Lillehammer - Oslo på 5timer og 15 minutter?

På bildet over ser dere FOCCs lag på årets Lillehammer - Oslo. Fra Focc stiller Kimmy Kleiva, Ivar Hunter Nudleboy, Espen Rykk, Frode Frekvens, Stanley Moose da Goose, Ron Dong Balong, Haakon Krompen, Finansen Danzen Hansen, Sjur Lur, Jens Kadens, Jan Banan og ColaKrise i følgebilen.

Startskuddet er førstkommende helg, lørdag kl 11.56. Målet er å ankomme Oslo kl 17.11...(!) ... et altfor hårete mål? eller fikser FOCC biffen? Uansett blir det deilig biff på Restauranten Hard Rock Cafè, hvor banketten skal finne sted lørdag aften! Moro! Moro!

Husk å spise masse karbo denne uka, samt drikke mye væske!
Vi sees på Lillehammer om noen dager!

Er alle godt forberedt?
Hvordan føles kroppen kun dager og timer før startskuddet?
Hva er taktikken? Og vil captain Rykk geleide laget sitt til suksess lørdag ettermiddag?
Og sist men ikke minst; Hvordan ønsker dere biffen stekt på banketten? 0,6 eller 0,4 øl?

Mandag 16 jun 2008 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 1 + 1 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
Stanley - Fredag 20 jun - 23.47
Dekkdebatt til side, hehe! Fokus på morgendagens LO! På tide å legge seg folkens!
Vi ses på Lillehammer!

PS! Ivar må kanskje hive inn håndkle, for han fikk strekk i rassen da han skulle legge inn syklen sin i bagasjerommet.
Er det mulig (?) (!), hehe! Håper fua blir bra til i morra!
James - Fredag 20 jun - 23.31
Så, så...keep it clean.
Stanley - Fredag 20 jun - 22.29
hi hi, kvinnfolkdekk....... jeg hadde vært flau å sykle rundt på GP4000! :-)
krompen - Fredag 20 jun - 22.19
Du hadde kjøpt GP 4000 om de fantes i grått din dott :)
Stanley - Fredag 20 jun - 22.15
Enig Turbo! GP 4000 er kvinnfolkdekk! :-)

Hvilke dekk mener du er nice, Tengel?
Pattesalva - Fredag 20 jun - 19.03
Stiller Stanley med rosa sykkel i morra?
rykk - Fredag 20 jun - 16.29
damedekk?
Krompen - Fredag 20 jun - 16.08
Kan vi stille dameklassen da?
turbo t - Fredag 20 jun - 14.40
gp 4000 er et realt damedekk
Anita Senorita - Fredag 20 jun - 12.51
Heia Heia Heia... Skal følge med fra sofakroken:)
Krompen - Fredag 20 jun - 08.21
PS. Slik det ser ut nå så har vi medvind fra lillehammer.. http://www.yr.no/sted/Norge/Oppland/Lillehammer/Lillehammer/time_for_time.html

Men den snur litt lengre sør
http://www.yr.no/sted/Norge/Akershus/Eidsvoll/Minnesund/time_for_time.html

Men de melder sol og rundt 20 grader. Blir en fin dag dette

Krompen - Fredag 20 jun - 08.18
Stanley, det er ikke tomt for GP 4000. Sørensen har i bøtter og spann. Men det er jo svarte dekk og det passer jo ikke til sykkelen din. Du skal jo ha grå... :) Så nå når man ikke finner grå GP 4000, så kjøper man heller et annet merke.
RUSLEBIFFEN IN DA HOUSE - Fredag 20 jun - 00.40
Den hjelmgreia kan dere legge død me en gang. Ingen er så blokkerte at de ikkje bruker hjelm under slike løp. LYKKE TIL FOCCERS(;
- - Fredag 20 jun - 00.18
KRISE? du insinuerer at foccers ikke bruker hjelm! SLUDDER & VÅS! Selvsagt brukes det hjelm! hvor tar du dette fra? og det er vel ikke Espens jobb å minne folk om å bruke hjelm, selv om han er såkalt HMS ansvarlig?
james - Fredag 20 jun - 00.04
Jeg har fått GPS'n av Jæle, så den ligger i følgebilen.

Synes du har vært flink til å kjøpe dekk, Stanley. Synes GP 4000 er verdens mest oppskrytte dekk. Punkterte 4 ganger i fjor på de (like mye som jeg har gjort de siste 5 årene med michelin og panaracer). Selv kjører jeg på fine, hvite Vredestein Fortezza.
Og Krise: Dårlige nyheter: Du og jan banan må nok ta toget fra Oslo s til lillestrøm i morgen ettermiddag, så plukker jeg dere opp der etter jeg har lempet av vinterdekka. Jeg har forøvrig plass til et menneske eller to på vei hjem på søndag. Ivar?
Krise - Torsdag 19 jun - 23.44
Alle sammen: Husk hjelm! HMS-ansvarlig Espen Rykk er litt slapp på å minne om dette. Burde være en selvfølge, men enkelte velger alternative hodeplagg i stedet for hjelm, hvis det er kaldt. Ket Komet kan sikkert skrive under på verdien av å bruke hjelm, han haddde ikke kommet fra 40-km/t-velten under CLT i like fin form uten hjelm.
LYKKE TIL, alle fra FOCC og dere andre som besøker oss fra tid til annen. Kjør fort men safe!
Stanley - Torsdag 19 jun - 22.48
Espen, husk å få med deg GPS`n til Jæle, slik at people back home kan følge utviklingen på LO!

Ellers ser det ut til å bli ganske bra med motvind lørdag, så formen bør være bra boys! hehe!

Er tomt for Continental 4000 dekk overalt, så jeg kjøpte noen rimelige (kr. 1100,-) Hutchinson Fusion 2 Ultra! De bør gjøre susen!!! :-) Krompen er litt sint på meg da, siden jeg "eksperimenterer" med ny type! Butikkmannen sa disse var solide og raske! :-) Får ikke håpe jeg PUNKER, som Mette Flette kaller punktering på Stavangersk!
Kleiva - Torsdag 19 jun - 21.26
Vil bare ønske alle lykke til på lørdag.
Uten uhell, så skal vel alle gjennomføre dette, noe som er det viktigste.
Skal vel først ut på en rolig treningstur på lørdag morgen, og deretter blir det vel å benke seg foran PCen.
Stå på alle sammen!!!
james - Torsdag 19 jun - 17.13
Det er godt! Da ordner du og Sure dere selv, Krompen. Er det noen, bortsett fra Rykk og Banan, som skal ha noe dritt inn i folkevogna før lørdag? Let me Know!
Krompen - Torsdag 19 jun - 17.09
Kloke ord fra James der. Vi skal ha det litt moro også :)

Skal vi fylle bilen din med dritt James? Holder det ikke med å kjøpe folkvogn?

Du får sykkelstativ av meg på lørdag. Trenger 2 stk til å frakte syklene til Sjur Lur og meg opp til OL byen. Men vi kan gjerne møtes på fredag uansett. Hyggelig det :)
james - Torsdag 19 jun - 17.00
Det viktigste er å gjennomføre, om ikke det blir på 5.15. Å sykle Lillehammer-Oslo er en prestasjon i seg selv. Selv om noen må slippe feltet, så får vi trøste oss med at smørkjeksen ligger enda lenger bak. Kan FOCC øst organisere seg litt i morgen mtp sykkelstativer og dritt som skal være med i folkevogna, så jeg slipper å kjøre all over the place. Jeg skal hente bilen i 3-tida, kjøre vinterdekk og diverse til enebakk, så kanskje vi kan møtes på nøytral grunn i Oslo i 6-tiden, Stanley..Haakon..andre?
Krise - Torsdag 19 jun - 16.33
Ron SKAL gjennomføre. Det skal alle andre også. Følgebilen er ikke til for de som ikke orker mer, men for de som ikke KAN mer. NSB sørger for de som ikke orker mer. :)
RUSLEBIFFEN IN DA HOUSE - Torsdag 19 jun - 15.48
Ron... konsentrer dæ om å prøve å gjennomføre, Ok vennen?
- - Torsdag 19 jun - 15.02
Jeg skal hvertfall holde lenger enn Ket din jevla dong! ;-)
Ding Dong - Torsdag 19 jun - 14.55
Hvor mange meter skal du henge på denne gangen da Ron Dong? Skal du slå rekorden din fra Bukken?
rambo - Torsdag 19 jun - 14.32
Å vente på dette løpet er jo f... verre enn når jeg går inn i ringen i kickboxing. Men gøy blir det nok! Forhåpentligvis! Har satt hjula på overhaling og sjekk på sport 1, så det skal ikke stå på det.
Frutti - Torsdag 19 jun - 11.28
Jeg lyttet på Radioresepsjonen i formiddag. Lytterenes "One-linere" sto på tapetet og selveste Ruslebiffen hadde dagens første. Dette må da være den eminente Darkgate Audun Følgebil sitt alias, eller hva? Uansett, en-linjeren gikk slik:

"Hvorfor kan ikke jeg lyge når Åslaug?" Hehe, moro bidrag fra Hinckapie-biffen...
james - Onsdag 18 jun - 22.35
Roger!
Rykk - Onsdag 18 jun - 22.32
fredag morgen passer bra. jeg kommer bort til deg. kl 1100
jens kadens - Onsdag 18 jun - 22.27
Vi må dra i 11-12 tiden, siden jeg skal hente den nye bilen før folkevogn-butikken stenger. Er du på fevik da? Evt torsdag kveld?
Rykk - Onsdag 18 jun - 22.16
Jeg må levere inn litt stæsj til følgebilen i løpet av fredagen før du(jens kadens) reiser østover. Når passer det best?
piepoli/kjeksknasker - Onsdag 18 jun - 21.30
En eller annen gang må vi få til noe felles fra Grimstad-området, det hadde vært gøy.
Desverre er det ikke flere fra Grimstad, som jeg vet om som skal sykle Styrkeprøven.Jeg reiser opp med tre andre fra Kristiansand, og målet vårt er vel ikke stort mer enn å fullføre. Dersom det går greit nedover og den gruppa vi starter i kjører på, vil jeg fosøke å henge på. Gidder ikke å tilbringe flere timer på syklen enn nødvendig....

Men, neste år kommer det flere muligheter. Kanskje prøve fra Lillehammer? Det er litt kortere, og kan sikkert passe bedre for meg.
Frode Fravær - Onsdag 18 jun - 18.40
Du klarer deg nok fint på koseturen fra Trøndelag du, Jarle Postmester! Du er jo tydeligvis i knallform. Må si at det har vært artig å følge med deg og gutta i GSK denne sesongen, selv om dere har fått vel mange FOCC-hakk i ramma.

Hvem andre skal du sykle T-O med, og hva er målet deres? Får du med deg Mafioso som trekkhest? Jeg håper at jeg selv får mulighet til å sykle denne sjarmøretappen neste år. Da hadde det vært stas å syklet en gjeng med 16-17 timers mål...
Kjeksmann/Piepoli - Onsdag 18 jun - 18.31
Dere får ha en riktig god tur på den "Lille Styrkeprøven". Kommer til å tenke som så når jeg kommer til Lillehammer, hvorfor syklet ikke jeg heller den lille pingleturen på bare 19 mil..........

Det blir hardt, men skal gjennomføre.
Lykke til.
Krise - Onsdag 18 jun - 17.51
PS: Jens: Jeg skal ikke røyke i den nye bilen, men jeg kan nok ikke love 100% å ikke fise. Er så mye godt til frokost på hotellet, vettu. Og jeg vet ikke å stoppe når jeg ser gratis mat.
Og Audun får bare ha god bedring og kose seg med å se ferden fra LilleH til Tigerstaden.
Krise - Onsdag 18 jun - 16.44
Jeg tror jeg skal greie å kjøre følgebil alene, i alle fall nå som alle er i samme pulje og har alt stæsjet sitt i banankasser fra First Price. CLT var et mareritt i så måte, vi var spredt i mange grupper, og Rykk invaderte bilen med bøyd sykkel, blod, 4-5 poser med diverse innhold etc. Vi mista litt oversikten over hvem som eide hva, men siden Krykkebiffen er i besittelse av en spræg Volvo og tunge høyrefot, fikk vi god tid ved hver stopp til å organisere oss. Moralen er: Alle BØR, eller faktisk MÅ ha lett leselig navn på flaskene når de skal ha hjelp av følgebil selv om man har hver sin kasse med stæsj.

Gleder meg stort til banketten, det er alltid stas å samles med FOCC-gjengen!
Frekvens - Onsdag 18 jun - 15.48
Synd at du ikke har mulighet til å være med, Hincapie-bøffelen.

Karbo Krise fikser nok biffen alene, men banketten blir ikke den samme uten vrælingen din vettu. Jeg skal ta et par HEAVY-METAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL skrik i baren til ære for deg ;-) God bedring...
RUSLEBIFFEN IN DA HOUSE - Onsdag 18 jun - 14.38
Synd ikkje kan være me me lillhammer - oslo som den følgebilsjefen jeg er, men Krise Karbon har kunnskapene som skal til. og en anna ting som au er faan er at banketten skal være på selveste hard rock cafe. og som uten tvil FOCCs dessidert største headbanger å musikkguru er dette en eeeeeksreeem ripe i lakken for meg.... Og RUSSELBEEF RUSLEBIFFEN er også gla i BIFF:) Stå på folkens. følger med til lørdag forran datamaskinen. lykke til du au Karbon, sikker på at du gjør en god jobb og absolutt er FOCCs gode nummer to på følgebil:)
James - Onsdag 18 jun - 13.09
Jeg skal innom møller skøyen og hente folkevogna til fredag, så det er ikke lov å røyke og fise i den, krise.
Krompen - Onsdag 18 jun - 12.37
Da har jeg ekstra stativ som vi kan sette på.
J@rle - Onsdag 18 jun - 12.18
James, har du fått den nye folkevognen enda?
James - Onsdag 18 jun - 12.06
Firkantet
Krompen - Onsdag 18 jun - 11.50
Hva slags takbøyler har du på bilen din James? Er det 4kantet? Eller med t-spor?
James - Onsdag 18 jun - 08.43
Jeg har bare ett stativ, men vi kan jo sette på et par til. Er det noe jeg skal hente her eller i oslo?
Stanley - Tirsdag 17 jun - 23.43
Jens! Har du sykkelstativ til bilen din? og evt hvor mange? Vi bør vel ha minst to ledige stativ på taket (?), tilfellet Rykk skulle tryne igjen, eller at noen må bryte av ulike årsaker!

PS! Noen som IKKE er med på banketten lørdag MÅ gi meg beskjed NÅ! Skal noen ha med følge, venner eller pårørende, gi også beskjed NÅ. Takk Takk....
Krompen - Tirsdag 17 jun - 16.07
glem ikke en trilletur på fredagen med et 3-4 korte drag. dette får igang musklene dine.
Frode Frekvens - Tirsdag 17 jun - 13.29
Ålreit boys!

Ser ufattelig frem til å sykle med dere til lørdag. Lillehammer-Oslo kommer til å gå som ei kula med så mange friske og raske i feltet. Moro, moro. Oppladningen min har stort sett gått i masteroppgaven de siste ukene, men er stinn av energi før rittet. Biffen tar jeg medium minus stekt og slurper gjerne i meg restene av Rykks raudvin. Gulle godt!

Godt å høre at turen din Rambo ble brukt til fornuftig oppladning før helgas strabaser. Du passet vel på å bevare sykkel-skille på armer og lår?

Når det gjelder inntak av karbo denne uka vil jeg anbefale pasta, ris, kylling, grønnsaker, frukt og en 2 liter krokan Hennig Olsen is. Ligg unna biffen før banketten. Rødt kjøtt er tungt for fordøyelsen, og passer ikke like bra som f. eks kylling. Men husk det boys, selv fulle glukogenlagre tømmes etter kun kort tid, så det blir like viktig å stappe i seg mat underveis i rittet. I tillegg håper jeg at flere følger Dong Ballong sin oppfordring og kjører et par økter denne uken. Intensiteten er opp til en hver, da det er viktig å kjenne på kroppen hva som funker for en selv. Jeg kommer til å kjøre på med en interavlløkt i kveld med drag opp til terskel. Torsdag skal jeg ut å kose meg i sone 1 et par timer og sørge for at beina er gode og uthvilte før lørdagen...
Rambo - Tirsdag 17 jun - 12.57
Jeg og Peder Pedal sykler mot bjorbekk og froland kl 1830 fra Fevik. Flere som er med??
Krise, du er klar vel?
Krompen - Tirsdag 17 jun - 10.17
Plass i 11.56 gruppa selges for en flaske rødvin. Noen som vil være med?

Gleder meg masse til lørdag. Tror vi skal få en fin tur :)
James fan - Tirsdag 17 jun - 08.23
Til tross for skaden, baken til James er fortsatt like hot!!!!!
En lett solbrun Rambo - Tirsdag 17 jun - 08.03
Så var undertegnede tilbake igjen på sykkelen i går etter 14 dagers treningsopphold i Tyrkia. Beina var overraskende ok, mens pusten nok trenger et par utblåsninger til før helga. De alternative øktene har tydeligvis ikke vært harde nok under utlandsoppholdet... Men jeg kjører på med intervaler noen dager til denne uka, så håper jeg det holder til å komme i mål i Oslo!

Rykk, det er mulig du trenger psykolog hjelp av Sjur etter behandlingen på torsdag. Du har jpo selv hørt Musa gauke på benken! Hehe. Men jeg lover fantastiske resultater!

jamie - Mandag 16 jun - 23.37
Nå? eller under rittet?
My ass is OK - Mandag 16 jun - 23.34
SPENOL ELLER PATTESALVE!!! Bare å gni seg inn, Jamie!
james - Mandag 16 jun - 23.26
Ingen grunn til panikk. Det stemmer at kombinasjonen vann, nytt sete, og kalas sykkelbukse ikke var optimal for skinkene mine, men det vil ikke påvirke innsatsen til helgen. Jeg var ute et par timer i dag på den gamle sykkelen, og det gikk aldeles utmerket. Jeg skal bare ligge på magen og kose meg med dvd-bokser frem til lørdag. Dette vil heller ikke medføre noe ubehag for mine medsyklister. Muligens vil jeg stille med et sete jeg er kompatibel med og/eller en sykkelbukse av bedre kvalitet.
Stanley - Mandag 16 jun - 22.56
SKADE I TROPPEN FØR LO:
Det går rykter om at det nye hvite moteriktige setet på Jens Kadens` nyinnkjøpte karbonglis har påført ham deilige gnagsår nedentil etter Birkensrunden søndag! Stemmer dette, og vil "skaden" leges før LO? Hvordan vil dette påvirke James prestasjon lørdag? Har di noen kommentarer Jens?
Rykk - Mandag 16 jun - 22.23
Når det gjelder biffen så tar e den blodig og med en helflaske Côtes du Rôhne, sånn for å få den gode franske feelinga nå som det snart er TDF tid igjen!!

E har booka time hos lagets fysio til torsdag pga ømme muskler i låret. Det blir en real nålebehanding, satser på at det gjør susen.

For å klare 5.15 så må taktikken bli flatt jern fra start til mål. Plasserer Frekvens i tet så henger vi andre oss på...
Stoa Fysikalske Senter