Toppformen prikkes inn!


Vi har kommet langt ut i mai, sesongen er godt i gang, og formen blir forhåpentligvis bedre og bedre dag for dag! Fere sykkelritt er allerede gjennomført, men fortsatt gjenstår mange tøffe bataljer på sykkelsetet denne sesongen...!

Toppformen skal nå prikkes inn før klassikere som Color Line Tour, Lillehammer - Oslo osv...
Noen sikler også på nytt og revolusjonerende utstyr.

Neste ritt på Sørlandet er Dølemotråkken 25.mai. Deretter følger kanskje sesongens hovedmål for mange: Color Line Tour; Kristiansand - Hovden lørdag 31.mai.

Senere, 21.juni, skal FOCC sykle Lillehammer - Oslo på 5timer og 15minutter. Hvordan ligger vi an til å klare dette målet? Hvordan er formen, hvordan trenes det, og ikke minst; trenes det riktig?

En annen viktig ting: hvordan skal FOCC sikre at det tas solid revansj på GSK`s Mafioso og Jarle Storrem...?
Søndag 18 mai 2008 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 5 + 4 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
turbo t - Onsdag 28 mai - 22.27
mye flaskestyr!! dere må holde på vannet!
Rykk - Onsdag 28 mai - 22.17
Satser på at det ordner seg med 2 matstasjon Karl. Lever inn flaskene til Audun på fredagen.
Ket - Onsdag 28 mai - 21.55
Beklager det Bolla (og Jarle)... Av alle rittene som blir arrangert her, så er det desverre ikke alle som passer... av og til må man gjøre litt andre ting enn å sykle også... :)
Bolla - Onsdag 28 mai - 20.31
Ket og alle dere andre FOCC'er sør, hva holdere dere på med? Det var jo bedriftsritt i dag, fint vær, jeg hadde håpet jeg skulle få vært opptrekkeren din i dag Ket, så du kunne tatt Jarle på oppløpet. Jarle stillte trofast opp i dag og gitt. Løypa var flat og den hadde passet deg ypperlig Ket, ingen motbakker rett før mål. Det gikk unna i feltet idag, tett opp mot 40 km/t i snitt, feltet var samlet fra start til mål. Som vanlig, Tengel og Bizkitz og de andre sprekingene gjorde jobben, jeg var bare glad jeg hang med.
Nå blir det hvile resten av uka frem til lørdag.
Kleiva - Tirsdag 27 mai - 19.49
Det burde vel være mulig å få et følgebilstopp for meg etter 111km, 2. matstasjon. Bare så jeg kan få byttet flasker. Er sansynligvis ikke en time foran de andre da.
Kunne godt tenke meg å få levert en bag til følgebilen kvelden før.

Ellers ser jeg frem til lørdag, med fint vær. Har hatt en fin tur i kveld sammen med Rambo, selvfølgelig ble det Frolandskysten.
Krompen - Tirsdag 27 mai - 16.13
Mener du at jeg er så feit at 25 g ikke spiller noen rolle fra eller til Stanley? Jada, jeg tar den gjerne. Kan ikke tenke meg at det er gpsen som er avgjørende. Har jo tatt vinterpelsen, så da har jeg nok spart 1-2 kg der....
Bolla - Tirsdag 27 mai - 16.02
Ypperlig Rykk om du henter mitt startnummer og, nr. 3026.
Stanley - Tirsdag 27 mai - 15.35
Kom igjen Rykk, er du pyse? Mellom bleiekift og amming, forventer jeg full underholdning fra sofakroken på lørdag!
Giro`n på NRK og CLT på nett. Mye kulere med to GPS`er. Hvis ikke får du gi den til Haakon, for han er nok ikke redd for litt ekstra "vekt" på omlag 25gram oppover Setesdalen!!!
Rykk - Tirsdag 27 mai - 14.31
Nå har jeg levd på salat og vann i hele vinter for å gå ned i vekt og så kommer dere å dytter GPS utstyr på meg... ikke f....

min feil ang. navn, det var selvsagt Karbo Krise
Mafioso - Tirsdag 27 mai - 13.18
Ja, Ket. Det var for din skyld jeg ba feltet om å stoppe for å pisse, husker jeg ikke feil så lå du halsende etter...:-)
Du må under CLT sørge for å ligge foran meg hele tiden, vet ikke helt om jeg klarer å stoppe ett felt på 87 mann for å unngå at du blir våt!!!
Ket Komèt - Tirsdag 27 mai - 12.29
Bussturen er desverre allerede booket nedover med arrangøren, Mafioso... og jeg har ikke tenkt å ta noen nye Vallestunt i år.. hehe... Er bedre forberedt i år, og de siste ukene har jeg virkelig fått inn drillen med urinering fra sykkel i fart, noe Mafioso viste svakhetstegn på under Herefoss Rundt for et par helger siden... Da stoppet han jammen hele feltet fordi han var tissetrengt.... :)
Matplanen er også klar for årets CLT, og det nytter ikke å friste Ket Komèt med godbiter langs veien i år.... Kommer kun til å kjøre på medbrakt høyoktan mat/drikke, og gir alt for å rekke siste rest av Hovden-suppa (før Jarle og Mafioso forhåpentligvis....)
J@rle: Ja, vi kjører tracking på Rykk også...
Krise: Hva har du gjort for å kalle deg 'Krise Karbon'? Har du handlet? Syklet fortere enn noen m karbonsykkel? Eller er det en skrivefeil, og at du mener Krise Karbo (karbohydrater)? :)
Krise Karbon - Tirsdag 27 mai - 12.12
Jeg skulle gjerne vært med fellesturen i dag, men jeg er ikke helt frisk. Blir sofatrening i dag, ser det ut til.
J@rle - Tirsdag 27 mai - 11.50
Ket, skal vi strappe en GPS tracker på Rykk i 6 timers gruppa til helgen? Hadde jo vært kult å sammenligne med 6.5 timers gruppa etterpå...
Rambo - Tirsdag 27 mai - 11.27
Allright! Fellesøkt i dag for de som ønsker!
Jeg og Kleiva møter på joker fevik og tar turen mot froland kl 1730..
Er det flere sløve solslappe sørlendinger som skal være med?
Krompen - Tirsdag 27 mai - 11.19
Kan vi møte gutta i 850'en for avlevering av flasker på fredag?
Mafioso - Tirsdag 27 mai - 10.26
Hei, er det noen som trenger transport hjem fra Hovden? Vi har fremdeles noen ledige plasser i GSK bussen. Kan dog ikke garantere ett fritt miljø for lun mobbing hvis dere finner på et nytt "Vallestunt" eller lignende....:-)
Ket - Tirsdag 27 mai - 07.32
Ja takk, Rykk... du må gjerne ta med mitt startnummer for CLT på fredagen.
Ellers en bra oppsummering og kjøreplan, bortsett fra at jeg er i tvil om feltet stopper etter 53 km... Det er vel stort sett bare 7 timers og trim som stopper der... 2-3 flasker med høyoktan bør få meg opp til 111 km.. :)
Men de melder godt og varm (og til og med medvind) oppover setesdalen.... så det går nok en del drikke...
Krise Karbon - Tirsdag 27 mai - 00.14
rykk krone.jpg
Rykk er i kjempeform (mentalt) før helgas ritt! Her er en mms jeg fikk fra ham i lunchen i dag, han går visst med krone hele uka på jobben for å vise hvem som er FOCC's konge av Hovden
- - Mandag 26 mai - 23.54
Hehe, det må bli en FJELLrev, på Håvvden
Karbon - Mandag 26 mai - 23.47
Det må bli han anonyme som blogger her fra tid til annen, siden han er ukjent og har ting å skjule...
- - Mandag 26 mai - 23.44
hvem står klar med en rev til Jens Kadens?
Krise, som visstnok har fått nytt tilnavn - Mandag 26 mai - 23.38
Kapteinens ønske er mottatt og etterfølges. Viktig å fôre og vanne gutta på vei til høyfjellet.
Ang. transport så er det, som tidligere nevnt, begrenset med plass i Volvoen til Biffen. Dermed må syklistene i stor grad ordne transport selv. Føler det er viktig å stresse dette litt, så ikke vi står med 5 syklister som skal haike med oss, med utsyr og bagasje fra Hovden.
Jarle (ferdig med penecilin!) - Mandag 26 mai - 22.58
Ket, er du klar for CLT? Stiller du i morgen på tempoen på Landvik? Grei utblåsing før lørdagen....
Krompen - Mandag 26 mai - 22.51
De melder sol og 20 pluss til lørdag, så drikke blir viktig.. Både før, under og etter :)
Krompen - Mandag 26 mai - 22.48
Pent oppsummert Rykk. Som avtalt. Så får vi håpe det går like bra på lørdag.
Rykk - Mandag 26 mai - 22.39
Den observante leser vil sikkert registrere at matstasjonen ved Valle er droppet av FOCC i år. Det er et strategisk valg for å komme seg videre uten å havne i Valle fella i år igjen. Men vi i 6 timers feltet har selvsagt ikke kontroll på hva Ket Komet finner på i 6.5 timers feltet.... Redaksjonen burde egentlig ha en egen fotograf i Valle!!!
Rykk - Mandag 26 mai - 22.32
en ting til:

Følgebilen bør reise ut fra kristianby før 6 timersgruppa starter... ellers er jeg redd vi går glipp av første stopp
Rykk - Mandag 26 mai - 22.29
Noen som vil at jeg skal hente startnummer for CLT??? Jeg kjører innom sekreteriatet på fredags ettermiddag for å hente mitt.

Følgende følgebilstopp er avtalt med Krise Karbon(og audun automat):

1. 53.5km(1. matstasjon) Bytte en flaske. Audun og Krise står med flaskene på enden av matstasjonen.

2. 111km (2. matstasjon) Bytte 2 flasker og litt mat om man ønsker. Audun og Krise står på enden av matstasjonen.

3. 183km (4 matstasjon,Bykle) Cola og en flaske.

Dette er stopp som passer bra til oss som starter i 6t og 6.5t gruppene. Vanskelig å rekke opp til Karl i Kleiva siden følgebilensjåførene sitter i samme bil (etter press fra redaksjonen). Starter jo en time tidligere. Du kan kanskje bruke 3 stoppet om du vil?? Har du noen ønsker?

Kommentarer?

Stanley - Mandag 26 mai - 20.39
Fader! Styrelageret gikk ad dundas i går! Dermed er sykkel på verksted! Kjipern!
Typisk det, nå som Frode Frekvens hadde fikset så fint ukesprogram til meg!!!
Håper å få det hvite lynet tilbake i morgen!
Kleiva - Mandag 26 mai - 19.03
Noen som skal ut i morgen en tur?
Krompen - Mandag 26 mai - 08.58
Jeg har trent strukturert etter en plan i ca 2 år nå, og har gått fra å være skikkelig dårlig til å sykle til å bli noe bedre. I 2005 år siden var jeg 60 min i unna merket på Birken og i 2007 var jeg 60 sek unna merket, så strukturert trening gir resultater på sikt. I år tar jeg merke første gang :) Men det er ingen snarvei..

Intervall: jeg kjører lange terskeldrag fra 10 til 45 min. 10 min drag kjøres fra 2 til 5 ganger. 15 min drag fra 2-4 ganger osv. Å kjøre et 45 min terskeldrag er tungt og krevende fordi jeg ikke må starte for hardt og det er der opplevd intensitet kommer inn. Du skal kunne holde samme intensitet gjennom 45 min, men du lærer etter hvert å kjenne din egen terskel. Jeg hadde et 45 min drag 2 dager før Nordmarka rundt for å teste litt hvordan beina reagerte.. Jeg bruker også en del korte harde drag for å øke o2 samt simulere fartsøkninger i ritt, tetting av luker osv.

Grovt sett så er uka fordelt slik at det som regel er intervaller og harde økter midt i uka samt noe rolige turer og stort sett rolige turer i helgene. For uker hvor det er ritt hvor jeg ønsker å ha litt overskudd i beina kjører jeg et eget opplegg. Treningsopplegget er lagt opp med forskjellige treningsperioder som grunntrening, terskel, rittforbredelser og hvileuke. En uke er ca 5-9 timer med trening året rundt.

Jeg bruker også bakker rundt Oslo til å teste formen. Ved å sykle opp til f.eks Tryvann kan man regne estimtert terskelwatt, og på denne måte følge fremgang. (Går vel alltid fremover?)

Generellt trener jeg mer etter opplevd intensitet og mindre etter puls, selv om jeg alltid sykler med pulsmåler. Puls gir en fin indikasjon på dagsformen og er veldig fin å ha på rolige langturer. På korte harde intervaller er puls meningsløst. Lange turer skal trenes med overskudd etter min mening, mens de harde øktene skal være deretter. Jeg er ikke så opptatt av mil, men timer på sykkelen med kvalitet. Ellers så synes jeg ritt er en fin måte å komme i form på. Hvis tidsklemma tar meg, så dropper jeg rolig langtur og kjører heller intervall. Har "alltid" mandag som hviledag. Er jeg sliten så tar jeg en hviledag eller en trilletur. Ikke noe vits å presse seg. Langturer er fin måte å tilvenne seg lange ritt som Nordmarka, CLT, LO osv.

Har også blitt flinkere og mer nøyaktig med kosthold. Spise riktig før, under og etter trening. Sørge for å opprettholde væskebalansen ved drikke før, under og etter trening.

En liten kommentar til laupskaustrening som det snakkes en del om. Jeg har noen økter som kjøres med denne intensiteten. Hvorfor det? Jo, fordi for min del så foregår ritt ofte i den såkalte sone 2. Ikke rolig og ikke veldig hardt, men midt i. Og hvorfor da ikke trene der også? Min snitt puls for Nordmarka rundt var 155 slag og det er for meg midt i sone 2.

Mitt opplegg er ikke noe hokus pokus, men det er nå i alle fall satt i system :)
Bolla - Mandag 26 mai - 02.05
...henge med når det går litt fort over lengre tid ....strukturert ja, og desverre: MAN MÅ TRENE VELDIG MYE. Tror ikke det finnes noen snarvei uten om. At jeg ikke kan vise til fremgang tror jeg egentlig henger sammen med relativt beskjedne treningsmengder:

Computeren min sier at jeg har syklet 186 timer på racer siden litt før påske i fjor. Fordeler jeg disse timene ut på racersesongmånedene så havner jeg på litt over 5 timer i uka. Det stemmer godt med 'strukturen min' som består av 2 til 3 1-times økter tur/retur Øynaheia + en langtur i løpet av helga. Og jeg kan bekrefte som du er inne på Stanley, jeg har en stygg tendens til å gi alt fra begynnelse til slutt enten turen er kort eller lang. Man sykler da ikke i prate-tempo på en racer! I blant bytter jeg Øynaheitur ut med 10 til 15 klatre-intervall opp Blakstadkleiva, stående tråkking, hard belastning, men ikke hardere enn at jeg kjører siste repetisjon minst like fort som første.

For oss som trener relativt lite tror jeg harde økter gir mest. Mulig den ene langturen i uka burde vært kjørt veldig rolig, i stede for veldig hard. Det ville kanskje gjort at beina hadde føltes i bedre slag på hard-øktene. Forøvrig, jeg tror det er viktig å føle lyst og overskudd før du begir deg ut på trening, det er i allefall min regel.
turbo t - Søndag 25 mai - 23.04
det beste stanley er å ha en plan. treninga og fremgangen blir gøyere og mye bedre. Men gjør ingenting å. legge inn litt skiltspurting feks på en rolig langtur. eller drive med litt fartslek på 53-11. Men først og fremst, skal en henge med når det går litt fort over lengre tid må man trene strukturert
Stanley - Søndag 25 mai - 20.35
- "Det verste jeg vet er lapskaustrening", sier Thor Hushovd. "Det er bortkastet tid". Altså trening som verken er hard eller lett, men midt i mellom!

FOCCs Frode Frekvens har helt lik holdning og oppfatning i forhold til trening, og er selv veldig flink til å trene rett...! I dag fikk jeg nemlig en liten reprimande av selveste Frekvens! Han mener jeg sykler for mye lapskausøkter! For mye kos, preik, lange turer, trening uten mål og mening! For lite struktur i treningsarbeidet, for lite plan over det hele! ... og jeg er så enig så enig, men det blir bare ikke slik. Men trim er det jo, og moro har jeg det læll...! Det er vel viktigst?

Blir mange km på sykkelsetet i løpet av sesongen, men jeg har skjelden en strukturert plan over det jeg driver med. Enten er det lange turer på rundt 30-35km/t i snitt i preikafart med venner, eller variert lengde på sykkelturer alene med enkelte drag innimellom eller knus på hele økta. Skjelden jeg planlegger f.eks intervalløkt md 4x12 min tempodrag i høy sone 3 eller har planlagte restitusjonsøkter rolig rolig. Alltid delvis sliten eller veldig sliten etter treningene mine! Jeg trener altså, men kanskje ikke rett / effektivt nok for å oppnå best mulig fremgang!

Flere enn meg som sliter med struktur og plan i treningen? Eller er det bare å sykle i vei sånn som en føler?

Hva gir best fremgang?

Jens, du har jo mange mil i år, hva er din plan?
Rykk, du sykler sinnsykt mye! Er du flink til å disponere rett?
Tengel, du uttrykte en gang at det bare var å tråkke å tråkke, så ville du bli god. Stemmer det?
Bolla, rykter sier at du har en noenlunde fast runde, og du kliner til fra start til mål hver gang. Kommentarer?

Dette er spennende tema! Og vi har sikkert mye å hente flere av oss!
Hvorfor trener vi egentlig som vi gjør og hvorfor gjør vi ikke det som teorien og ekspertene sier?

Jeg skal skjerpe meg! MEN UANSETT, det viktigste er å ha det moro, om det er intervaller, langtur eller 1mils tempoøkt med matpakke og saft.


James - Søndag 25 mai - 09.03
Unnskyld. Jeg er meg selv igjen nå.
RAmbo - Søndag 25 mai - 08.30
Jeg tror kapteinen våres har nådd toppen! Han har desverre ikke mere å hente rent fysisk. Jeg tror ikke intervaler eller annen trening kan hjelpe han, MEN fortsett å drikk rødvin! Har hørt at det kan skape en formtopp. Stå på Rykk, vi er glad i deg!

Jeg tror vi må ta blodprøver av enkelte medlemmer, for det vriker som noen har røyket GRESS!
Rykk - Søndag 25 mai - 04.02
Etter en flaske vin og noen brune så e alt i orden.... CLT blir en lek...
James - Søndag 25 mai - 02.37
Ja, toppformen ble prikket inn av vikaren for fastlegen min på tirsdag, da han ga meg herlige, herlige medisiner. GRESS!
James-fan #1 - Søndag 25 mai - 02.31
James er virkelig ivrig på å prikke inn toppformen...
- - Søndag 25 mai - 02.07
hvor da? har de tatt plantene dine????
James - Søndag 25 mai - 01.58
De skulle ha valgt et annet ord! Ikke gress! Og de skulle ha sagt det høyere. Slik:GRESS! GRESS!
Tine - Søndag 25 mai - 01.37
jommen sa jeg smør!!
Gress-fan #1 - Søndag 25 mai - 01.26
Ah, gress, ja. Selvfølgelig. Hvorfor tenkte vi ikke på GRESS før nå?
Forvirret - Søndag 25 mai - 00.44
Gress?
James - Søndag 25 mai - 00.36
GRESS!
Krompen - Lørdag 24 mai - 23.50
Rykk, om du føler deg sliten så kan du like godt ta noen dager med rolig sykling. Ikke noe vits å kjøre på hardt. Men som du sier, terrengritt er et annet spill
James - Lørdag 24 mai - 21.20
De skulle valgt et annet ord! De burde ikke ha valgt ordet gress! GRESS!
Rambo - Lørdag 24 mai - 20.20
Er det flere som er med rundt herrefoss i morra? Skal vi si at vi møter ved Joker 0915 eller? Går det greit Ket, da har du og huntermeister et kvæter fra nedenes? Hva med deg James, er du med?
Jeg og HUntermeister skal varme opp med pissa og GP Maria.
Finansen - Lørdag 24 mai - 19.03
Det stemmer det, har nettopp kjøpt meg sykkel (Hard Rocx). Har akkurat hatt min jomfru tur og den satt som ei kula. Så nå kan jeg ikke lenger klage over dårlig utstyr. (Ps alltid gode tider i aksjemarkedet)
Stanley - Lørdag 24 mai - 18.32
Du spiser kanskje for mye lapskaus Rykk? Neida, kan tenke meg terreng er noe helt anna enn lange turritt på landeveisykkelen. Er redd intervall, intervall og intervall er veien å gå fremover for å komme i enda bedre form! Hva sier ekspertene?
Frode-som-er-sinnsykt-lei-av-å-alltid-være-fravær - Lørdag 24 mai - 18.17
Sier du det, Rykk. Det må jeg si...

Det er nok noe annet å kjøre slike terrengritt. Ingen buss å sitte i eller ta nytte av. Tror du nok du har rett i at intervaller er viktig for å kunne få opp farten i bakkene ja. Men husk det, min kjære kaptein: Det er lov å ha en dårlig dag på setet:-)
Rykk - Lørdag 24 mai - 17.50
"Toppformen prikkes inn" ??? Det gjelder ikke meg iallefall.... aldri vært dårligere enn i dag... ingenting funka! Kjørte hele forbanna rittet i sparemodus... Det var terrengritt(garborgriket rundt). Første gang jeg tester terrengritt, men alle kjørte forbi meg i bakkene så den unnskyldningen funker ikke...

Så hva lærer man av slikt?? Kutt de lange koseturene og klink til med INTERVALL INTERVALL INTERVALL, faan....hater intervall!!





Ket - Lørdag 24 mai - 16.55
Beklager Jarle... Dølemotråkken passer ikke inn i rittplanene mine (snakker kun fo meg selv) og oppkjøringen mot ColorlineTour.. Skal heller spare en tallerken med hovde-suppa så ikke det er helt tomt når du kommer opp... hehe... :)
James - Lørdag 24 mai - 16.51
Gratulerer med nytt utstyr, gutter! Jeg er på jobbfyll i oslo i helgen, så jeg kan dessverre ikke være med og sykle. Har droppet karbonplanene. Fant ut at jeg får jo en ny sykkel for noen få tusenlapper mer, så hvis alt går etter planen, stiller jeg med ny sykkel på birkenesrunden.
Jarle - Lørdag 24 mai - 15.57
Minner om Dølemotråkken i morgen. FOCC'er, dere stiller vel opp? "Aller" regner med at FOCC stiller på lokale ritt...
Frekvens - Lørdag 24 mai - 13.53
Høres ut som godt utført vedlikehold Ket. Har du testet de nye hjula? Merker du stor forskjell?

Skal selv også skifte kassett og kjede på min sykkel neste helg. I tillegg skal jeg ta service på hjulnavene. Da tørker jeg lagerbanen for gammelt fett og smører de opp igjen, renser kulelagrene og bytter i tillegg den koniske mutteren til navet. I følge et mekke-kurs jeg var på, er dette den "mykeste" delen av navet og burde byttes ved hjul-service. Dersom man er påpasselig med å bytte denne, vil resten av navet også holde lengre. Det ble forøvrig anbefalt å ta service på hjul en gang i året...

Artig å skru litt selv på sykkel ja, overraskende hvor mye som kan gjøres så lenge man har riktig verktøy.
Musa - Lørdag 24 mai - 12.56
E e me Moose. trenger en tur i morgen, men ikke alt for tidlig!!??

Finansen ahndlet seg sykkel og greier!!?? KULT. Må være gode tider i aksjemarkedet igjen nå da:-)
Ket - Lørdag 24 mai - 12.22
Jasså... det går rykter om felgene mine ja.. hehe... De er nok ikke så flotte som de ledelsen i Focc har gått til anskaffelse av, men som Kim sier så er det jo han som tråkker som må gjøre største delen av jobben... :)
Har hatt en liten makover på sykkelen, og byttet felger, kassett, kjede og drev foran.... og til dere som tror at dette ikke er mulig å gjøre selv, men må ha sykkelen inn på verksted for å smøre kjedet, kan jeg fortelle at det faktisk er mulig å gjøre det selv... hehe.. bare man har alle (og riktige) delene... Felgene er av type Shimano Ultegra (WH-6600), og er en solid oppgradereing i forhold til det som var på sykkelen fra før... :)

Ivæ: Jeg er antakelig med på en Herefossrunde i morra m start fra Nedenes mellom kl 9 og 10 en gang...

Hvordan går det med amminga Stanley?
ivæ - Lørdag 24 mai - 11.28
E å rambo tenkte å ha en tur rundt herrefoss imorra visst noen vil værme e det bare å slenge seg på..
Har ikke satt noe tidspunt ennå.. Blir nok en rolig tur,, må se ann utviklinga av kvelden:)
Stanley - Lørdag 24 mai - 10.51
Finansen, har du kjøpt deg ny sykkel? Ryktene går....! Fortell...!!!
Og Ket Komet, har du kjøpt nye felger? I så fall hva? Vi er jo nysgjerrige!
OG ikke minst deg James.... Blir det Carbonfelger på deg, eller har du kommet på andre tanker? :-)
Stanley daddy Cool - Fredag 23 mai - 21.29
Sykle søndag i Oslo??? Enebakk Rundt trasèen??? 8mil... fin tur! Hvem er med?
Kleiva - Fredag 23 mai - 21.22
Er det noen som skal ut å sykle her sør i morgen?
Har tenkt meg en tur litt tidlig.
Krise - Fredag 23 mai - 19.49
Til dere som skal delta i Color line tur/KrSand-Hovden: Jeg og Audun kjører èn stk følgebil, i stedet for 2, som tidligere anslått. Dette bl.a. pga. miljøpolitisk press fra ledelsen.
Dermed har vi max 3 sitterplasser i bilen på vei hjem fra fjellet. Avtaler om dette bør gjøres med Audun når han på et eller annet tidspunkt kommer hjem fra Kreta.
RUSLEBIFFEN MOTIVATOR & FØLGEBILFAAN - Torsdag 22 mai - 14.39
Herlig Peder, kjempe topp. Visste du ville bli me. E litt sein på bloggen i om at e å regjeringa e på Kreta. Velkommen t norges stolteste sykkelklubb. KIM! Du kommer t å gjør d veldig bra i L-O.0
James - Torsdag 22 mai - 12.55
Det er mottatt! Da blir det oss to i dag, krise. Hvis andre føler seg kallet, møtes vi 17.40 i vikkrysset
Rambo - Torsdag 22 mai - 11.35
Halo James. Melding fra Klieva!
Han måtte på et møte i kveld, og kan derfor ikke møte til tur i dag desverre. Håper du leser dette i løpet av dagen, hvis ikke må noen ringe James for Kleiva...
Mafioso - Torsdag 22 mai - 09.17
Hei, folkens
Ikke glem GSK sine treninger på Lørdagene kl 0900 fra kryssen. Noe dere kan ha som ett alternativ hvis dere ikke klarer å stable sammen en solid gjeng selv denne dagen. Hyggelig med litt felles trening på tvers av klubbgrensene....
Rambo - Torsdag 22 mai - 08.34
I utgangspunktet synes jeg lørdager er den aller beste dagen, med tanke på evt litt lengre turer og "fri" fra familie. Jeg tror uansett vi bare må sette opp noen dager, det vil nok ikke passe for alle hver gang. Jeg foreslår. Tirsdager, torsdager og lørdager. Så har vi 3 faste dager hvor folk vet at det mest sannyneligvis kommer noen.

Ballen kastes videre?!
James - Torsdag 22 mai - 00.50
Jeg er absolutt klar for fellesøkter. Problemet mitt er at tirsdager er jeg opptatt, og annenhver lørdag også. Hvis vi kunne fått til f.eks mandag og torsdag, kommer jeg til å stille 9 av 10 ganger. Hvordan passer disse dagene for dere andre i sør?
Rambo - Onsdag 21 mai - 23.45
jeg må desverre jobbe hjemme i morgen. har litt grus som må bli ferdig. men er klar igjen senere. må si det har vært dårlig respons på fellesøkt forslaget mitt!!
Kleiva - Onsdag 21 mai - 23.22
Det kan vi gjerne gjøre, eller frolandskysten!!
James - Onsdag 21 mai - 22.48
Går turen opp til barndomshjemmet ditt da?
Kleiva - Onsdag 21 mai - 22.40
Da sier vi 17.30, er det ikke flere foccere som skal ut en tur i morgen?
james - Onsdag 21 mai - 22.20
Det passer bra: Skal vi møtes i 5-6-tida? på joker?
Kleiva - Onsdag 21 mai - 21.36
Jeg er klar for en økt i morgen!!
James i pillerus - Onsdag 21 mai - 21.06
Noen som er klar for en treningstur i morgen? Jeg har fått kortisonpiller av den snille doktoren min, så nå skal det sykles.
Jarle (fremdeles på penecilin) - Onsdag 21 mai - 20.22
Kun Bolla på startstreken på Mørlandsmoen i dag. Hvor var dere? Ket, du sviktet! Håper du kommer til søndag på Dølemotråkken.
Krise - Onsdag 21 mai - 12.06
Gratulerer med dagen, kjære Frode Fødselsdag!
Jarle (fremdeles på penecilin) - Tirsdag 20 mai - 18.44
Peder, du blir en komet i sykkelsporten. Med den formen som du er i (hele året rundt) kan det bli spennende å se hva du får til. Vi som har trent sammen med deg, vet at du aldri gir deg. Skummelt....

Ket; ta med tapen din. Vi sees i morgen vel? Du er vel klar til søndag også? Savnet deg forige søndag, på Fjære. Var ikke så mange bak meg, når du ikke var med:-)
Joel junior - Tirsdag 20 mai - 17.27
Gratulerer så mye! God nyhet!
Atle atlet med fam - Tirsdag 20 mai - 14.56
Gratulerer til Stanley og Mette flette, ønsker dere alle 3 lykke til videre:-)
Rambo - Tirsdag 20 mai - 14.32
jeg og peder pedal kjører fra fevik litt sent i dag, kl 1830... bare å hive seg med de som har lyst!
bolla - Tirsdag 20 mai - 14.00
Kjetil fortalte meg den store nyheten i lunchen! Ja, gratulere til dere alle tre!
Mafioso - Tirsdag 20 mai - 12.39
Gratuterer Stanley, dette var stort. En liten "Goose tuppe"?
Vi satser på at du rekker CL, hvem skal ellers guide guttene forbi matstasjonen på Valle?

Og Peder Pedal, velkommen inn i det lokale sykkelmiljøet, jeg og Jarle satser på at du også blir ett hakk i GSK ramma og blir ett sosiallt tilskudd til "Hengeren"....:-)
Krise - Tirsdag 20 mai - 12.09
Gratulerer til familien Mjåsund!
Rambo - Tirsdag 20 mai - 11.31
Gratulerer til hr og fru Stanley. Skikkelig koseli. FOCC U vokser stadig. God rekrutering i gjengen.
Krompen - Tirsdag 20 mai - 10.52
Grattis til familien på Bøler og velkommen til Peder Pedal
Stanley - Tirsdag 20 mai - 10.41
Folkens! Stanley ble i natt pappa til en usedvanlig søt og tøff liten jente! Slå den! Ganske Crazy, men veldig kult! Mette Flette hilser! Alt står bra til med mor og barn. Mulig jeg rekker Color Line Tour nå! He he...
Musa - Tirsdag 20 mai - 08.14
Velkommen til Peder Pedal!! Blir nok et bra innslag både på treninger og sosiale tilstelninger:-)
Krise - Mandag 19 mai - 22.58
Velkommen, Peder Pedal. Hyggelig at det kommer flere pratende papegøyer i leiren vår!
Peder pedal - Mandag 19 mai - 21.53
Ja skikkelig fjell geit... Jeg er vel ikke akkurat noen dreven sykelist..klarte til og med å falle to ganger første sykkel turen...glemte jo at skoa hang fast ja..... Men gøy skal det bli!
Frekvens - Mandag 19 mai - 21.00
Et spennende nytt medlem i Peder Pedal! Velkommen skal du være. Hva er ambisjonene dine for årets sykkelsesong?
Rykk - Mandag 19 mai - 20.19
Velkommen i klubben Peder Pedal! Dette blir bra, en mulig fjellgeit??
Krompen - Mandag 19 mai - 16.29
3 bilder fra i går. Bildene er tatt av IF Frøy

http://www.flickr.com/photos/froy/2503649128/sizes/o/

http://www.flickr.com/photos/froy/2503648716/sizes/o/

http://www.flickr.com/photos/froy/2502817573/sizes/o/

Hele albumet til IF Frøy: http://www.flickr.com/photos/froy/sets/72157605126099832/show/
Krompen - Mandag 19 mai - 07.25
Rye express vant på 3.50.21, så vi har mye å gå på :)
Stanley - Søndag 18 mai - 23.53
God innsats i dag Sjur. Send meg bildene på mail, så skal jeg legge de ut. Foreløpig er det kun medlemmer med brukernavn og passord som kan poste bilder på bloggen.
Sjur - Søndag 18 mai - 23.38
Mitt første ritt gikk overraskende bra og frister til gjentagelse. Takk til Haakon, Kim og selvfølgelig CERES. Sov dårlig i natt. Lå å tenkte på kulda, bakkene, distansen og Spenol.

Kjæresten min tok noen bilder ved målgang. Hvordan får jeg lagt dem ut på bloggen?
Stanley - Søndag 18 mai - 23.26
Fotoboks.jpg
Tror formen er på vei nå... Bare se hva som skjedde da jeg sykla forbi en fotoboks i Enebakk i dag!
Senorita Anita - Søndag 18 mai - 20.50
Hvem skal sykle Dølemotråkken???
Musa - Søndag 18 mai - 19.59
Var med skrekkblandet fryd jeg la ut på Nordmarka rundt i dag. Usikker på formen etter to uker nesten uten trening! Men fjelltoppene ble tilbakelagt en etter en, til sammen 5 tøffe bakker. Får takke Ceres for en flott tur, de visste akkurat hva slags tempo som skulle kjøres både i bakkene og på slettene! Kom i mål sammen med Håkon og Sjur etter 4t og 59 min på sykkelsetet. Fin dag på sykkelsetet til tross for diverse værtyper!!!

Focc øst kjører seg opp mot LO(som er mitt store mål i år) etter beste evne. Det trenes og konkurreres. Får satse på å holde det ved like i 1 måned til slik at toppformen kan utløses til LO.

E kjører fortsatt på de gode gamle dekkene mine og de funker som bare det, er fortsatt av den mening at det er personen oppå som gjør jobben:-)
Stanley Moose da Goose - Søndag 18 mai - 19.30
Godt godt Haakon! Dette lover jo bra før CLT, LO osv...! Hva med deg Kimmy, fin tur rundt Nordmarka i dag? Gode bein? Jeg skulle gjerne vært med i dag! I stedet syklet jeg alene Enebakk Rundt-trasèen! Ble en solid økt på 85km! Kom inn døra 2 sekunder før pøsregnet startet (flaks), og taco`n stod ferdig på bordet etter treningsøkta...! Det er sånn det skal være! Nam nam! Herlig!

PS! Ket Komet, hva slags hjul har du handla? Med nytt utstyr blir jo Storrem og Mafioso lett match?
Krompen - Søndag 18 mai - 19.00
Får bare takk for en fin tur rundt Nordmarka i dag. Vi kom inn under målet på 5 timer og skal være fornøyd med det. 4.59 ble tiden. Var bikkjekaldt til start og vi fikk alt fra haglebyger til sol. Noterer meg at Ullensaker som vi starter L-O sammen med kom inn på 4.55. Det lover godt for turen langs Mjøsa.
J@rle - Søndag 18 mai - 17.36
Det går rykter om at Ket Komét har bladd opp tusenlapper for nytt hjulsett... men, han har ikke fått dem på enda. Kanskje trenger han assistanse fra deg Moose?
Krise - Søndag 18 mai - 13.19
Jeg ser for meg at vi kan la Mafioso og Jarle S overkjøre oss i disse bedriftsrittene, så de må lage flere hakk i rammene sine. På et eller annet tidspunkt vil det da bli for mange hakk i rammene, sånn at de klapper sammen, helst i et viktig ritt. Jeg kan ta med gaffatape til Hovden hvis noen i GSK skulle trenge rammereparasjon der, bare å henvende seg når dere kommer i mål sånn midt uti banketten.
Stoa Fysikalske Senter