Lillehammer - Oslo 20.juni kl 11:16

Målsetning i år: Under 5timer og 30minutter!  Easy Peazy Peanuts?

I fjor syklet vi på 5t 48min med uhell underveis! Se bilder og reportasje fra 2008 her...

Mandag 15 jun 2009 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 2 + 2 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
james - Mandag 29 jun - 17.03
18 på esso da.
Kleiva - Mandag 29 jun - 16.48
Tid og sted, jeg vil ta en rolig tur.
Helst kl 18
james - Mandag 29 jun - 15.35
noen som vil ut og sykle i dag?
Krise - Søndag 28 jun - 17.41
Ser ut til å ha vært en godkjent helg for våre sørlandske venner, også Bizkit satt godt med hovedfeltet inn, 3:55 etter Arvesen, og Linda kom på en en knepen syvende plass kun få sykkellengder etter vinneren i går, i følge bilder og resultatliste. Dessverre ble Dølemojageren Fredrick Berntsen tatt ut etter 7 runder. Ops, holdt på å glemme han derre Thor som sykler for GSK, som kom på tredjeplass :)
Rykk - Søndag 28 jun - 15.46
NM fellestart var rått!

Trodde Thor og Edvald hadde gitt opp å ta inn bruddet mot slutten av rittet, men så kliner de til og tar inn 2 min på få km.... sykt bra!

Synd det ikke hold helt inn for Thor.

Det så ut som Tengel hadde en fin dag i feltet, bra kjørt.
james - Søndag 28 jun - 13.27
det er vel ikke noen som har fått med seg en vdo-sykkelcomputer hjem fra oslo forrige helg?
kjeksmann Pepsi Max gjengen. - Fredag 26 jun - 13.40
Tror dere i FOCC er klare for tøffere utfordringer enn det Vätterenrundan kan tilby.
Dere må vurdere å bli med på Jotunheimen Rundt, den står det respekt av. 43 mil, tre fjelloverganger m.m.
Gruber - Fredag 26 jun - 09.02
Tror ikke antallet du sykler med har så mye å si (dog selvfølgelig en nedre grense). Viktigere poeng er jevnheten og ikke minst mentaliteten til de du sykler sammen med. Mitt poeng er at f.eks. 7-8 stk jevne og kjørevillige folk klarer å holde større fart enn 15 stk ujevne hvor det til slutt kanskje er 2-3 stk som er med å birdrar i rulla (ref. Michael sitt "reisebrev.)
7r - Torsdag 25 jun - 23.57
Ser det er lett å stoppe kjeften på folk ved å nevne Trondheim-Oslo ;) Jeg har altid hatt en liten drøm om å sykle TO, men er selvfølgelig avhengig av ha et lag å kjøre med. Er det noen som har en idee om hvor mange som ville være ideelt? Jeg melder i hvertfall intesse!!
rambo - Torsdag 25 jun - 22.43
Ja nå er jeg i full gang med en hestekur med diverse piller. Ikke rart jeg følte meg litt slapp under LO og denne uka kan man si. Jeg håper og være klar for noen fine sommerturer etterhvert, og gleder meg blant annet til nye spurtdueller med Ket, Rykk og Co.

Gratulerer med NM debuten og fin reportasje i avisa Turbo T! Er du fornøyd med eget løp da? Lykke til på søndag, blir spennende og følge med. Interresant og se at det ikke skal mere en et par bedriftsritt og noen turritt til for å kunne klare å stille i NM. ;-) Neste år det vel 4-5 mann fra Focc som kan stille som Thors hjelperytter i NM. hehe
James - Torsdag 25 jun - 21.54
Hehe...nå fikk du stoppet kjeften på oss, Frode. Hva med Vätternrunden i stedet?
Frekvens - Torsdag 25 jun - 21.50
Ikke det nei...
Frekvens - Onsdag 24 jun - 22.34
Grattis til Michael Michelin og Bjarne for en flott innsats under Den store Styrkeprøven. 16 t 47 min er jo en meget imponerende tid. Jeg leste Michael sitt innlegg på www.Grimstadsk.no, og fikk først en følelse av at det hadde gått rolig og bedagelig på vei sørover, men jommen sa jeg smør. Det skal du ha Michael. Dette motiverer for atter en 540 km sykkeltur.

Hva sier dere FOCCers? T-O neste år?
Krompen - Onsdag 24 jun - 12.49
Dette var fine bilder og flott reportasje.

Turen fra Lillehammer var virkelig flott og jeg gleder meg til neste år. Bra at så mange kom samlet til mål. Tekniske uhell er alltid vanskelig å forutse.

Hadde vært moro om vi var nok folk til å stable et lag som kunne kjøre hele distansen alene.

Om vi er gode nok til å delta i lagkonkurransen gjenstår å se, men det hadde vært moro om vi nærmer oss.
Kenneth fra Bergen - Onsdag 24 jun - 10.55
Gratulerer med kjempetid i helgen. Like imponerende er den gode lagånden dere viser. Her har mange andre syklister/sykkelklubber mye å lære. Dere gir ny mening til betegnelsen idrettsglede.
Musa - Tirsdag 23 jun - 10.44
Flotte fotos stanley og alltid fine tekster.

Flott tur fra Lillehammer. irriterer meg at de nye hjulene ikke holdt mer enn 7 mil før eiken knakk, skal ta dette opp med Oslo sportslager:-) uansett ble det en forbedret tid i forhold til fjoråret med 7 min. Fornøyd med det etter en ufrivillig pause.

moro å sykle sammen også, mulig vi har mulighet til å stille i lagkonkurransen neste år...??
Stanley - Tirsdag 23 jun - 09.40
Lillehammer - Oslo ble en deilig opptur på sykkelen! Vi perset altså med 41minutter (!) og slår samtidig årets målsetning med 23minutter! Fiffi... Sportsdirektøren er fornøyd!

Men i tillegg til den gode tiden i mål, synes jeg det teamarbeidet fungerte ypperlig! Vi lå hele tiden samlet, og vi var opptatt av å hjelpe hverandre når det var behov for det. Spesielt imponert over Frode Frekvens, vår road captain, som sammen med sine sterke hjelperyttere (Hunter, Sjur, Haakon) var nede og hentet FOCC-syklister som hadde mistet feltet, og kjørte dem opp igjen! Tøft... Ikke rart James får tårer i linsene etter målgang! :-)

Målet var jo å få flest mulig sammen til mål - til best mulig tid! Det er jo det L-O handler om, det ene rittet i året hvor vi virkelig sykler som et lag. Det fikset vi meget bra! Bare synd med de tekniske problemene underveis som gjorde at ikke alle kom i mål samtidig!

Men L-O er jo ikke bare 190km på sykkel. Banketten på Lorry var storslagen! God mat og deilig ØL! Der skulle du vært Rykk! Ellers hadde jeg en meget trivelig togreise sammen med Rånn, i business class! Ja, vi boltret oss i gratis kaffi, te og aviser! :-) NSB anbefales! Alt i alt en fin tur boys!

Sykkelgroupie - Tirsdag 23 jun - 08.39
Pleier James å sparke kona ut av senga slik at de må ha hjulene mellom seg?
- - Mandag 22 jun - 23.20
Buffersone?
james - Mandag 22 jun - 23.00
De deler seng med meg og min kone.
Rykk - Mandag 22 jun - 21.01
Flotte foto ifra helga. :-)

Det er et flott hjulsett du har fått deg der James... pleier du å ha de stående i stua?
james - Mandag 22 jun - 17.13
Må få takke alle sammen for en helt fantastisk tur fra Lillehammer. Jeg fikk 2 timers søvn natta før, så oppladningen var ikke den beste. Men med et lag som passet så sinnsykt på alle rytterne, var det ingen fare.
Som ventet, mistet jeg feltet i utforkjøringene rett etter Lillehammer, og jeg følte meg som kaptein på et pro tour-lag når Frode og Sjur kom ned og hentet meg opp til feltet igjen. De siste 3 milene satt Ivar konstant bak meg på venstre side og dyttet meg opp når jeg lagde luker. Dagens høydepunkt var når han dyttet meg opp djupedalsbakkene, ikke bare opp til feltet , men faktisk forbi hele hovedfeltet til Asker CK. En uforglemmelig tur.

Kjedelig for Ron, Kim og Sjur som fikk tekniske problemer. Utrolig kjipt at sånt skal skje på et av årets viktigste ritt, og ikke i løpet av de tusenvis av trenigstimene man har i løpet av sesongen.

Og til alle dere som hjalp meg til mål: Jeg lover å slanke meg 4 kg før neste års tur.
Krompen - Mandag 22 jun - 13.32
Hyggelig å ha med Futen også. Bakhjulet ditt kom jo til nytte også. Banketten ble bra :) Bra du kom deg opp bakken

Jeg vil si at et 4.59 lag høres mer morsomt ut enn 5.00 :)
Knut Fut - Søndag 21 jun - 21.05
Takker så meget til FOCC for hyggelig selskap og følgebilopplegg. AskerCK kjørte bra og kontrollert, takk til de også.
Takk til Haakon som hjalp til i Frognerbakken ! Håper banketten ble vellykket, og kanskje vi kan samarbeide neste år, da jeg satser på å få til et 5 timers lag fra Lillehammer. Lykke til videre !
Pedal - Søndag 21 jun - 20.24
Gratulerer med velgjennomført ritt og dere kan jo være stolte av det. Synd jeg ikke fikk mulighet i år...men det går jo flere tog. Håper at banketten også var vellykket og alle fikk nok øl.
Frekvens - Søndag 21 jun - 20.15
Ja dette var moro dere og ikke minst en sabla bra kollektiv innsats. Vi kom bra i gang fra Lillehammer, men vi hadde jammen flere tekniske uhell underveis i år også. Kim mistet en eike men fikk nytt hjul etter en stund, Sjurs pedalarm løsnet etter 120 km og måtte bytte sykkel, Ron hadde et defekt setefeste og Finansen mistet flaskeholderen. Vi fikk kjempet oss gjennom til tross for dette, og vi var nok alle overasket at klokken viste 5 t 7 min ved målgang. En strålende innsats, og vi må nok takke Asker CK for en rask tur i bussen deres hvor tempoet var preget av rutine og trygg sykling. Moro var det:-)
FØLGEBILANSVARLIG-RUSLEBIFFEN - Søndag 21 jun - 17.14
Endelig hjemme igjen fra den grusomme byen, hehe. Det var utrolig morro å se guttene mine sykle slik de gjorde, å ikkje minst tidsmessig!!!! Det var morro å se at Jens Kadens fikk tårer i linsene når han hørte 5.07, hehe. Alle som gjennomførte gjorde et klasse ritt som etter min mening bør nomineres til årets prestasjon. Morro å kjøre følgebil for et sånn et lag. Stolt av dere boys...
banan - Søndag 21 jun - 13.22
grattis med kjempetid gutter.
Hilsen en litt vedmodig hjemmesittende banan
turbo t - Søndag 21 jun - 00.03
gøy å høre at dere knuste målet deres, lykke til med ølen
J@rle - Lørdag 20 jun - 20.30
Ja, dette var moro!
Kjeksmannen, fremdeles litt Piepoli. - Lørdag 20 jun - 19.56
Grattis med kanonbra tid, gutter!!
Krompen - Lørdag 20 jun - 19.25
IMG_4894.JPGIMG_4928.JPGIMG_4935.JPG
Et par shots fra dagens ritt. Det gikk en del raskere en målsetningen som var 5.30. Bra levert av alle sammen. Fyldigere reportasje kommer senere. Nå er det øl som gjelder.
Krise - Lørdag 20 jun - 19.13
La meg korrigere...
Det er Espen Syk Rykk som har blogget på vegne av følgebilen... Det har IKKE vært spilt så mye som et feledrag fra Rybakk i følgebilen! Ellers har teknisk delegat gjort en strålende jobb med å oppdatere live fra følgebilen.
Rykk - Lørdag 20 jun - 16.34
FOCC e i mål! 5timer 07min

Gode greier! Bra kjort FOCCERS!
Rykk - Lørdag 20 jun - 15.22
E det du som blogger Stanley???
Følgebilen - Lørdag 20 jun - 15.20
Ligger bak Asker CK, full fres... langt foran skjema minst 10min

5mil igjen...
Sykkelgroupie - Lørdag 20 jun - 14.43
Hvordan ligger de an nå?
Følgebilen - Lørdag 20 jun - 14.21
Ron Rambo sitter i følgebilen og slapper av med en cola light. Ikke helt optimale forberedelser, feber i natt og 2 paracet før start hjalp ikke. Han skal ha for innsatsviljen :-)
Følgebilen - Lørdag 20 jun - 14.08
Været er overskyet, regn og sol. Medvind i fra nord.





Følgebilen - Lørdag 20 jun - 13.50
Strålende kjøring av FOCC!
7 min før tida på Tangen etter 86.6km.

Ron Rambo har mista sete og kommer til å bryte.
Kim Krampe må bytte bakhjul, mulig han tar et magadrag og kjører opp igjen??
Kleiva - Lørdag 20 jun - 13.13
Hatt en tur rundt Bukken på morgenen, fikk noen kraftige regnbyger inni mellom.
Er det bra vær for gutta Krise? Håper det går bra med øreflippen!!
Følgebilen - Lørdag 20 jun - 12.22
Ron sliter med varm øreflipp sies det...
Krise i følgebilen - Lørdag 20 jun - 12.16
30km, alle er godt med i et stort felt. Rambo er med tross usikker helse på morran. Alle er i godt humør!
I følgebilen spilles alexander rybak for full musikk.
turbo t - Fredag 19 jun - 23.21
takk for det kromp. håper dere når målet deres og vell så det
Krompen - Fredag 19 jun - 22.07
Lykke til i NM Turbo Tengel.

Nå er sykkelen ren, flaskene fyllt, beina glatte og skrotten mett. Avreise i morgen tidlig. Gleder meg!
dr turbo tengel - Fredag 19 jun - 21.38
høres mer ut som rykk skal på en fest med fine damer og dumper laget hehe. man sykler da med forkjølelse??? kun feber man ikke bør sykle med
Dr F - Fredag 19 jun - 18.53
Jeg stiller jeg...ops skal visst i bryllup, uansett, lykke til alle mann, dere kjører inn på 5.27 er mitt stalltips.
Kjeksmannen, fremdeles litt Piepoli. - Fredag 19 jun - 16.53
Har dere ikke reserver til å steppe inn?
Ket Komèt - Fredag 19 jun - 14.10
God tur fra Lillehammer til Oslo! Måtte medvind følge dere på turen... :-)

Stoppet av en liten forkjølelse Rykk? Ikke bra...
Rykk - Fredag 19 jun - 12.37
E må dessverre melde forfall til LO pga forkjølelse...kjipt
james - Fredag 19 jun - 11.01
18062009.jpg
Da er følgebilen fylt opp med sykler og karbohydrater, og vi er straks klar for å sette kursen mot Lillehammer.
Stanley - Torsdag 18 jun - 17.10
Fra TOSK-reportasje:
"Tre gilde karer fra FOCC preget som vanlig fronten i feltet med tidvise forsøk på brudd, men Karbon sine superkrefter nøytraliserte alle forsøk fra ryttere i gruppa. " "Ståle Karbon vant gruppe 2, etter og ha eid feltet hele turen. Kjørte inn forsøk på brudd, gikk i ett lite brudd selv, spurtslo FOCC som hadde et organisert opptrekk til spurten. Stanley startet og så lå de som perler på en snor, og der lå de når Karbon banka dem alle også"

Les TOSK sin artikkel fra bedriftsrittet i Froland her:
http://www.to-sk.com/component/content/article/1-nyheter/96-stale-vant-gruppe-2-i-bedriftsritt
Krompen - Torsdag 18 jun - 12.23
Noen har smisket med værgudene for nå melder de kun overskyet og medvind :)
Frekvens - Torsdag 18 jun - 00.12
Kjøreplan LO.bmp
Jepp, jepp Observanto. Du har så rett, så rett. En liten trykkleif ble det i planen, men den riktige er presentert på bildet til høyre :-)
Krompen - Onsdag 17 jun - 09.45
Ser bra ut dette her. Ligger an til å rekke ølsalget også. Tar heller litt regn enn motvind jeg også.

7R og jeg fikk blåst ut litt bein i går, så nå er my legs ok :)
Sykkelgroupie - Onsdag 17 jun - 09.16
Vinden ser ut til å være venner med dere til Oslo på lørdag, men værguden må nok smiskes litt med.
På tide å ta frem offergavene, slik at han endrer fra styrtregn hele veien til i allefall opphold.
Rambo - Onsdag 17 jun - 09.01
Noen som er med på en tur i dag? Kl 1800 fra Esso. Kansje noen tempodrag over slettene i innlandet...
james - Onsdag 17 jun - 08.02
Utrolig bra med en så strukturert og optimistisk roadcaptain! Jeg begynner å glede meg til lørdagens utflukt. Ser det er meldt vind riktig vei og regn, men jeg tar gjerne en regnskur eller to, hvis vi kan slippe å sykle i motvind hele veien. Håper bare ikke jeg mister feltet i utforkjøringene etter Lillehammer. Jeg kjører nedoverbakker som en gammel kjerring.
Observanto - Tirsdag 16 jun - 23.43
Tangenstoppet skal vel være 13:44?
Frekvens - Tirsdag 16 jun - 22.11
Kjøreplan.bmp
Jess jess. I år er jeg sikker på at Lillehammer - Oslo kommer til å gå som en lek. Ikke noe å bekymre seg over Goose:-)

Vi er 10 spreke FOCCere som har trent godt og er klare for tidsmålet på 5 t 30 min :-) Som planen viser triller vi inn til hovedstaden på 5,5 time ved å holde 35 km/t i snitt, og da er det inkludert 2 pauser med 2 min tissing. Timet og tilrettelagt!

I tillegg må vi huske på at vi starter i et felt med 40 andre sprekinger som vi skal samarbeide med, men hovedfokuset vårt ærede direktør, er selvfølgelig å få FOCCerne samlet til Oslo raskest mulig.
Dette er vårt store kollektive mål for 2009. Vær klar over det :-)

Easy Peasy Peanuts:-)
Krise - Tirsdag 16 jun - 20.58
Stilen er det ingenting å si på, Rykk! (Jf siste blogg http://focc.no/blog/1363.aspx). Godt å se at du kjører i gul drakt og ikke den vakre bedrifts-trøya...
Sportsdirektør Stanley - Mandag 15 jun - 23.30
Frode Frekvens, roadcapt'n... Har du kontroll på mellomtider underveis, nødvendig gjennomsnittsfart osv.? ...slik at du kan geleide flest mulig FOCCere til mål under 5.30? Dette blir spennende folkens! Siste ritt før sommerferien! Her er det bare å gi alt vi har + litt til...
Stoa Fysikalske Senter
Rittsesongen har startet...
Søndag 26 apr 2009
Påsketrim!
Fredag 03 apr 2009
FOCC Vinter 2009
Onsdag 04 feb 2009
2009
Torsdag 01 jan 2009
GOD JUL (!)
Onsdag 17 des 2008