FOCC VINTER med FOCC d`SKI

Oppmøte lørdag 6.februar kl 1000 på skiskytingsarenaen. Øvelsene vil foregå fortløpende.

Øvelse 1: Klassisk sprint. Lengde er ca. 100-200m. Bonussekunder til de 3 første plasseringene
(45, 30 og 15 bonussekunder)

Øvelse 2: Fellestart klassisk etappe. Lengde er ca 7-10km
(3 runder på skiskyterareanen + en runde oppvarming)

Øvelse 3: Jaktstart, førstemann i mål vinner FOCC d`SKI… Trolig opp alpinbakken.

Les om fjorårets FOCC Vinter her...

Onsdag 03 feb 2010 Av Stian "Stanley" Mjåsund
Spam kontroll: 1 + 1 =    
Note: Comments are moderated and will be published after control.
Kommentarer
ivæ "huntermeister" - Søndag 28 feb - 05.22
ja nå e det helg igjen å e koser mæ me en go øl å go musikk:) virker som dere trener godt men det bør dere faan mæ gjøre for selveste huntermeister e i kanonform nå hehe
Mafioso - Lørdag 27 feb - 09.38
Ser at noen FOCCere sliter med å finne ut hvordan den beste pusteteknikken er, rolig og langt, kort og kjapt, med nese eller munn....
Uansett, prøv å holde hue over vann når dere puster, det funker best...:-)
Lars - Fredag 26 feb - 14.20
God vinterferie Foccers! Skal benytte den til beinhard kondisjonstrening og styrke (kan trenges)! Planen er å knuge Stiffmeister på ski på Gautefall! Satser på å slå han på teknikk, kløkt og tjuvtriks!
Boy Byberg - Fredag 26 feb - 13.39
Hvordan gikk det på teambeklednings kvelden? Er veldig klar for å itre meg gult og svart nå, så håper det blir lagt ut en bestillingsliste asap for oss i øst regionen. Ny design? Skal sove med focc effektene den første uka. Nå er det heim å få luft i pigg dekka og en liten tur på Mtb før helgas fristelser brer seg utover tigerstaden. God helg foccers.
ivæ "huntermeister" - Torsdag 25 feb - 18.06
hatt et lite opphold i svømminga igjen frekvens.. så ligger litt etter skjema men det e jo ikke noe nytt.. sliter litt me armen etter en danmarkstur :) husker ikke hva som skjedde hehe... leste at en puster ut av nesa og inn me kjeften.. e vel pga at en slipper å få så mye vann i lungene når en puster inn da :) Ekje så dum sedu:) Syns du var sexy e lars i den flotte kneshortsen hehe..
Lars: Jækla lang i bolen! - Torsdag 25 feb - 11.26
Takk for hyggelig teambekledingstest i går! Stanley ser helst at det bilde av meg i noe trang hvit kneshorts ikke kommer på nett!!!!! Den var rett og slett for kort i bolen!!!!! :-)

Gruber - observerer at godværet er i anmarsj... - Torsdag 25 feb - 10.02
Å? - er det planer om fellestrening med 5.59-gjengen...:)

Når det gjelder pust og utblåsning, så puster jeg ut så sant jeg ikke puster inn... ser ikke noe grunn til å gjøre dette annerledes enn når en løper eller sykler (en holder vel aldri/sjelden pusten i kondisjonsidretter...?) Og pusten slepper jeg ut gjennom nesa... Om dette er riktige pusteteknikk lar jeg Bolla, eller andre svømmere, svare på...

Det jeg sliter med er at jeg fort begynner "å hyperventilere" hvis jeg skal ta i litt ekstra med bein eller armer... Dermed blir det jo begrensa hvor fort det hele går... Men, men. Regner med at det ordner seg... skal bl.a. på høydesamling nå i helga hvor jeg skal terpe på svømmeteknikk (les; hyttetur på hytte med badestamp).
Frode Fravær - Onsdag 24 feb - 22.29
Gode forslag Gruber. Jeg er veldig gjerne med på en gjennomgang av sykkel og løpetraseen til Hove Tri når våren kommer. Satser på at Bollis tar ansvar. Vi må bare passe på så det ikke kommer i konflikt med en 559 trening, hehe :-)

Jeg er godt i gang med svømmetrening nå, og har vært å plasket noen ganger. Heldigvis går det bedre med teknikken og jeg holder fokus på å gli som en tømmerstokk uten å brøyte vannet fremover. En detalj jeg ikke helt finner ut av er pusteteknikken på utblåsning. Skal man blåse langsomt ut i vannet eller en rask og hard utblåsning? Nese eller munn? Hva er best? Jeg holder meg som regel til å puste på hvert andre tak...

Hvordan står det til med de andre FOCC-triatletene Huntermeister, Finansen, Stiffmeister og Bollis? Svømmehud enda?
Følgebil-assistenten - Onsdag 24 feb - 11.45
Noen må bake bøsdagkage til følgebilsjefen vår, som fyller 29 år i dag!
Gratulererer!
rambo - Onsdag 24 feb - 10.03
JA det blir hyggelig. Jeg skal diske opp med en kaffekopp, mens Bizkit kommer med småkaker!
Husk og kom på tiden, for når kl nærmer seg stafett litt over kl 20, da låses dørene... :-)
Lars - Onsdag 24 feb - 09.50
Ser frem til å besiktige FOCC-draktene i dag, samt hilse på gjengen igjen!
Rykk - Tirsdag 23 feb - 19.26
E har tro på svømmeferdighetene dine Gruber! Du satt jo i boblebadet i timesvis på gautefall...
Gruber - triatlet med enorme svømmeferdigheter... - Tirsdag 23 feb - 12.57
Hove Tri startlista er omsider offentliggjort... blir en god og stor FOCC-gjeng som stiller til start. Som Feiltrent nevnte en gang, burde vi samles til en felles "besiktelse" av løypa (tenker da først og fremst på sykkel- og løpeetappene). Spør du meg hadde vært fint om Bolla kunne lede oss i en slik sekvens og samtidig kanskje berike oss rookies med sine triatlon-kunnskaper...
(Ut i fra aktiviteten på bloggen kan det være lurt å ha en sånn samling på en søndagsmorgen... med start sånn i 5-tida...)

Ja forresten... det blir jo spennende å se om noen av 5.59 gutta (både interne og eksterne) klarer å få revansj på oss andre som har for vane å sykle i FOCC-drakt...
- målsetningen er herved satt...
Stanley - Søndag 21 feb - 21.09
Become a fan of Ivæ, KLIKK HER :-)
james - Søndag 21 feb - 16.44
jeg heier på deg, ivæ! På både tempo og fellesstart.
ivæ "huntermeister" - Søndag 21 feb - 04.56
du halo i luken bolla... e det ingen som som e bekymra for me.. sånne som rykk spiser e til frokost:) balla du tar me nok på tempoen men e skal knuse dæ på fgp:) ( hilsen ivæ tøff i tryne å litt bedugga:)
ivæ - Søndag 21 feb - 04.45
herregud e prøver å ringe til rykk men han gidder faan ikke ta telefonen..han la på jevla kødd
Bolla - Lørdag 20 feb - 00.40
Nå øyner dere andre kanskje et håp, men la det ikke være noen tvil, Bolla kommer til å ta 1. plassen på tempoen i år også, uansett utstyrsregler.
Bolla - Lørdag 20 feb - 00.30
Bra innstilling Rykk! Kanskje vi til og med bør gå i retning og si at vi forbyr bøyle og tempohjelm, kjipt for oss som digger tempo, men nykommerne og de som ikke er fullt så tempofikserte vil nok sette pris på et sånt forbud.
Rykk - Fredag 19 feb - 19.46
Blir ikke noe temposykkel på meg i år Bolla, gøyere å vinne med likt utstyr :-)
bolla - Fredag 19 feb - 19.13
Å vinne FGP er det viktigste, men å vinne tempoen er det tøffeste. Resten er bare tikk-takkeri. ;-)
Kommer jeg over et bra tilbud på tempjern, så kan det være jeg slår til. Ikke for å sykle FGP tempoen, men alle de andre temporitta som går i løpet av sesongen. Står høyt på ønskelista. Men skulle så sje, så har dere her mitt ord på at jeg ikke ville utnyttet en slik fordel under årets FGP. Temposykkel mot vanlig sykkel, er rådt parti. Det fikk vi jo demonstrert under FGP-09 da Espen nesten slo meg ;-)
Stiffmeister - Fredag 19 feb - 13.53
Tar i mot all hjelp vi kan få Frekevens, men håper du er tilbake for fullt til FGP da! God bedring!

Jeg setter 1000 spenn på svoger Lars, med Dæhlie som en skummel outsider...
Lars - Fredag 19 feb - 13.16
Rooolig PT, bare taktikkerier, få de andre til å avskrive deg, for så å kline til! (Kanskje noen som husker Sugar Ray Leonard VS Marvin Hagler,. Sugar Ray lot som han var rysta og Hagler kastet seg over han, og kort tid etter lå Hagler som er slips!) Ser Frekvens prøver på det samme. Skaden trenger tid... (akkurat det tror jeg deg på, skal ikke kimse med sånt), har troa på nykommerne i år, (gjør du lurt i), men når dagen kommer og startnummeret er festet, tror jeg du skal slite med å holde igjen. Her tror jeg blir det flatt jern og det remmer og tøy tåler! :-)

Riktig PT ; er inne i en sinnsyk fremgang om dagen! Køler på videre, lett-trent som jeg er! Følger planen!! Dette må bare bli knall!
rykk - Fredag 19 feb - 06.25
haha, godt poeng!

vært oppe å sett på curling nå?
Rambo - Fredag 19 feb - 03.02
Eneste bekymringen jeg har ovenfor alle nykommerne, er om jeg skal sykle forbi de på venstre eller høyre side om de foran meg på tempoen på Focc GP!
Rykk - Torsdag 18 feb - 21.47
Slår du Bolla på tempoen så vinner du nok sammenlagt også...

Satser på at Stoa fysikalske fikser skaden...
Frode Feiltrent - Torsdag 18 feb - 20.56
E har troa på nykommerne i år :-) Er ganske sikker på at du skal få kamp om pallen i år Rykk. Selv melder jeg meg ut av medaljestriden, men melder meg gjerne som hjelperytter til en av nykommerne. Skaden min trenger tid for å bli bra og det eneste målet mitt med FGP i år blir å slå Bolla på tempoen :-) Dersom han ikke stiller opp med et olja lyn av en tempobike da...
Rykk - Torsdag 18 feb - 19.05
Rambo: Det viktigste e ikke å vinne FOCC d` SKI, men å vinne FOCC GRAND PRIX. Det har e gjort før og det har e tenkt til å gjøre igjen. Vandrepokalen passer jekla fint der den står på hylla...

Tror forresten ikke at noen av nykommerne har sjangs på topp 5. Så Gruber gå å legg deg...
Stiffmeister - Torsdag 18 feb - 17.16
Hva i helvete er dette for noe Lars??? "Jeg sykler mest fordi jeg liker treningsformen og det sosiale, skulle jeg slumpe til å slå noen i FGP så er det bare bonus"

Som PT så liker jeg dette dårlig. Fremgangen din er jo enorm, og du har jo kommet godt i gang med grunntreningen, så nå gjelder det å justere ambisjonene og peise på:-) Det er viktig at vi ferske foccere ikke har for mye respekt for gamle travere med overdreven god selvtillit som Rambo med fler:-) Forventer et rimelig kvass innlegg fra Guber og Rambo her nå... Viktig å sprite opp motivasjonen! Kjør debatt...
Lars - Torsdag 18 feb - 14.27
Alban: kan du ikke sende meg en mail med et par bilder og hva du skal ha for den, så kan jeg kikke på det, men hadde egentlig tenkt å kjøre på den jeg har. Jeg er ikke så hekta på utstyr (ennå?) at det gjør noe, om sykkelen min veier litt mer enn andres så tar jeg det som en ekstra trening! :-) Jeg sykler mest fordi jeg liker treningsformen og det sosiale, skulle jeg slumpe til å slå noen i FGP så er det bare bonus!
Hoff-fan - Torsdag 18 feb - 13.03
Er det Jan Hoff du tar bilder av?
james - Torsdag 18 feb - 12.42
det kommer an på om du kjøper den hos forhandler eller på gata i lisboa.
Hoff-fotografen - Torsdag 18 feb - 11.52
Kameraet heter vel Canon, ikke Canyon?
Alban - Torsdag 18 feb - 11.51
Lars, jeg har en sykkel som ikke er fra oldtiden, en fin Canyon ( ikke et kamera altså ) alumin, svart og fin, gode hjul og lite brukt str 57, altså for menn mellom 180-190 ca. Noe for deg? billig er den også...
Lars - Torsdag 18 feb - 11.14
Ja ja Gruber, det ser ut som om det oss to alle skal slå i år! Deg fordi du er stor i kjeften og jeg fordi det må være dritflaut å bli slått av en fersk syklist med en BMI på snaue 21, som tråkker rundt på en prehistorisk sykkel! Slik jeg ser det har jeg alt å vinne!

Men må si at jeg tror det ligger noen karer og lurer i bakgrunnen her, som er tause som østers, trener systematisk og knallhardt og kommer til å gi de fleste en god en på trynet, when the tough gets going! som Billy Ocean sang så kjekt.
rambo - Torsdag 18 feb - 08.33
Hadde du studert teknikken til Marit Bjørgen og ikke Trude Dybendal Rykk, så hadde du kansje vunnet Focc d ski!
Stanley - Tirsdag 16 feb - 13.56
Enig med du Ræser! Hausland er som en klump å regne ;-)
Rune Ræser - Tirsdag 16 feb - 13.46
Haha, er det noen bakker på Hausland:-)
Solletti - Tirsdag 16 feb - 12.43
Er født og oppvokst i nevnte kleiver... Taper aldri der:-). Det blir mange skuffete ansikter etter årets GP skjønner jeg!
rambo - Tirsdag 16 feb - 12.14
haha. Må le av dere ferske jyplinger i FOCC sammenheng. Dere skal være nøgde hvis dere i det hele tatt klarer å henge med når det rykkes i hauslandskleiva! :-)
Dere skremmer ikke meg hvertfall, og hvertfall ikke terrosisten. hehe
Dr Alban - Tirsdag 16 feb - 10.55
Jaja Gruber, jeg må si at du virkelig ypper til dans! Klart at din treningskamerat føler seg truffet): Du glemte bolla,( bizkit, hvis han stiller), sjur-lur, ja stanley....topp 6 ifjor. Ja jeg tenker at jeg satser såpass hardt når jeg sier topp 6 er målet, med bonus hvis pallen. Men det er klart når du er så stor ikjeften og unnlater å nevne meg i det gode selskap da slår jeg tilbake og sier, målet må jo være å slå Gruber): Ha ha ha ( ond latter ).
Gruber - rydder plass til seg sjøl på pallen... - Mandag 15 feb - 23.20
"Satser hardt" får bli dine ord Feiltrent... syns jeg mer kommer til "dekket bord" jeg...

- Rykk har nettopp utskrevet fra sjukestua...
- Frekvens har blitt til Feiltrent...
- Krompen sverger til Olympiatoppens treningsprinsipper...;-)

Etter hva jeg kan bedømme betyr det tre ledige plasser på plassen...?

Stanley, håper virkelig du snart er "på beina" igjen.
Men ta nå lærdom av dette; Der er ikke nødvendigvis lurt å by "the international terrorist" opp til dobbeldans...
Stiffmeister - Mandag 15 feb - 23.10
Jeg var nettopp skadet i 3 uker med 2 ribb beinsbrudd, men er tilbake igjen nå. Det gjelder bare å være tålmodig og bli helt frisk før man begynner å trene igjen. Det er vel første gang i mitt liv jeg ikke har trent på 3 uker, men det føles desto bedre å være tilbake på rulla igjen! Stå på Stanley og Frekvens...
Krompen - Mandag 15 feb - 23.09
Bilde281.jpgBilde283.jpg
Fint i Romeriksåsen om dagen. I morgen så stikker jeg til Qatar.
Frode Feiltrent - Mandag 15 feb - 19.33
Velkommen til FOCC Hurts gjengen, Stanley. Ikke greit å være skada skal jeg si deg. Kjipt å bruke tid på stabilitetsøvelser og basisøvelser istedet for å bygge styrke og kondis. Ønsker deg alt vel og at Stoa Fysikalske fikser biffen. Tipper du gleder deg til nålene hver gang, hehe...

Grattis med ny kråssmaskin Gruber. Tøft å høre at du satser hardt og mot pallen i FGP. Den klarer du nok lett!
Dr Alban - Mandag 15 feb - 17.06
Man kan fort se at vinninga gikk opp i spinninga der Stanley! Vi kjører åpen ryggkirurgi på skadestua til Ron hvis det blir altfor ille.
Stanley - Mandag 15 feb - 14.47
Sprint.jpg
Fader altså! Spurtduellen med Gruber (se bilde) har satt undertegnede fullstendig ut av spill... De 10 bonussekundene jeg vant på 2.etappen, kosta meg dermed dyrt. Null trim for tiden... ryggen er vrang (prolaps)!

Heldigvis er det medisinske apparatet i FOCC meget solid, så Ron Rambo er på saken for å få meg back in business!
Dr Alban - Mandag 15 feb - 09.12
Våren kommer sent ifølge statsmeterologene. Derfor nyttig med en cyclokråss.
Dr Alban - Mandag 15 feb - 09.12
Våren kommer sent ifølge statsmeterologene. Derfor nyttig med en cyclokråss.
Gruber - presented by Rune Ræser... - Søndag 14 feb - 21.36
Jada yes!
Var ute og tok hinna både på sykkel-sesongen og ikke minst ny sykkel i dag! Splitter ny cyclocross kjøpt hos Rune Ræser var vaktisk bedre enn ventet...;-)

Om det formmessig kan jeg vel egentlig bare si det samme, altså bedre enn ventet. Og egentlig følte jeg at jeg bekreftet mitt pallkanditatur til FOCC GP... Var riktignok en kort tur, så det var litt sånn som å gå en prologetappe på ski; jeg rakk ikke å bli sliten...hehe...

Våren må bare komme nå!
james - Søndag 14 feb - 15.38
jeg skal ut å sykle 17.30 i dag. Noen som bli med?
Krise - Søndag 14 feb - 15.22
Selveste Krise ligger på fjerdeplass på statistikken. Håper dette er misvisende pga dere som gir F i statistikkbruken, hvis ikke må dere få rævene i gir!
Alban - Fredag 12 feb - 17.25
Fikk vite om Blindleia Cykleklubb idag. Moro med flere lokale klubber som man kan måle kreftene med. Sykling er i vinden!
Krise - Fredag 12 feb - 11.04
Krise skal gå på ski i dag ca kl. 1630, Dømmesmoen. Ikke Northug-tempo. Bli med, den som vil!
Solletti - Torsdag 11 feb - 22.39
He he konge rykk! FOCCER airlines til Thailand! Forretningside:) Sponser lett hele FOCC satsingen
Rykk - Torsdag 11 feb - 22.01
Helvede så stiligt. Follefollefolle fart på rollebanen... FOCCER airlines :-)
http://www.youtube.com/watch?v=eSdoSdLaBfs
Dr Alban - Torsdag 11 feb - 22.01
Tengel er det du?): Det trenes vel i FOCC som aldri før slik jeg forstår.
- - Torsdag 11 feb - 21.44
bruk samme tida på å trene som dere bruker på å diskutere heller.
Gjett hvem - Torsdag 11 feb - 11.38
Interessant...og særlig det at en Norseman vinner sjeldent trener mer enn 2 timer per økt., og at han ligger på kankjse halvparten av treningsmengden til tilsvarende i hans klasse. 1 økt per uke er 1-2 timer rolig., ellers terskel og subterskeldrag i hver økt. I uka før birken 3 timers tur, men der også et langdrag subterskel 25 min. Trening etter min smak....
Gruber - intervall er knall! - Torsdag 11 feb - 09.49
Fortsetter intervallfølgetongen...
Her er eksempler på noen treningsuker fra en tidligere kolega. Han er mildt sagt intervall-hekta... Med seier både fra Norsman og NC MTB rundbane er det tydelig at dette opplegget funker både for lange og korte konkurransen...
http://www.treningsmagasinet.no/wip4/hekta-paa-intervall/d.epl?id=425556

Jan Banan fan - Onsdag 10 feb - 22.14
Selveste Jan Banan ble observert i Fevikhallen i dag! Han så meget spreg og fit ut- og gjorde en flott figur på barneidretten. Jan Banan kunne melde om super form, og at han har større planer enn kun og være en super hjelperytter i 2010! :-)
Bolla - Onsdag 10 feb - 22.10
FOCC var der! Bare ikke i gul drakt!
lille - Onsdag 10 feb - 20.30
Hvor ble det av den fargerike gjengen fra FOCC i kveld,,, ski rennet på Dømmesmoen...
Krise - Onsdag 10 feb - 18.50
Nei, vettuhva! Det er jo bare tøysemusikk! :)
RUSSEL - Onsdag 10 feb - 17.31
Men, AC/DC, KISS, Metallica, Twisted Sister, Magadeath, Gamma Ray og Cavalera Conspiracy ekje viktig:)
Krise - Tirsdag 09 feb - 20.20
Selvsagt. Jeg skal stå helt foran med gjerdet og grine fra før første akkord!
- - Tirsdag 09 feb - 19.39
Krise? Skal du på Kurt Nilsen-konsert 10 mars?
I og med at er en kulturfreak;)
Alban - Tirsdag 09 feb - 11.59
http://www.langrenn.com/feil-om-trening.327842-18012.html. Hold dere fast!
Gruber - medaljegrossist med gode fraspark... - Tirsdag 09 feb - 11.56
Jeg er keen på høyt O2 opptak... så kjør på med artikkel!
rambo - Tirsdag 09 feb - 11.50
Bring it on doktor :-)
Dr Alban - Tirsdag 09 feb - 11.21
Jeg vet ikke om jeg tør, så derfor så spør jeg dere. Tør dere høre mer om intervalltrening? Jeg har en interessant artikkel med treneren til Beckie Scott, Canadisk og veldig god skiløper. Hun kjører et opplegg med mye mindre mengde, men mer styrke, fart og intervall preget opplegg enn hva feks mer tradisjonelle karer fra Olympiatoppen anbefaler. For dere som er ute etter rask fremgang, høyt O2 opptak med minst mulig trening så er dette en artikkel for dere):
Dr A, lege for Gruber - Tirsdag 09 feb - 10.56
Høres fornuftig ut, litt sykkelkråss må jo vi snart få til.
Gruber - Løgnhals uten ski på beina... - Tirsdag 09 feb - 08.54
Etter å ha lagt inn formtoppen til FOCC d'Ski, har jeg nå (etter råd fra treneren og det medisinske støtteapperatet) valgt å ta en konkurransepause. Den neste perioden fremover skal jeg fokusere på hvile og restitusjon, før jeg igjen begynner med noe mer intensitet på treningene...
Rykk - Mandag 08 feb - 22.18
Aner ikke. Sikkert bare å møte opp...
Solletti Kaizer - Mandag 08 feb - 22.10
Har hatt en økt på ski idag også... FOCC d"ski ble en vekker! En FOCCer må jo regnes som en toppløper i sparebank cupen(",). Hvordan melder man seg på rykk?
Rykk - Mandag 08 feb - 22.02
Selvsagt ikke, alle FOCCERNE burde delta :-)

Her er linken jeg brukte som oppkjøring til FOCC d` SKI:
http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=300869

Legg spesielt merke til bremseteknikken som jeg lærte dere :-)
Frode Fravær - Mandag 08 feb - 22.01
Det er klart du må stille Soletti! Jeg syns faktisk at alle FOCC i sør burde ta denne muligheten og få seg en skikkelig økt på ski og vekket opp konkurranseinstinkt nå i vinterdvalen. Kom igjen boys! Knus på :-)
Solleti Kaizer - Mandag 08 feb - 21.33
Må man ha vært på pallen for å stille?
IMMER DABEI!
Rykk - Mandag 08 feb - 21.00
Satser på at FOCC d` SKI pallen stiller på dette:

Sparebankcup - Ski.
3. renn i årets sparebankcup
arrangeres i lysløypa - Dømmesmoen
Onsdag 10. februar 2010.
Trimklasse - start fra kl. 17.00
Klasse på tid - start kl. 18.00
Startkont. kr. 50,-.
Løypelengde: ca. 5 km.
Klassisk stil.

Arrangeres av bedriftsidretten i Aust-Agder
Rennledelsen i FOCC d`SKI - Mandag 08 feb - 11.33
Resultater_klatreetappe.jpg
Resultater Klatreetappen (jaktstarten):
Krise - Mandag 08 feb - 00.11
Rittledelsen: Ble det ikke tatt tid på jaktstarten/bakkeløpet?
Frekvens - Søndag 07 feb - 23.47
PS Viktig å få med at Gruber ble raskeste løper opp monsterbakken på siste etappen hele 8 sekunder foran undertegnede. Det skal du ha Gruber. Der imponerte du stort med spikerfeste og teknikk alla Trude Dybendahl :-)
Frode Frekvens - Søndag 07 feb - 23.44
Ja dette var moro boys. Flott å få med Loll Solhetti Immer Dabei og Gruber. Og David, du imponerte virkelig med en kanon skøyteteknikk! En trivelig helg med mye god trening, mat og kjas. Men en ting er sikkert:

D va så LÆTT. Barneskirænn :-)
Rennledelsen i FOCC d`SKI - Søndag 07 feb - 21.58
Resultater.jpg
Resultater:
Rykk - Søndag 07 feb - 21.04
Jepp, det var en flott helg.

Jeg er fornøyd etter å ha slått Ron Rambo, utover det har jeg ingen store ambisjoner i FOCC d`SKI. Er veldig imponert over David som knuste Frode på prolog og sprint...

Ingen tvil om at FGP blir tøft i år, men pallplass på Gruber blir det neppe... hahaha
Alban - Søndag 07 feb - 20.18
Synd at jeg ikke var med på FOCC D SKI, hadde nok vært med å sloss om gullet og kanskje jekket ned Gruber et par hakk.
der Solletti kaizer - Søndag 07 feb - 20.15
Takk for en fantastisk helg gutter! Har hatt det veldig gøy! Satser som rambo å klatre en plass neste år!
Immer dabei(",)
Gruber - takknemlig og supermotivert... - Søndag 07 feb - 20.06
Jeg sier som Rambo... takk for en utrolig flott helg!
Så alle FOCC-Vinter deltakere; Dette var enda mer gøy og hyggelig enn det jeg hadde håpt og trodd på forhånd... Okey, veit dette høres ut som en klissete klisje, men dere fikk meg til å føle meg hjemme fra første stund.

Som seg hør og bør benyttet jeg anledningen med "slenge med leppa" i lykkerusen etter at pallplassen i FOCC Vinter var sikret... Så det som gjelder for meg nå det neste året er som følger:
- Ny pallplass i FOCC GP
- Ødelegge seiersrekka til Frekvens i neste års FOCC Vinter

Regner med at dette blir easy peasy...
Rambo - Søndag 07 feb - 19.24
Takk for en flott helg gutter! Hyggelig at to av nykommerne, Gruber the international terrorist og Loll Solletti var med og preget helga på flott måte, koselige boys! Kan medele at egen form er oppadgående, heldigvis! Neste år satser jeg på å klatre en plass på resultatlista, og da er det skalpen til rykk som må taes!!
David - Lørdag 06 feb - 23.46
E får ta litt teknikk med deg
Rykk - Lørdag 06 feb - 23.41
hehe, sliter litt med teknikken...
av - Lørdag 06 feb - 22.55
smørte du med klister rykk
Rennledelsen i FDS - Lørdag 06 feb - 22.29
Her er resultatlista fra FOCC d`SKI prolog:

1. David
2. Frode
3. Espen
4. Stanley
5. Gruber
6. Øyvind
7. Soletti
8. Ron

Sprint:
1. David
2. Frode
3. Stian
4. Espen

Fellestart:
1.Frode
2. Stian
3 Gruber
4. David
5. Espen
6. Øyvind
7. Ron
8. Loll

Sluttresultat etter jaktstart, "monsterbakke":

Vinner av FOCC d`SKI: Frode (totaltid: 32min 30sek )

2. Gruber (33:51)
3. Stanley (35:30)
4 David (37:28)
5. Øyvind (38:44)
6. Espen (41:00)
7. Ron (42:00)
8. Solletti king (43:15)

En stor takk til hjelpemannskapet Erling Blodøks.

Pedal - Lørdag 06 feb - 19.33
Ja nå er jeg spendt på pall plasseringen samten liten update Stanley....
David - Lørdag 06 feb - 18.46
Utrolig bra arrangement! å god innsatts! Pass dere til neste år stanley, da skal jeg på palllen!
Rambo - Fredag 05 feb - 23.32
Mulig det er din lykkedag i dag, men det blir det f*** ikke i morra! Hehe
Gruber - kongen at dobbeldans... - Fredag 05 feb - 22.04
What the fuck! - dette er virkelig min lykkedag...
Fristil! - jeg komme jo til å gruse dere alle sammen. Hadde jeg visst dette tidligere hadde jeg nok ikke terpet så mye på diogonalgangen som jeg har gjort i vinter... Kanon, jeg gleder meg!
Pedal - Fredag 05 feb - 21.53
Dere må jo drikke dere under bordet...da blir det jo ekstra spennenende i morgen. Ser ut som dere får en kjek helg folkens!!!
Lykke til alle i hopas!!
rambo - Fredag 05 feb - 21.22
Lurer på om noen av foccerne drikker narredrinker i kveld? Jeg vet at rykk er heavy på irishen, men hva med finansen? Det ligner på eplejuice i glasset... :-)
Frode Feiltrent - Fredag 05 feb - 21.10
P2050364.JPG
God stemning under trekning og Gruber ble altså første mann ut på prologen etter en spennende trekning!

Vi øsnker lykke til :-)
Rennledelsen i FDS - Fredag 05 feb - 20.59
Etter diverse kreative inspill fra deltakerne og undersøkelser av snøforhold og så videre har rennledelsen i FOCC d`SKI bestemt at vi øker antall etapper til 4. Disse etappene er følgende:

1. Prolog
2. Sprint fristil
3. Fellestart klassisk
4. Jaktstart, monsterbakke, fristil

Startrekkefølge for prolog FOCC d` SKI:
1 Gruber
2 Frekvens
3 David
4 Rambo
5 Rykk
6 Stanley moooooose da goooooooooooose
7 Øyvind finansen
8 Soletti man

Resultatene i prologen bestemmer kvartfinalene i sprinten.

Espen Soletti Bjørklund er lovet ett års forbruk av Soletti, Immer dabei, hvis han vinner FOCC d` SKI.


Rykk - Fredag 05 feb - 20.47
Trude Dybendahl e ingen hvemsomhelst...
Stanley - Fredag 05 feb - 18.49
Rykk varlser storform før konkurransen i morra... han har nemlig studert skiteknikk på VG Nett. Instruktøren var ingen ringere enn selveste Trude Dybendahl :-) Han blir nok fæli' haha...
Gruber - pallgarantist med ski på beina... - Fredag 05 feb - 15.30
Hvis noen trenger skyss opp til Gautefall imorra, så har jeg plass i bilen...

Pedal, husker jeg riktig så gjennomførte vel du CLST i fjor med bravur. Og det attpåtil med sykdom i kroppen... Tror FOCC d'Ski er akkurat det kroppen din trenger nå...
Pedal - Fredag 05 feb - 12.55
Det høeres ut som egansjementet er på topp for FOCC vinter. Det er bra!! Jeg ligger med omgangsyke og kommer ikke. Formen begynner å bli bedre, men jeg må nok ta det litt med ro de nærmeste dagene. Hadde vært gøy med en ski konkurranse. Kanskje vi skulle melde oss på birkebeinerrennet... det hadde jo vært gøy (hvis bra vær). Det blir ikke noe Vasalopp på meg i år så jeg får finne på noe annet. MÅ den beste vinne av dere, men det vikigste er jo å ha det gøy!
David - Fredag 05 feb - 00.18
Blir en strålende dag på lørdag, i morra må skianlegget glides! Jeg ligger nok tynt ann på siste etappen med min kondis og 0,1 tonn! Men gøy blir det
james - Torsdag 04 feb - 21.49
er det noen som har planer om å være med på "50-mils-helgen 14-16 mai? Det må da være god mengdetrening til krs-hovden?
Gruber - ambassadør for blå exstra... - Torsdag 04 feb - 13.28
Ja bildet av Rykk må jo definitivt være en kandidat til årets bilde...
Personlig syns jeg de matchende skoovertrekkene er dritkule. De må være noe for Fenalåret når det er regn og ufyselig vær... Forøvrig er ikke Rykk så fryktelig ulik gode gamle Pantani der han sitter "snauklipt" og fin og med intravenøs væske rett i blodet... mangler vel egentlig bare bandanan...

...og Rambo... hvem har sagt at jeg skal "flytte meg RASKT fremover"... Med det feltet Stanley listet opp, vil jeg anta at et MODERAT tempo er mer enn nok for å komme på pallen... Jeg satser på pallen jeg!
Alban - Torsdag 04 feb - 13.02
eller bulende...kom en ekstra l inn der, men hvor på sykehuset er du, ser ut som de har stuet deg vekk i en slags kjelleretasje?
Dr Alban - Torsdag 04 feb - 13.00
Liker bilde av deg Rykk! Særlig den bullende vastus lateralis under sykehuskåpen.
rambo, som liker å erte nye signeringer - Torsdag 04 feb - 12.11
Jeg liker alle de "ekstra" navnene du har Gruber, det gir liksom en ekstra gnist! :-)
Tror heller ikke du er noe særlig god på ski Gruber. Kan aldri i verden tro at en så svær mann som det du er, klarer å flytte seg raskt fremover på noen plastplanker! ?? ;-)
Gruber - nå med spikerfeste... - Torsdag 04 feb - 07.33
Frekvens;
Hva får deg til å tro at jeg er i stand til å dra feltet?
Til tross for din veldokumenterte skade, så tror jeg du blir overlegen seierherre på både fellestarten og opp bakken... Vi andre kan jo selvfølgelig håpe at nålstikkingen og sjokkbølgebehandlingen har ødelagt musklaturen din fullstendig, men akkurat DET blir vel med håpet...
Frekvens - Onsdag 03 feb - 22.21
Jeg skal gi jernet fra start til må og satser selvfølgelig på reprise fra fjorårets konkurranse :-) Planen min blir å cruise inn de to første etappene og ta det rolig i dragsuget til David, Loll og Gruber som jeg tipper kommer til å dra på feltet. Hva er vel noen få bonussekunder fra sprinten når klartreetappen går rett opp i flere kilometer. Her lukter jeg klister og spikerfeste i kombinasjon høy syrefaktor :-) Knus på!
Krise - Onsdag 03 feb - 20.56
Skal sei du utviser utmerket treningsvilje! For ikke å snakke om perfekt antrekk med pulsklokke og scrubs.
Jeg må innrømme min bmi er på vei opp selv, så jeg hadde i alle fall ikke hatt NOE å stille opp med mot tyngdekraften på Gautis.
Rykk - Onsdag 03 feb - 20.49
IMAG0026.jpg
E du frekk i nebbet Krise? Etter et noe ufrivillig opphold på sykeheimen i jula så har BMI`en blitt tilnærmet perfekt...
Bildet er tatt 1. juledag :-)
Krise - Onsdag 03 feb - 20.37
PS: Raff logo til Focc d' Ski!
Krise - Onsdag 03 feb - 20.34
Er det Rykk eller Finansen som har valgt siste etappe, "klatring"? Jeg gjetter på sistnenvte grunnet hans fordelaktige gravitasjonskraft i forhold til kapteinens... ;-)
Rykk - Onsdag 03 feb - 20.01
Hehe, e du bekymra for planen min steinly? Har nok bare feller på fjellskia...

Derimot så har e har fiksa en fantastisk premie til vinneren av FOCC d`SKI, så det er bare å gi jernet:-)
Stanley - Onsdag 03 feb - 19.39
De som har varslet at de starter i konkurransen er:

- Frode Frekvens (tittelforsvarer og storfavoritt)
- Stanley (nr 4 i fjor bak Krompen og Huntermeister)
- Espen Rykk (nr 5 i fjor)
- Finansen (nr 6 i fjor)
- Rambo (dnf i fjor)
- David (dns i fjor)
- Espen Loll (ubeskrevet blad, men har trolig noe på lur)
- Gruber (spennende nykommer og joker)
- Peder Pedal kommer kanskje (må i såfall anses som en av favorittene) :-)

Tror det var alle...

PS! Rykk, bare så det er sagt med en gang! Skifeller er NO GO! ;-)
Gruber - med godt feste... - Onsdag 03 feb - 14.34
Akkurat som Stanley, så satser jeg på å kapre tilstrekkelig med bonussekunder på første øvelse, for så å holde unna resten av feltet på de resterende øvelsene... Men hva blir feltet? Altså, hvem er det som skal være med?
Stoa Fysikalske Senter
Rittsesongen har startet...
Søndag 26 apr 2009
Påsketrim!
Fredag 03 apr 2009
FOCC Vinter 2009
Onsdag 04 feb 2009
2009
Torsdag 01 jan 2009
GOD JUL (!)
Onsdag 17 des 2008