Klemmetsrud (E6). Klikk på kart til høyre. Vi møtes ved det rød punktet. Ålreit? Hvem er med?
Stanley - Lørdag 03 mai - 12.33
Hei folkens! Det er lagt til en fin bildeserie fra Bukkene Bruse - rekordgruppa forrige søndag!
Bildene finner dere på focc.no/bilder.
Svein B - Lørdag 03 mai - 10.54
Ja stemmer, Color er visst helga etter, litt sent igår....
Men dette opplegget er dagen derpå Garborg, også annonsert på Aker Solutions intranett, he-he.....!-)
Rykk - Lørdag 03 mai - 09.32
Color line tour er helga etter, men jeg må sykle Garborgriket rittet for å bli seedet til Nordsjorittet den 24.april. passer ikke så bra altså...
Svein B - Fredag 02 mai - 23.27
Hmm, stemmer det er vel dagen derpå Color detta.....
http://www.sykkelklubben.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1309&Itemid=211
Svein B - Fredag 02 mai - 23.26
Hei Rykk, veldig kjipt at du ikke fikk være med i pulje 1, synd med den jalla seedingen. Med din Kaptein autoritet hadde du helt klart fiksa den sose gjengen av en kjede jeg havna i og gitt en super spennende masse slutt spurt !

Ellers har jeg meldt meg på gjennomsykling av Nordsjørittet!
http://www.sykkelklubben.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1309&Itemid=211
Kleiva - Fredag 02 mai - 22.15
Vil ha en tur i morgen tidlig kl. 9-10.
Er dett noen andre som har tenkt seg en behagelig treningstur?
Hva med deg Rambo?
j@rle - Fredag 02 mai - 18.30
Har du bestilt time på ullevåll 21 mai kl 10? Ja, da burde det gå bra...
Musa - Fredag 02 mai - 18.27
Står over den jeg, skal ha meg enhelg i Bø med masse flytendes:-)

Satser på en tur helgen etter. God tur til dere som har tid!!
Stanley - Fredag 02 mai - 17.37
Ceresrittet lørdag 10.mai, med påmeldingsfrist 5 mai. Se link: http://www.spklceres.org/
Start: kl. 14.00, fellesstart 85 km.

Noe for FOCC ØST? Hva sier dere Kimmy, Haakon, Atlet og co??? Jeg er gira!
Skal nemlig ikke føde før 21.mai, så dette bør gå bra! :-)
Krompen - Fredag 02 mai - 13.59
Kimmy klokka inn en 32 plass for de under 30... Ikke verst
Krompen - Fredag 02 mai - 13.56
Jeg ble nr 315 overall i går. 134 plass i aldersgruppa. Vi var 19:49 bak de beste. Da har vi litt å trene mot :)

Ser Bizkit klokka inn 1.56.48
Stanley - Fredag 02 mai - 11.49
Hei Frutt....! God innsats må jeg si...! Du blir nok en hard nøtt å knekke i FGP 2008! :-)

Angående rulla i Enebakk Rundt, virket det lenge som Hadeland SK ønsket å bruke dette rittet som god trening før LO. Vi var nok litt ydmyke i starten og lot de styre foran en stund. Så vi var vel både taktiske og disiplinerte vil jeg si. Men da vi etterhvert ble invitert inn i rulla, takket vi selvsagt JA, og klinte til..! Moro moro! Satt som ei kula! Full pupp og strålende samarbeid.
Frekvens - Fredag 02 mai - 11.37
Enebakk høres ut som et bra ritt boys. 1200 deltagere da gitt, det må jeg si... Flott at dere får kjørt litt aktivt i rulla, god trening til L-O. Men et spørsmål, hvorfor bidro dere ikke i rulla hele veien? Var det en taktisk manøver?

Jeg syklet også ritt 1. mai, men det var tempoen "Hommelvikrittet" som arrangeres av TVK. Her stiller det ryttere i alle klasser, og jeg så nesten flere blodtrimma temposykler enn vanlige landeveissykler. Det var dog ikke så mange deltagere (40 km tempo i småkupert terreng er kanskje ikke det som trekker mest), men været og arrangementet var strålende. Jeg kjørte inn på 1 t 6 min 22 sek, men målte distansen til å være 42 km. Dette resulterer i en fart på ca 38 km/t. Ikke helt fornøyd med innsatsen, men artig å ha vært med på... Bestemann kjørte forøvrig inn på sterke 57 min 27 sek. Det er friskt det!

Til søndag er det årets første puljeritt for min del og bånn gass. Moro moro!
Krompen - Fredag 02 mai - 08.33
Fin tur i går. Jeg klokka inn Enebakk rundt til å være 640 høydemeter så det er ganske flatt rundt der også. Var skikkelig artig i går. Hadeland CK skal vel ha sin del av æren for fin fart i starten, men jeg er sikker på de skulle ønske vi ble i rulla litt før :) Jeg var vel med de siste 3 milene og det var skikkelig moro i front.

Ønsker Hadeland lykke til på L-O.
ivæ - Torsdag 01 mai - 22.29
E ligger litt etter skjema.. Har jo en go unskyldning at e studerer men tror dere e gjør det?,, ræktig,, e ligger på sofaan å ser på tv. Har jo meldt meg på l-o så må få ræva i gir snart.. Dere imonerer mæ så stå på videre!!
Slår ikkje me i focc grand prix alliavell:)
Rambo - Torsdag 01 mai - 20.34
Dæven! Ikke verst at krompen ville sykle i FOCC outfit i dag! Det er bra.. :-)


Musa - Torsdag 01 mai - 19.40
Var en flott tur i dag. Til tross for det dårlige været(noe som vi forresten er vant til ja) stilte vi med godt mot og gode bein. Må vel sende en takk til Hadelands gutta som dro fem til seks mil alene før de desperat trengte hjelp av friske ryttere. Da slo først Håkon til og deretter undertegnede og Moose. Siste to mila gikk unna skal jeg si.

Fint ritt til men en del elendige veier. Derimot startet vi puljevis 50 og 50. Var ryddig og flott og så vel ikke en rytter i andre kjørefelt, kanskje noe som bør vurderes i Bukken!! takk til arrangøren!
Stanley - Torsdag 01 mai - 18.21
Kim Klatremusa, Haakon Krompen og undertegnede deltok i Enebakk Rundt i dag! Dette rittet har blitt en klassiker i Osloområdet og ble fort fulltegnet flere dager før start, 1200 deltakere. Det sykles puljevis og vi havnet i pulje med blant andre noen solide syklister fra Hadeland SK, som ahr mål om 4t 30min på Lillehammer - Oslo.

Kimmy, Stanley og Krompen hadde gode bein i dag og fullførte på en veldig bra tid, uoffisielt 2.15. Det gikk unna i rulla sammen med Hadelandgutta!!! Snittfart ca. 36km/t i drittværet! Men det er vi jo vant med nå, :-)

Snufs, jeg fikk ikke medaljong Rykk!!!
Rykk - Torsdag 01 mai - 18.04
Jeg deltok i dag på 1mai rittet arrangert av Rogaland CK. Fint vær og masse folk. Men savnet wienerbrød etter målgang, kjipt med tørr kake og banan. 67km, 36.7km/t i gjennomsnitt, relativt flat løype(450høydemeter).

Jeg rotet til rittet som vanlig med å ikke være frekk nok ved startstreken. Måtte bruke masse krefter på å kjøre forbi en haug med folk og når jeg endelig kom frem så klarte jeg akkuratt ikke å hente igjen tetfeltet i gruppen siden masterbilen hadde forsvunnet. Må snart lære dette nå... Havnet etterhvert i en svær gruppe og rullet greit inn til mål.

Seedingssystemet kan umulig ha fungert etter hensikten, tok igjen folk fra seedet gruppe med 10min...(jeg fikk ikke lov til å være i seedet gruppe pga jeg ikke hadde vært med på et par ritt i fjor)

Jeg fikk en fin medaljong jeg kan henge på veggen:-)


Bizkit-fan #1 - Torsdag 01 mai - 17.49
Vel og bra at FOCC er ute og kjører ritt, men hvem har sett noe til Geir Bisgård på lokale ritt i år? Er proffen redd for konkurranse fra amatørene i "fisse- og cølle-clubben", eller brenner han sitt lys i begge ender ved å ringe ned Thor med henvendelser i forbindelse med Arendal GP?
Stoa Fysikalske Senter